icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

ajjkas
1. jún 2011

@leni831 tak snád to nejak vydržíš,aspon maju nejaký program,naša v školke nema nič,musíme niečo vymysliet cez víkend,tak pekný den.

fleuerette
1. jún 2011

Lukasko je od vcera medzi nami. 4060 g, 53 cm

mana77
1. jún 2011

@fleuerette
Blahozelam a prajem vsetko dobre, uz sa to tu poriadne rozbieha

andrejecka
1. jún 2011

@fleuerette gratulujem k synčekovi a prajem veľa veľa zdravíčka
fíha dobre je veľký

kaara1980
1. jún 2011

@fleuerette gratulujem maminka a synčekovi želám veľa zdravia,šťastia,lásky a spokojný život.Tak to iný macko veľký 😉

kaara1980
1. jún 2011

@leni831 my máme zajtra v škôlke rošošo.Majú mať aj masky,tak som mu akurát dorobila čarodejnícky klobúk 😕 .Som sa spotila pri tom ako jeden kôň.Oni budú mať nejaké súťaže a majú klaunov objednaných.Tak dúfam,že to tam vydržím,drahý bude makať na byte,takže musím ísť s ním ja

andrea1977
1. jún 2011

dnes ma suseda velmi potesila,ked zareagovala, ze : fiiiiiha, ale ti riadne spadlo brusko 😉 tak dufam, ze to cosi aj prinesie, uz by som isla aj hned, aj pesi do trencina 😀

andrea1977
1. jún 2011

@fleuerette gratulujem k "drobcekovi" 😀 hlavne vela zdravia mu prajem a maminke rychle zotavenie 😉

andrea1977
1. jún 2011

idem varit ☹ to je pre mna posledne dni najhorsia cinnost aku mozem robit 😝

janka830
1. jún 2011

@fleuerette Gratulujem, on je teda iný chlapisko..prajem veľa štastia, zdravíčka a mliečka..🙂

monitas84
1. jún 2011

@fleuerette Ahoj, gratulujem máš veľkého chlapčeka, pekne. 🙂 Prajem Vám len to najlepšie, hlavne veľa zdravíčka. 🙂

monitas84
1. jún 2011

Ahojte kočky, ja som dnes úplne mimo paf. Práve som prišla z tej rizikovej poradne. Už ničomu nechápem! na výmennom liste mám záver 7 dní do pôrodu, ďalej sledovanie výkonnosti FPJ pre riziko z premeškania Tertigravida nullipara. Samozrejme som to nevedela nájsť na nete ten čudný záver. Pýtala som sa doktora v tej rizkovej poradni, že čo znamená tých 7 dní do pôrodu, začal mi vysvetlovať čo to je CTG a prietoky, na ktoré idem zajtra. Povedala som tomu rozumiem, pýtala som sa prečo tam mám zrazu napísané 7 dní do pôrodu???!!!
No pekne ma zrušil, že oni tomu chápu a ja sa s tým nemám zaoberať, nemá ma to čo trápiť! No chápete? Som mimo. Žeby mám naozaj zle vyrátaný termín a je u mňa riziko z premeškania? Musím sa ukludniť, hnevá ma, že mi nepovedia čo sa deje. Ešte dodal doktor, že zajtra sa dozvieme viac na CTG a prietokoch, potom sa uvidí, či si ma nechajú v nemocnici! No mám dosť, šoky! ☹ Som unavená aj z toľkých otázok, všetko majú pred sebou, no sú lenivý si to pozrieť a prečítať, radšej sa vypytujú a vypytujú!!!! ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

andrea1977
1. jún 2011

@monitas84 zajtra budes hadam mudrejsia, aj oni z CTG a prietokov a vysvetlia ti co a ako 😉 aj ja idem zajtra do poradne, dufam, ze som sa zacala aspon otvarat, lebo uz meliem z posledneho 😝

