icon

Termín pôrodu november 2016

zuzuzuzka
25. feb 2016

Pridajte sa ;)

kubkovamama
13. apr 2016

@pibza neboj, ku koncu 1.trimestra už si telo zvyká a pomaly to všetko prejde. Tiež stresujem, že ma už nebolia prsia, potom prečo ma bolí brucho, ked prestane tak prečo prestalo a furt dokola. V minulom tehu mi gyn. povedala, že tiež nie je dobre, ked zrazu všetko prejde a spľasnú prsia, bruško.. A aj tak to nemusí nič zlé znamenať. Každá to vnímame inak.

pibza
13. apr 2016

@kubkovamama ďaľšiu kontrolu mám až 29.4. takže som úplne mimo teraz ... ale tak verím v to, že proste mi to už prechádza. Och to sú stresy.

bonboniera15
13. apr 2016

@pibza to som mala aja dva dni potom prislo bolenie podbruska, 🙂 ale volala som s dr povedala ze je to normalne ze od 10 do 12 tt uz Hcg klesa lebo sa uz placenta doraba ze sa zacnem citit lepšie a ze aj nevolnosti ustúpia

bonboniera15
13. apr 2016

Ja som napr dnes mala baby pocit ze mi lietali chvíľu motýľe v bruchu :D ja neviem ci mi už sibe

kubkovamama
13. apr 2016

@bonboniera15 nebylo to střevo? 😀

bonboniera15
13. apr 2016

@kubkovamama ja neviem ale bolo to riadne divne :D

kubkovamama
13. apr 2016

@bonboniera15 možno, možno.. 🙂 ked sa prevráti, možno sa to už dá cítiť.. teda ked robí nejakú akrobaciu.. netuším.

bonboniera15
13. apr 2016

@kubkovamama hm ani ja ;D ked ja neviem ako to je ked sa hýbe...ale skor to budi asi tie čreva :D

zuzuzuzka
autor
13. apr 2016

@bonboniera15 asi to budu creva...citala som, ze sa este nedaju citit pohyby 🙂 sa mi zda, ze prvorodicky od stvrteho citia a viacrodicky neskor 🙂) ale aj ja som citila, to co Ty a na chvilku som si pomyslela, zeby to bol uz fajn pocit ho citit 🙂

bonboniera15
13. apr 2016

@zuzuzuzka ved to 🙂 mna to tiez prve napadlo lebo to bol okamih a zrazu uz nic, ale potom som aka kukala, ze to asi nebude male...a ako sa citis? Ja au na kríže, a prsia trochu bolia som ok ziadne nevoľnosťo

zuzuzuzka
autor
13. apr 2016

@bonboniera15 dnes lezim od rana, boli ma nejak podbrusko :/ zajtra ma cakaju odbery, tak som zvedava, ci je vsetko ok. Prsia ma vobec nebolia, akurat to brucho, ked pochodim (dajme tomu hodinu), tak uz ho citim. Neviem preco to tak mam. A mam potrebu si lahnut. Neviem, ci prehanam, ci ozaj sa nieco deje. Som zvedava, co povie zajtra lekarka. A zle mi este byva, hlavne, ked prehladnem, resp.viem, ze sa musim najest. A krize vobec necitim. Este sem-tam slabiny v nohach a obcas mam krce v lytkach.

zuzuzuzka
autor
13. apr 2016

@bozkavatko este chodis do prace?? Vladzes?

bonboniera15
13. apr 2016

@zuzuzuzka no mne je zle uz len ked som hladná, inak to prešlo no mna kríže neukrutne bolia, rano vstavam s postele ako starena, a ked cez den lezim musim sa ponali pretacat co ma tak bolia...hadam je všetko ok ked nevoľnosť presla

zuzuzuzka
autor
13. apr 2016

@bonboniera15 malo by to byt ok. Na kontrolu ides kedy?

bonboniera15
13. apr 2016

@zuzuzuzka 18 na odber krvi a 21 na utz

bonboniera15
13. apr 2016

Boze ja by som mala prestať chodiť na net, a vyhľadávať...iba sa stresujem ako hlúpa...nech je uz 21 lebo sa asi zbláznim

zuzuzuzka
autor
13. apr 2016

@bonboniera15 ja to tu asi tiez prestanem citat. Tak ma zacali boliet krize ako keby som mala dostat teplotu :/

bonboniera15
13. apr 2016

Tak som sa večer najedla a tak mi nesadla polievka a tak som si dobre potelefonovala so zachodom.. a ze zmizli príznaky :D

bonboniera15
13. apr 2016

@zuzuzuzka vies moc citame, potom si namyslame do hlavy a normalne katastrofalne scenare do hlavy....nase mami nemali internet, a vynosili nas bez žiadnych problémov

pibza
13. apr 2016

Tak nakoniec som vracala aj dnes ale až poobede. Normálne som sa potešila, že stále mám príznaky :D

bonboniera15
13. apr 2016

@pibza sme na tom rovnako ja az večer :D

bozkavatko
13. apr 2016

@zuzuzuzka ahoj nooo tie dvanastky su uz na mna asi vela ale nemam na vyber kedze este nemame vybrate byvanie

bozkavatko
13. apr 2016

@zuzuzuzka a ty este spinis alebo uz dufam nie 🙂

zuzuzuzka
autor
14. apr 2016

@bozkavatko nespinim, len ma brucho stale boli. Idem dnes na kontrolu konecne, tak som zvedava, ze az.

bozkavatko
14. apr 2016

@zuzuzuzka nooo ani mi nevrav ja mam az 20 prvu poradnu a tych 5 ttje nekonecnych. Uz som 11+2 a uz chcem tak vsetko vediet ze koniec 😀 aj drahy sa teska 🙂

bonboniera15
14. apr 2016

@pibza ja dneska lezim od rana , je mi navracanie ...najedla som sa a je mi ťažko...tazkosti su spat :D

bonboniera15
14. apr 2016

@zuzuzuzka no co ako si dopadla?

zuzuzuzka
autor
14. apr 2016

@bonboniera15 dakujem za opytanie 🙂 vyborne, vsetko je v poriadku, uz som oficialne tehotna, mam tehu knizku. Male ma 42mm. Mam uz aj videa zo sona, takze sa velmi tesim. Ostavam vsak na marodke este do 16tt, kvoli tomu, ze ked trosku pochodim zacne ma boliet brucho. Tak dokedy sa placenta nedovyvija mam ostat doma este lezat, oddychovat. Takze tak.

bonboniera15
14. apr 2016

@zuzuzuzka jeeewj supis teším sa s tebou...tebe dala len dnes knizku? Mne ju iz dala v 9vtt ked male malo 21.7 mm

zuzuzuzka
autor
14. apr 2016

@bonboniera15 mne az teraz ...asi je poverciva alebo co, lebo ani foto mi nechcela dat v 8tt 🙂 zevraj raz dala a nedopadlo to dobre... takze som si pockala