Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
Ahojte,
ledva stiham, vlastne nestiham uz citat prispevky ☹
@lucia1181
Gratulujem k babatku 😉
@janina7911
Vidim, ze sa mordujes s dalsim problemom. Drzim palce aby vsetko dobre dopadlo. Co sa tyka vahy babatka, nemas nahodou zle vypocitany termin? Nesekli sa o mesiac? 😖
@sisi0211 Ahoj, takže babula Ti dáva zabrať? 🙂 Hlavne nech je zdravučká, to je najdôležitejšie.
U nás je to také všelijaké... tak jak mi bolo dobre do 30tt, tak odvtedy stále niečo. A to som si naivne myslela, že streptokok je posledným problémom... môžem zabudnúť. Opar do pôrodu preliečiť podľa mňa nestihneme úplne (všade sa píše, že doba liečenia okolo 4 týždňov). A ten cisarák nás asi tiež neminie, lebo podľa včerajšieho USG je veľkosť hlavičky už hraničná (a to by mala byť v brušku ešte viac ako dva týždne, ak pravda). Termín je asi určený dobre, lebo v 12tt, keď sa robil morfologický USG, tak malá zodpovedala týždňu... vraj do 12tt sa mení dátum pôrodu, potom už nie.
@kukujka Ahoj, to máš super že sa to už troška pohlo..mne stále krčok drží, dúfam že na ďalšej poradni v útorok budem mať podobné výsledky ako ty teraz...závidím ti 🙂
mne dr povedal že ako mám termín 18teho a nič by sa nedialo tak počkáme do 25teho ale potom by sa už vyvolávalo...dúfam ale že Lauruša sa vypýta skorej
@lucia1181 krasny chlapcek, gratulujem a prajem obom vela vela zdravia a lasky 🙂
tak dalsia poradna za mnou a opat sa nic nedeje, krpec vraj este vysoko ☹ dr. povedal, ze mam prist este buduci stvrtok a posiela ma do nemocnice 😨 trocha som z toho vedla, ako to myslel, ci hned ma posle, to budem este 4 dni do terminu ........
@monitas84 a teba si tam uz nechali ?
a po poradni som este stravila 2 hodky na chirurgii s dcerou, ruka v sadre 😝
Žienky moje, poraďte mi prosím vás ... Už druhý deň mám skoro stále nejaké tvrdé bruško, včera som sa s takým tvrdým bruškom už zobudila ... Neviem, či je to v poriadku alebo nie ... Zajtra mám ísť do poradne, tak sa musím na to opýtať aj lekára, ale že či aj vy máte tiež vkuse tvrdé bruško alebo len občas, alebo ako ... ???
@benice no ja už mám také tvrdé bruško tiež pár dní. Neustále mi tvrdne, už aj dr. mi povedala, že je riadne tvrdé, sama to cítila, ale povedala, že to už je teraz normálne s približujúcim sa termínom, a potom keď mi povedala, že hlavičku už cíti dole, tak povedala, že lepšie keď už mám také bolesti, že ma bolí v podbrušku a tak, ako by mi museli vyvolávať pôrod, radšej nech to príde samo. Ja si myslím, že ak cítiš pohyby, tak je to tvrdnutie už v tomto štádiu normálne, ale tak zajtra budeš vedieť viac.
konecne si ideme pre tu nasu postielku,ktorej sme sa nevedeli dockat.na stranke hrajko ju nevybavili za dva tyzdne a ani neboli schopny upresnit kedy teda bude ,svet kocikov tak ty tiez za dva tyzdne nevybavili nic a potom nam poslali inu a rozbitu,Vcera som ju objednala z predajne Bambiny v trnave ktoru som nasla na nete.postielku nemali na sklade ale tak boli ochotny ze to vybavili obvolali a dnes si ideme pre nu..takze klobuk dole..
ked citam ako vam vsetkym tvrdne brucho, makne krcok, otvarate sa a tak, tak mi je do placu. Ale bacha kocky, neopovazte sa ma predbiehat 😠 takze zatial mozte rodit len tie, ktore termin predomnou a este andysok, ta moze 😉 ostatne si dajte pohov 😀
@andrea1977 😀 nie si v tom sama, mne len trochu tvrdne brucho ,ale nie som otvorena ani na krcku nemam ziadne zmeny.. 😖 ja zavidim aj tie odtecene hlienove zatky 😀
@lencita tak, tak, aj to este 😉 ale ja by som mala radsej odtecenu uz plodovu vodu 😀
@lencita a jedine co mam ja a ostatne nie, je streptokok 😝

Ahojte tak ja som opäť doma ale mám fixný dátum aspoň nastúpu do nemocnice a to je budúci utorok dr povedala že je škoda steh dávať dolu lebo by sa spustil pôrod a ešte sa neotvaram..... Uz má slahne ;)na koniec budem rekordmanka s dvojickami čo bude rodiť na termín