icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

andysok
2. jún 2011

Ahojte tak ja som opäť doma ale mám fixný dátum aspoň nastúpu do nemocnice a to je budúci utorok dr povedala že je škoda steh dávať dolu lebo by sa spustil pôrod a ešte sa neotvaram..... Uz má slahne ;)na koniec budem rekordmanka s dvojickami čo bude rodiť na termín

sisi0211
2. jún 2011

Ahojte,
ledva stiham, vlastne nestiham uz citat prispevky ☹

@lucia1181
Gratulujem k babatku 😉

@janina7911
Vidim, ze sa mordujes s dalsim problemom. Drzim palce aby vsetko dobre dopadlo. Co sa tyka vahy babatka, nemas nahodou zle vypocitany termin? Nesekli sa o mesiac? 😖

mimi69
2. jún 2011

@lucia1181 Gratulujeme a prajeme maličkému aj mamičke všetko len to dobré 🙂 , nech Vám robí drobček veľkú radosť 😉

kukujka
2. jún 2011

@barca25 tak drzim palce nech sa ti to uz rozbehne a dufam,ze aj mne sa to vyhne.kolko dni po termine ti vyvolavali?

janina7911
2. jún 2011

@sisi0211 Ahoj, takže babula Ti dáva zabrať? 🙂 Hlavne nech je zdravučká, to je najdôležitejšie.

U nás je to také všelijaké... tak jak mi bolo dobre do 30tt, tak odvtedy stále niečo. A to som si naivne myslela, že streptokok je posledným problémom... môžem zabudnúť. Opar do pôrodu preliečiť podľa mňa nestihneme úplne (všade sa píše, že doba liečenia okolo 4 týždňov). A ten cisarák nás asi tiež neminie, lebo podľa včerajšieho USG je veľkosť hlavičky už hraničná (a to by mala byť v brušku ešte viac ako dva týždne, ak pravda). Termín je asi určený dobre, lebo v 12tt, keď sa robil morfologický USG, tak malá zodpovedala týždňu... vraj do 12tt sa mení dátum pôrodu, potom už nie.

barca25
2. jún 2011

@kukujka dakujem ale vypada ze nevyhne..malu som mala v 39tt ale od 36tt bolesti a otvorena na 4 cm tak nechceli riskovat....a teraz ak neporodim do nedele tak v nedelu abo v pondelok vyvolavacky- v nedelu som 41+5..takze 6ty den po termine

9lea
2. jún 2011

@andysok No to už su asi mimo, však možno by si to už fakt mala za sebou. Ja už s jedným nevládzem a neviem si predstaviť mať v bruchu ešte jedno bábo, to by som asi nezvládla.

janka830
2. jún 2011

@kukujka Ahoj, to máš super že sa to už troška pohlo..mne stále krčok drží, dúfam že na ďalšej poradni v útorok budem mať podobné výsledky ako ty teraz...závidím ti 🙂
mne dr povedal že ako mám termín 18teho a nič by sa nedialo tak počkáme do 25teho ale potom by sa už vyvolávalo...dúfam ale že Lauruša sa vypýta skorej

andysok
2. jún 2011

@9lea joooooj ani nehovor uz je to ozaj len trápenie a nepokoj ale musím uz vydržať čo mi iné ostáva mne dr dnes povedala ak chcete ja cas v nemocnici nechám ale steh dolu až budúci týždeň

9lea
2. jún 2011

@andysok Tak ti to možno len umelo naťahujú a ktovie koľko tam majú naozaj miesta. Ale tak doktori vedia čo robia, asi to treba nechať na nich.

janka830
2. jún 2011

@andysok teba úplne obdivujem ako to všetko zvládaš, vôbec si to neviem predstaviť s dvomi ....mne bohate stačí jedno a dá mi to zabrať ..

