icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

ingemor
1. jún 2011

..pani, ja vas nestiham citat 🙂 ..tak dodatocne, blahozelam vsetkym maminkam, kt. uz porodili svoje najvacsie poklady na svete..prajem vela, prevela zdravia a rychle zotavenie!!!!!

janina7911
1. jún 2011

@andysok Tak vraj pokiaľ je malinká v brušku, je chránená mojimi protilátkami... keby sa ale narodila v "aktívnej" fáze oparu, po narodení nemá hneď protilátky a môžem ju ja nakaziť po pôrode.
Od veľkých komplikácií to môže bábo ohroziť až na živote... tak mi to bolo dnes vysvetlené. 😔

ajjkas
1. jún 2011

@fleuerette gratulujem a vela zdravia obom 🙂

ajjkas
1. jún 2011

@andrea1977 s tým varením to máš úplnú pravdu,aj ja som na to dnes myslela,ked som stála nad hrncami,no,ale čo už narobíme 😉

monitas84
1. jún 2011

@andrea1977 Veru zajtra budeme múdrejšie, potom daj vedieť čo Ti povedali.

monitas84
1. jún 2011

@mipolka Ahoj, ďakujem Ti veľmi pekne za informácie, trošku si ma ukludnila, že to až taká hrôza nebude. Si poklad! 🙂

monitas84
1. jún 2011

@leni831 Ahoj, dobre som sa zasmiala, musel byť zlatý, keď nechápal. Som zvedavá ako to bude zvládať pri pôrode, potom nám daj vedieť. 🙂

mimiss
1. jún 2011

Ahojte baby chcem sa spýtať či sa musí vždy pred pôrodom uvolniť hlienová zátka?niektoré píšu že sa im uvolnila týžden pred pôrodom i neskôr..Môže to byť aj tak že sa uvolní a hned odtečie aj plodová voda?

monitas84
1. jún 2011

lucia1181 Ahoj gratulujem, tak to máš za sebou už aj Ty. Máš krásneho chlapčeka, prajem len to najlepšie.
🙂

silviadaisy30
1. jún 2011

@fleuerette blahozelam a zelam vam obom vela vela zdravicka 🙂 🙂

sissika
1. jún 2011

všetkým maminkám gratulujem a prajem veľa veľa zdravíčka ...

silviadaisy30
1. jún 2011

@lucia1181 gratulujem a obom zelam vela zdravia 🙂 🙂

mimca20
1. jún 2011

@fleuerette Gratulujem k Lukaskovi. A cca o tri tyzdne mozno pribudne dalsi Lukasko (taktiez mame toto meno vybrate a lekar nam vravel, ze cakame chlapceka). Drzte sa

ivusik33
1. jún 2011

@fleuerette
gratulujem 🙂) nech sa Vám darí a prajem veľa radosti a lásky 🙂)

janka830
1. jún 2011

@lucia1181 Gratulujem a prajem veľa šťastia, krásny je 🙂

ivusik33
1. jún 2011

@lucia1181
gratulujem aj Vám, rýchle zotavenie a veľa pohody, zdravíčka a mliečka prajem 🙂)

ivusik33
1. jún 2011

baby, tu je už toľko mamičiek, že nechápem 😀 Nejako sa to rozbehlo.
O chvíľu sa tu už budú rozoberať iné témy... ako spinkáme, ako papáme, ako to zvládame (niekedy nezvládame), už sa teším 🙂

andrejecka
2. jún 2011

@lucia1181 gratulujem k synčekovi a prajem veľa zdravíčka a veľmi veľa mliečka

andrejecka
2. jún 2011

@mimiss ahoj mne pri prvom tehotenstve odišla ta zátka 2 hodiny pred pôrodom

kukujka
2. jún 2011

dnesna poradna za nami,zevraj sa to uz konecne trosku pohlo ako povedala dr.krcok uz zmizol co je zevraj najdolezitejsie uz mam len cakat .ked som sa jej pytala kolko nechavaju prenasat tak povedala,ze cca 2-3dni po termine a posiela do nemocnici lebo ze zeny su uz potom cele nervozne s toho ak by to tak bolo u mna tak by som chcela pockat aspon 7dni od terminu lebo co som pocula tak vyvolavane porody su ovela horsie ako tie prirodzene

kaara1980
2. jún 2011

@lucia1181 gratulujem a želám všetko len to najlepšie 😉 .Krásne dieťatko

kaara1980
2. jún 2011

@leni831 veď práve,nechcem aby sa cítil odstrčený aj keď nevládzem.Po pôrode to bude horšie,tak aspoň teraz....

kaara1980
2. jún 2011

ako tak čítam,tu sa to tak rozrodilo,že normálne závidím.Ja síce začínam mať obavy z pôrodu,ale už by som to aj brala nech je to čo najskôr za mnou.Ale termín je ešte daleko ☹

barca25
2. jún 2011

@kukujka to je pravda..s malou som mala vyvolavacky a nieco hrozne:/ a asi aj teraz ma to caka ked donedele neporodim:((((((((((

ingemor
2. jún 2011

@kaara1980 ..dobre napisane, aj ja som sa dostala k tej stranke pred 2 tyz., ked som mala ten hnedy vytok-a to som hned spanikarila az som sa z toho ... 😀 ale ked som si to precitala, tak som sa ukludnila, len tam zabudli napisat, ze odtiect moze zatka nielen niekolko hodin, dni, ale aj tyzdnov pred porodom..

kaara1980
2. jún 2011

@ingemor 😀 ja to presne zažila pred 2 dňami,tak som hneď googlila 😉 nech som kľudnejšia

benice
2. jún 2011

@lucia1181 Ahoj, blahoželám k nádhernému synčekovi Lukáškovi a prajem mu v živote hlavne veľa zdravia, šťastia a lásky ... 🙂

benice
2. jún 2011

@fleuerette Blahoželám k synčekovi a prajem mu veľa zdravia hlavne ... 🙂

kala
2. jún 2011

ahojte kočky, pozerám že už je tu dosť mamičiek, ja som včera bola u dr. a mám dáku bakteriu v sebe tak mi dali ešte na preliečenie penicilil 500 a čipky že aby to nedostal malý pri pôrode na nervy čo vám poviem, pri malej mi toto vyšetrenie nerobili a malinká hneď chytila zlatého streptokoka pôrodnými cestami tak dúfam že aspň malý to nebude mať držte sa pa