Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 no ja som z kysuc a tu teda ucitelky nehladaju 😒
baby, mate niektora krcove zily? Mne sa teda poriadne urobili na lavej nohe a dost to boli ☹
@wikinap wow to mate naozaj krasne miery 😉
@brckava36 nie ja zatial nemam...nepomohli by ti tie kompresivne pancuchy?
@18lula4 ved to mas super vahu,aspon ti po porode nezostanu ziadne kila alebo len minimum 🙂 a malinky,ci malinka pekne vazi 😀
A ja ešte stále nepriberám, teda trošilinku áno...
Už mám 70-71 kg. Pred tehotenstvom (ale aj pred operáciou) som mávala štandardne 68 kg... Ale ako som už písala, ja som po operácii schudla a tiež som veľmi nejedla prvé štyri mesiace, takže tak 😎
@stanka2612 no to hej ale nespolieham na to moc☺
@stanka2612 ved mi volala aj mama a si mysli ze to je akosi malo a kd tu citam ze niektore maju vahu 1400 a 1700 tak mne to pride este moc ze ma mala 1821 😎 😀
@18lula4 hlavne ze je v poriadku,ostatne nech ta netrapi,bude z nej krasna baba 😉
@stanka2612 tesim sa 😲
ahojte ja som bola vcera na poradni som 32+3 tt maly mal 1958g je stale o tyzden vacsi..ja som pribrala celkovo 8kg este sa mi podarilo 2kg schudnut ale to kvoli tehu cukr. no a este ma zacali trapit aj hemoroidy..dr. mi dala odporucanie na jednu mast ale dnes az krv a to som nebola po potrebe..no des sa niekedy citim do stareho zeleza 😀
@18lula4 v pribalovom letáku je ich hodne, alebo hlavne máloktorý doktor ti to potvrdí a ešte menší množstvo súhlasí z neockovanim... A ak aj prídu nežiaduce účinky,nikto nepotvrdi že je to následkom očkovania..
Trebárs taká hexa, prevenar... Obsahujú ako aj ostatné 23násobne množstvo hliníku ako je vôbec zdravé a dospelý človek dostáva rovnakú dávku ako 2mesačné dieťa...
Kamaratka-jej malej po nich prepuklo onkologické ochorenie, dodnes behá po doktoroch... Druhej pani ochrnul syn... Hyperaktivita a nízka imunita, nočný plač, autizmus, cukrovka, ekzémy, to sú časté ochorenia...
My boli stále chorí, zmenila sa povaha, scernela noha, herpesova angína...
Ak si na fb, môžeš sa popytat aj tam, aj priamo rodičov...
Bohužiaľ zo zákona je to povinné a hrozí pokuta, pokiaľ sa neodvolas vopred tak ako treba...
Hlavne sa nebáť, ockuje sa proti chorobám ktoré sú už chorobami minulými..
Tlak systému a dnešnej doby je veľký a veľa detí je aj po očko na oko nepostihnutymi 🙂
@beaa krasne miery ma babatko a ty mas ukazkovu vahu 🙂
@18lula4 ja pijem len cistu vodu..mineralky obcas a caj ..aj ovsene vlocky si davam lebo mam dietu uz vyse mesiaca ..no ale toto ma nepotesilo ☹... no var to prejde ale ta krv ma nalakala..
@stanka2612 no dr.si to nemysli ze je maly vacsi..no ale ja s mm sme vyssi

@wikinap ja mam 19.3. Tak mame skoro rovnako 😀 tak fakt bude ta moja bublinka mala