Termín pôrodu november 2016
Pridajte sa ;)
@bonboniera15 ahoj, podobne.. Aj podbrusko dost boli. 😢
Baby ja som v nemocnici, zevraj mam vela bielkovín v moci mala som kŕče isla som na pohotovosť, babatko je v poriadku llen tak behalo v brusku...som zvedava dokedy tu budem
@bonboniera15 fuuuha tak sa drž. Ja si nemôžem dovoliť pnkovat mam statnice o tri týždne musim to zvládnuť
Ahojte, pridavam sa do debaty, my ale cakame dvojcata 🙂 Vcera som dostala aj knizku, sme 10t+3, babatka v poriadku, srdiecka biju, hybu sa takze zatial ok chvalabohu. Ale som na PN kvoli malemu hematomu, dufajme ze sa vstrebe. Caka tu niekto tiez dvojicky? Budem rada ak napisete, krasny den prajem 🙂
@bonboniera15 uf tak sa drz... nech si cim skor doma...
@bonboniera15 to nič, to je časté, zachvíľu si doma. Drž sa.
@mirkab79 ahoj, dvojcence nie, ale hematóm mám tiež.. cca 1cm. Drží sa už dlho
@mirkab79 @kubkovamama Moja švagrinká je tiež tehu ale septembrovka a ona mala hematóm fakt veľký a za pár týždňov po ňom ani chýru ani slychu. nebojte bude dobre ...
@pibza mne sa ani nezmenšuje, je ako prilepený, sem-tam špiním, vraj z toho hematómu- ale tým pádom by sa mal aj zmenšovať logicky..? A to mi v utorok iný lekár povedal, že ho vôbec nevidí a dnes u mojej na uzv bum, je tam.
ahojte mozem sa pridat k vam 🙂 termin nam vychadza na 23.november 😀
Ahojte, termín mám 15.11., zatiaľ všetko v poriadku a strašne sa tešíme 😃
Je mi len strašne smiešne, keď som tu asi týždeň dozadu čítala, jak si baby písali, že kupovať tehotenské nohavice, to myslíte vážne baby, veď to je ešte moc skoro.
A druhý koment - možno to niekomu pomôže, trpela som strasnymi nevoľnosťami, vracala som týždeň som skoro nič nejedla a nepila, všade som našla len rady, že treba po troške a pomaly, ale nešlo to vôbec, akonáhle som sa napila, už to šlo von a potom mi boli poradené homeopatiká cocculine a nastalo zlepšenie, už dokážem udržať potravu a celkovo je to o niečo lepšie, potom som šla do homeolekárne a tam som dostala ešte špeciálnejšie cocculus. Tak ak máte niektorá veľké nevoľnosti, skúste
@babistatka Ahoj.. to co si napisala ze tehotenske nohavice ze je na ne skoro myslim ze nemas pravdu. Je to velmi individualne u kazdej zeny pretoze ja som momentalne v 8tt+4 a uz nosim tehotenske nohavice aj rifle aj tepláky a po novom aj tricka normalne rifle uz nezapnem a ked aj ano tak ma velmi tlacia na brusko... takze u kazdej zeny je to velmi individualne 🙂 😉 prosim ta neber to v zlom 😉
@kkaciatko nie neberiem to v zlom 😃 a beriem to ako vysvetlenie, akceptujem 😃 len ono to bruško ešte reálne nerastie, ale asi je to fakt individuálne, ja nosím zatiaľ normálne veci, mne len tie tehotenské prídu, že majú až moc veľa miesta na bruško. Len viem, že veľa báb nosí aj v 4 mesiaci normálne veci . Ale jasne, rešpektujem 😃 A bruško nám bude rásť hlavne v lete, tak budeme môcť nosiť šatky 😃 to je výhoda
@babistatka Ano aj mne to pride v tipne ze uz nosim tehotenske ale pride mi to pohodlnejsie.. a na leto 😉 no akurát riesim dilemu s plavkami 😀 ze aky styl a podobne 🙂
@kkaciatko inak to som sa dneska zabudla spýtať u lekárky, nejaké strašne rýchle to tam je - čo tehotenstvo a kúpanie / plávanie?