katinka71
1. jún 2011

@fleuerette Gratulujem k Lukaskovi,prajem vela zdravicka a skore zotavenie

mipolka
1. jún 2011

@monitas84 V pohode 🙂 Ale natrhnutie, ani nastrihnutie ani neucitis, to sa bat nemusis....kontrakcie ti to nedovolia 😉 A ked male uz porodis a kontrakcie zrazu prestanu, budes sa citit ako v siedmom nebi....pride neskutocna ulava a radost z babatka ......drzim palce 😉

cottoncandy
1. jún 2011

Ahojte,
blahoželám novým mamičkám🙂

...akurát som sa vrátila z poradne, všetko vyzerá byť v poriadku, malá sa ešte von nechystá, som zatvorená, akurát som sa dozvedela, že pôrodné cesty sa už pripravujú, ale že to vyzerá, že malá sa narodí v termíne...budúci týždeň mám utz a ctg, takže toľko

andysok
1. jún 2011

@fleuerette maminke gratulujeme a zelame veľa mliecka a síl ;)

9lea
1. jún 2011

@fleuerette gratulujem a prajem hlavne veľa zdravíčka 🙂

janina7911
1. jún 2011

@fleuerette Gratulujem a prajem veľa veľa zdravia obom. 🙂

janina7911
1. jún 2011

Tak dievčatá, dnes sme boli na kožnom a na USG a poradni u pôrodníčky.
Záver č. 1: Mám pásový opar, ktorý by pre bábätko, ak by sa narodilo teraz, mohol byť veľmi nebezpečný... čiže maximálny kľudový režim a snažiť sa ju ešte aspoň týždeň udržať dnu a čo najintenzívnejšie liečiť opar.
Záver č. 2: Sme v 37tt+3 a bambula má už 4100 g, čiže reálne hrozí cisarák, tak si mám vybehať čo najrýchlejšie predoperačné vyšetrenia.
Takže "veselo"...

andysok
1. jún 2011

@janina7911 4100g aaaaaaaaaa pekne veľká babula ;) fúuuuuha ten pasovy opar nič moc ale nerozumiem ako môže ohroziť bambulu

leni831
1. jún 2011

@ajjkas dakujem pekne,zvladli sme to a bolo fajn.To je skoda ze nemali program,ked chodila do skolky tak tam mali vzdy sutaze a podobne

leni831
1. jún 2011

@kaara1980 co pre tie nase deticky neurobime,vydrzime vsetko pre nich.Ja tiez uz velmi nevladzem ale nechcem aby na to doplacala tak sa vzdy nejako premozem..

lucia1181
1. jún 2011

ahojte baby..tak aj my uz to mame za sebou...v pondelok sa nam narodil Lukasko,3050g a 50 cm...mame sa fajn a uz ani neviem,ze som mala sekciu.snad nas uz o den,dva pustia aj domov 🙂.drzte sa baby a nech mate uz aj vy vase pokladiky co najskor s vami 🙂

leni831
1. jún 2011

@fleuerette aj ja gratulujem,mam velku radost ze vsetko dobre dopadlo a syncek je zdravy.A to prajem vsetkym ostatnym tehulkam ktore to este mame pred sebbou.

leni831
1. jún 2011

@lucia1181 gratulujem a prajem vela vela zdrvicka.

leni831
1. jún 2011

@monitas84 to je pravda,milion sprav v knizke a nikto to necita,stale sa pytaju to iste dokola.A to iste aj v porodnici...ked ma clovek co robit so sebou tak sa vypytuju na to co maju pred nosom

leni831
1. jún 2011

ja som bola dnes na poradni aj s mojou polovickou koli pouceniu kedze chce byt moj mily pri porode.trvalo to asi dve minutky,tak to odrapotala ze ked`sme vysli z ambulancie tak som mu to musela znovu vysvetlit lebo bol mimo a netusil ocom hovorila,no a v piatok bude konecne postielka 😀 ,lebo to bola nekonecna story..

nenullienka
1. jún 2011

@fleuerette gratulujem k synčekovi, veľa zdravia 😀 😀 😀 😀 😀

janina7911
1. jún 2011

@lucia1181 Gratulujem k malinkému a prajem obom hlavne veľa zdravia.