9lea
2. jún 2011

@janka830 No veď presne to isté vravím aj ja. Mne sa už zdá, že dlhšie už ani nevydržím a pritom mám len jedno, a mať dve, tak už asi z postele ani nezleziem.

kukujka
2. jún 2011

@janka830 neboj pohne sa mne na poradni pred tyzdnom tiez vravela,ze sa este nic nedeje a ze tak skoro to nebude a za tyzden sa to uz zmenilo

andysok
2. jún 2011

@janka830 ďakujem no je to pekná záťaž ..... Uz mi začína sibat z toho lezania cudujem sa zenemam prelezaniny ....uz mi sibe tv program poznám spamati .....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

andrea1977
2. jún 2011

@lucia1181 krasny chlapcek, gratulujem a prajem obom vela vela zdravia a lasky 🙂

andrea1977
2. jún 2011

tak dalsia poradna za mnou a opat sa nic nedeje, krpec vraj este vysoko ☹ dr. povedal, ze mam prist este buduci stvrtok a posiela ma do nemocnice 😨 trocha som z toho vedla, ako to myslel, ci hned ma posle, to budem este 4 dni do terminu ........

andrea1977
2. jún 2011

@monitas84 a teba si tam uz nechali ?

andrea1977
2. jún 2011

a po poradni som este stravila 2 hodky na chirurgii s dcerou, ruka v sadre 😝

janka830
2. jún 2011

@kukujka aj si nejako cítila tú zmenu na tom krčku?

benice
2. jún 2011

Žienky moje, poraďte mi prosím vás ... Už druhý deň mám skoro stále nejaké tvrdé bruško, včera som sa s takým tvrdým bruškom už zobudila ... Neviem, či je to v poriadku alebo nie ... Zajtra mám ísť do poradne, tak sa musím na to opýtať aj lekára, ale že či aj vy máte tiež vkuse tvrdé bruško alebo len občas, alebo ako ... ???

lencita
2. jún 2011

@benice ahoj, ja mam tvrde brucho vzdy ked sa aj v noci zobudim,ale cez den mi nejako netvrdne, len obcas...a v noci to mam naozaj ako kamen a aj dlho take tvrde vydrzi 🙂 ja sa s tym nejako nestresujem, vsak zachvilku rodime a maternica sa pripravuje 😉

9lea
2. jún 2011

@benice no ja už mám také tvrdé bruško tiež pár dní. Neustále mi tvrdne, už aj dr. mi povedala, že je riadne tvrdé, sama to cítila, ale povedala, že to už je teraz normálne s približujúcim sa termínom, a potom keď mi povedala, že hlavičku už cíti dole, tak povedala, že lepšie keď už mám také bolesti, že ma bolí v podbrušku a tak, ako by mi museli vyvolávať pôrod, radšej nech to príde samo. Ja si myslím, že ak cítiš pohyby, tak je to tvrdnutie už v tomto štádiu normálne, ale tak zajtra budeš vedieť viac.

leni831
2. jún 2011

@monitas84 tak to som zvedava aj ja...a vlastne aj on..uz cim viac sa to blizi je z toho nervozny a zacina pochybovat ze ci to tam zvladne....ale ucite hej...i ked ja na jeho mieste neviem si to predstavit,vies pozerat sa nanho ako sa trapi v bolestiach...je to take stresujuce

andysok
2. jún 2011

@bubu84 bubuuuuu takze sa v utorok vidíme v poradni ;) ja tam mám byt na 8:30 😉

leni831
2. jún 2011

konecne si ideme pre tu nasu postielku,ktorej sme sa nevedeli dockat.na stranke hrajko ju nevybavili za dva tyzdne a ani neboli schopny upresnit kedy teda bude ,svet kocikov tak ty tiez za dva tyzdne nevybavili nic a potom nam poslali inu a rozbitu,Vcera som ju objednala z predajne Bambiny v trnave ktoru som nasla na nete.postielku nemali na sklade ale tak boli ochotny ze to vybavili obvolali a dnes si ideme pre nu..takze klobuk dole..

andrea1977
2. jún 2011

ked citam ako vam vsetkym tvrdne brucho, makne krcok, otvarate sa a tak, tak mi je do placu. Ale bacha kocky, neopovazte sa ma predbiehat 😠 takze zatial mozte rodit len tie, ktore termin predomnou a este andysok, ta moze 😉 ostatne si dajte pohov 😀

lencita
2. jún 2011

@andrea1977 😀 nie si v tom sama, mne len trochu tvrdne brucho ,ale nie som otvorena ani na krcku nemam ziadne zmeny.. 😖 ja zavidim aj tie odtecene hlienove zatky 😀

andrea1977
2. jún 2011

@lencita tak, tak, aj to este 😉 ale ja by som mala radsej odtecenu uz plodovu vodu 😀

andrea1977
2. jún 2011

@lencita a jedine co mam ja a ostatne nie, je streptokok 😝

bubu84
2. jún 2011

@andysok tesiiim 😉 ja by som tam mala byt o takom case tiez, pokym sa nic nezmeniii.. 🙂