@babistatka No ja co som citala na iných forach tak strasne vela mamiciek pise ze aj ich lekar odoruca plavanie. Ze je to dobre na pohyb a podobne.Ja si myslim ze by to nemal byt velky problem...pokial prebieha tehotenstvo bez problemov. A predavaju aj take tampony na plavanie pre tehotne. Ja sa tiez planujem opytat môjho gynekológa najblizsie. Tak dufam ze ma podpori lebo si neviem predstavit ze budem cele leto bez vody 😀
@kkaciatko tak to je super, dobrá správa 😃 ja som práveže čítala aj tak aj tak, ale tiež nechcem byť bez vody a zvykla som predtým športovať a plávanie by bol aj v tehotenstve fajn pohyb
@babistatka Ja som hrala davnejsie futbal no ako by som ho hala teraz to neviem 😀 ale to plavanie laka aj mna... rozmyslam aj nad tym ze by som zacala uz teraz chodit na plavarnu aspon raz-dvakrát za tyzden. Lebo niako som zlenivela 😒 aspon tak sa udrzim v pohybe a fit. A citala som ze su aj niake kurzy pre tehotne mamicky co sa tyka cvicenia vo vode,ale ze to az v neskorsom case. Tak uvidíme 🙂
@babistatka predpokladam, ze cakas prve babo 🙂) to som aj ja zacala riesit tehu oblecenie az niekedy v stvtom mesiaci. No teraz, ono viem, ze to nieje maternica samotna, co sa zvacsuje, ale zhorsene travenie robi svoje. Da sa povedat, ze travenie sa mi upravilo az teraz, konecne 🙂 ale brusko mi uz vidno. 🙂))
@kkaciatko aj ja som uz pozerala plavky aj satky a tricka. Plavky urcite dvojdielne, nech nam tie bruska krasne vidno. Aspon ja ziadne faldy nemam, tak mozem :D a ak poznas aj nejaku stranky kde su pekne trendove tehu veci za normalnu cenu, tak napis. Lebo mne sa skoro nic nepaci, take jak na stare tucne baby. Nic sexi :D
@kkaciatko futbal? To je super 😃 no ale teraz by to asi nešlo 😃 ja som zas plávala 😃 tak sa k tomu vrátim. Inak nám ostávajú len také miernejšie s fitloptou a tak všade odporúčajú. No keď mi ostanú tie nevoľnosti, isto niečo začnem znova
@zuzuzuzka no hej prvé 😃 mne sa asi aj tými nevoľnosťami všetko trocha zmenšilo, len prsia zväčšili, čo by som inokedy za to dala 😀
@babistatka No mne segra vravela ze to aj odporucaju potom v niakej poradni cvicenie na fitloptach a ze kludne tam moze ist aj partner snami co si myslim ze je super... 😀 budeme skakat vsetci traja na fitlopte 🙂 😀
@babistatka konecne sa citim ako zena :D
@babistatka mne sa tiez prsia zvacsili 😀 co partner ocenil...len stym sa mi zvacsilo aj brusko,a aj ritka trosku 😉 co ma teda moc netesi 😀
@zuzuzuzka ahojte..mozno je este skoro na plafky a letne veci,kedze este sa moze vselico stat-veríme,ze nie..kuknite stranku H&M,pekne tehu veci,ja som si objednala spodne pradlo,nic babkovske.Aj saty letne,ale beznu velkost,elasticke,super material,ceny su primerane..hlavne co je dobre pre tehulky,spodne pradlo ma certifikat na skodliviny.Inak vsetky e-shopy co som prebrusila su bud staromodne alebo predrazene
@kubkovamama presne suhlasim stym ze su predrazene 🙂
@kkaciatko podľa mňa ako písala @ zuzuzuzka dvojdielne plavky, klasika, ukážeme krásne brušká 😃

Mne je dnes na nic, nohy ma bolia a slabiny hlavne ako keby som sla byt chorá, zaludok ako na vode :(