icon

Termín pôrodu november 2016

zuzuzuzka
25. feb 2016

Pridajte sa ;)

pibza
11. apr 2016

@kubkovamama to stvrdnute brucho spoznate hned na prvy pohlad? alebo pocit? lebo ja som zatial nic take nepozorovala a neviem ci som len nevsimava alebo proste ma to zatial obchadza

kubkovamama
11. apr 2016

@pibza bud rada, ked to nie je, to je najlepsie. Mala som to dnes prvykrat, ale to poznas na 100%, ze to je ine ako cokolvek. Stiahlo ma ako krc po 500 brusakoch a podbrusko ako kamen. Dufam, ze male je v poriadku

kubkovamama
11. apr 2016

@rica1 neboj.. Aj beries nejake lieky? My tiez na prvy sup po 8r a 2 potratoch. Neverila som. Ani sa o tom doma nebavime, sme opatrni co a ako dopadne. Treba dufat a nehystercit, ze. 😀Ked ono sa to lahko povie

bonboniera15
11. apr 2016

@teress tie žily som si vcera vsimla aja vo vani, zatial mavam uz len divny žalúdok ked som hladna :D a bruško mi vôbec nevidno, len ked sa najem som naduta

lenula57
11. apr 2016

@teress sak toto lenze ja som neschydla ani gram ked som kojila :-/..a ked som prestala to islo samo dole 🙂

bonboniera15
11. apr 2016

@pibza ja pijem kavu len rano ale nedopijem ju, mam nizky tlak tak si ho trochu dviham

bonboniera15
11. apr 2016

@zuzuzuzka no ved to 🙂 ze sa to ako si ustaluje...21. Mam 1 UTZ tak som zvedavá dufam ze je všetko ok a konečne budem pocut aj 💟 biť...zatiaľ som ho len videla...ale verim a dúfam ze je všetko na 100% v poriadku

teress
11. apr 2016

@bonboniera15 no mna nadúva strašne, vkuse grgám, je to nechutné, som horšia ako chlap

bozkavatko
11. apr 2016

@teress aj ja to tak mam 😀 nemajte boja lepsie jak negrgat neprdiet 😂

bonboniera15
11. apr 2016

@teress ha vravis mi z duse :D a o plinatosti ani nevravim 😂

lenula57
11. apr 2016

Baby prosim Vas mbe zase zacali strasne zarastat chlpky na nohach co mam robit?..presnejsie co mozem lebo idem na oslavu a aj na svadbu a chcem mat hole nohy a vyzera to ohavne..

kubkovamama
11. apr 2016

@lenula57 ohol. 😛Resp. depiluj a mesiac mas pokoj

lenula57
11. apr 2016

@kubkovamama praveze to mam z depilacie :-/

kubkovamama
11. apr 2016

Ahaa.. tak peeling, vysuchat hubkou, tie chlpky drobne vylezu a vytrhas.. mne praveze zarastali po ziletke a odkedy sklbem, mam pokoj aj su redsie

kubkovamama
11. apr 2016

Zase spinim.. ach jaj. 😢Co vcul, sama so synom, cakat ci zas na pohotovost

zuzuzuzka
autor
12. apr 2016

@kubkovamama a silno? Robila si nieco namahave alebo co? Dufam, ze si uz prestala...

bonboniera15
12. apr 2016

@kubkovamama ahoj ako sa mas? Dufam ze ste v poriadku

kubkovamama
12. apr 2016

Ahojte, ste zlate. V noci to bolo dost silne, uz som prisla od gyn. Srdiecko bije, tak som stastna..bol to hematom, skoro cely sa vyplavil. Vcera som len mala silny stah a vecer zacalo spinenie. Inak stale lezim iba co sa najem, wc, trosku prejdem po byte. Malinke malo byt 10+3, ma skoro 6cm na 12tt. 😀

zuzuzuzka
autor
12. apr 2016

@kubkovamama to je fajn, ze je vsetko ok. Ozaj je nejake velke. Nemala si ovu skor?

kubkovamama
12. apr 2016

@zuzuzuzka ovu mi vyšla na 14.2., doteraz ultrazvuk sedel- chodím každé dva týždne, veľkosť presne na termín.. teraz po desiatich dňoch rozdiel dosť veľký.. uvidí sa na NT, či je všetko ako má byť.. či len hlavička nejako neúmerne rastie. Ani bruško nemám, nič som nepribrala

bonboniera15
12. apr 2016

@kubkovamama tak je super ze ste ok 🙂 ...ja uz som nervózna 21am ist na 1. UTZ tak len čakám dufam ze je všetko OK..dnes som začala 12 týždeň uz aj nevoľnosťi ustupuju...sa niekedy citim ako keby som ani.nebola

teress
12. apr 2016

@kubkovamama nestresuj sa hlavne, tak trošku podrástlo, všetko bude v poriadku, aj TY aj MALINKÉ

kubkovamama
12. apr 2016

@teress stresujeme tu všetky, že 🙂 @bonboniera15 prvý utz? Tebe ešte nerobili? Ci ako

bonboniera15
12. apr 2016

@kubkovamama nie ja som bola na 2 sonach, a az teraz pojdem na 1 utz....na 1 sone bol len vak, na 2 uz bol plod aj zo 💟 bo ja som bola prvy krat uz v 5 tt kvôli robote a druhy raz v 9+2 tt

teress
12. apr 2016

@kubkovamama tak sme nejaké novembrovky nie🙂

kubkovamama
12. apr 2016

@teress naa, šak tak

bonboniera15
13. apr 2016

Baby stretla ste sa daktora s bolesťou v obalsti krizov? Mna to trápi uza týždeň...normalne mam pocit ze ma ide seknut :(

bozkavatko
13. apr 2016

@bonboniera15 ani nehovor ledva sa ohnem alebo vstanem co mam pocit ze ked sa postavim mi tam preskoci o tri cm.. Dakedy az do stehna mi to ide a uz to trva dva tt.

bonboniera15
13. apr 2016

@bozkavatko presne najhorsie je vstavanie, ohybanie....vcera som mala cely den klud, a večer sa to vratilo :( ani tepla sprcha mi na to nepomaha nič....chodim ako starena ...

pibza
13. apr 2016

Babule, mne je dnes úplne dobre. Doteraz nevoľnosti ako hrom a dnes nič. Bojím sa, či je bábo v poriadku, keď mi nič nie je.