icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

sissika
2. jún 2011

@kukujka aj ja cem takto 😢

sissika
2. jún 2011

@andysok 2-3 litre

kukujka
2. jún 2011

@bubu84 dakujem verim tomu,ze by to uz malo byt coskoro

kukujka
2. jún 2011

@sissika ty si citlia bolesti pri skracovani krcku?ja stale nejake cakam a nic dufam,ze pri porode mi to tie bolesti nevynahradia

sissika
2. jún 2011

@kukujka ja som mala večer strašné bolesti, neviem, či to bolo skracovanie krčku ... začali tie bolesti v podbrušku a prenieslo sa to až na konečník, tam som cítila len tlaky, ale normálne som si hrýzla prsty, aby som necítila len tú bolesť ☹

andrea1977
2. jún 2011

@andysok velmi malo, mozno liter 😒 ja mam s tym odjakziva problem, neviem sa donutit, aby som pila 😠

kukujka
2. jún 2011

@sissika ach neprijemne to muselo byt ja by som uz asi stresovala a do nemocnici isla ja som totiz strasna citlivka dufam,ze porod nejako zvladnem

monitas84
2. jún 2011

@sissika Ja som také nepríjemné bolesti mala tiež pár dní dozadu, také skôr hnusné pichanie čo vyrážalo až von. ☹ Potom mi doktor povedal v poradni, že mám skrátený už krčok. A aby sme vydržali ešte aspoň dva týždne! Ani by som nebola proti, nechcem prenášať alebo dlho čakať. 🙂 Už by som chcela, aby bol maličký tu s nami, naša radosť zo života. 🙂 Som zvedavá či bude nakoniec pravda, že som o dva týždne dopredu, čiže už akože momentálne v 38 t.t. 🙂

monitas84
2. jún 2011

@kukujka Tiež som veľká citlivka, ako malá dokonca v nemocnici vždy plačem a som každému asi na smiech. 😒
Tak sa bojím aj pôrodu, aká som citlivá a slabá určite ma to bude bolieť viac ako keby to bolelo nejkaú inú. ☹

sissika
2. jún 2011

@monitas84 ja som nevedela, že to bolo to skracovanie krčku, ja som si myslela, že sa otváram, ale neotvorila som sa ani o kúsok

monitas84
2. jún 2011

Kočky teraz ma napadlo berete si do nemocnice aj podprsenku na kojenie? Mne to nejako nie je moc po chuti, vyzerá to tak o ničom, podprsenka ako pre babky. 🙂 Zatiaľ som si ju ani nekúpila, tak neviem či ju využijem.
Je bezpodmienečne nutná do nemocnice? Aký máte na to názor?

lencita
2. jún 2011

@monitas84 podprsenku si beriem jednu, a dalsie som nekupovala lebo sa mi asi zmeni velkost ked sa mi naleju mliekom...ja som tiez dlho odmietala tie babkovske a nakoniec som nasla normalnu, relativne peknu, vystuzenu 😉 ja mam hrozu z toho ze by mi z tych babkovskych presvitali bradavky alebo dokonca tie vlozky do podprsenky 😀

kukujka
2. jún 2011

@monitas84 neboj sa zvladneme to urcite nam to za to stoji nemozme sa zbytocne stresovat aj ked nikdy nepochopim ako nikektore zeny tvrdia,ze sa na porod tesia

andrejecka
2. jún 2011

tak a po dnešnej poradni nám dr. povedal, že drobček je už tak ako má byť a máme v utorok ráno o 6tej prísť na príjem a ide sa rodiť, normálne sa teším nie na ten pôrod ale na ten krásny pocit šťastia keď mi daju drobčeka 🙂

kukujka
2. jún 2011

@monitas84 ja si ju neberiem a este som ju ani nekupila lebo od zaciatku tehotenstva sa mi nezmenili prsia tak netusim ake budu po porode ked nabehne mliecko

kaara1980
2. jún 2011

@bubu84 jej,si sa dlho neozvala,ja že už tiež rodíš 😉

sissika
2. jún 2011

@kukujka veď aj manžel už chcel štartovať auto, ešte som ho musela aj ukľudňovať, pritom to malo byť naopak, on mal ukľudňovať mňa 😀

kaara1980
2. jún 2011

kočky,mne brucho tvrdne občas.Najlepšie to bolo dnes v tescu,môj drahý sa až zľakol 😀 .Inak nechápem ako niekto môže napísať,že v 9 mesiaci sa dieťa menej hýbe,lebo má málo miesta.Ja neviem,ale to moje si robí miesto aj samé.Strašné čo každý večer vyvádza,už mi to je aj nepríjemné,lebo sebou mece aj 2 hodiny vkuse.Keď priateľ videl čo mi robí brucho,tak tomu ani neveril-pritom mi to tak robí každý večer.
Ja vypijem za deň 1-2l,ale snažím sa to dohnať melonom.Každý večer spráskam aspoň kilo 😕 ,a potom čúram ako kobyla

leni831
2. jún 2011

@monitas84 uz ju mame doma,sme spokojny.nakoniec sme sa rozhodli pre borovicovu postielku a vola sa radek 7 tak mozes mrknut na nete.zajtra si dam do profilu fotto dnes sa mi uz nechce.tak mi to tu krasne teraz rozvoniava..som stastna,konecneeee

andrea1977
2. jún 2011

@kaara1980 s tymi pohybmi sme na tom asi rovnako, idem sa kazdy vecer zblaznit co mi tam vyvadza 😲

leni831
2. jún 2011

@bubu84 je pravda ze na nete to vyzera ovela lepsie ale v podstate som spokojna zo vsetkym co mi prislo.takze celkom dobre to dopadlo..a este je risk velkost co sa tyka oblecenia,je strasne vela cislovani a niekedy sa nestacim cudovat

leni831
2. jún 2011

@lencita tak vlozky do podprsenky ti budu urcite presvitat teda aspon v tych nevystuzenych.Mne osobne nevadia tieti podprdy a podla vlastnej skusenosti viem ze ocenite ze su mekucke a nebudu vas tlacit ako vystuzene,pretoze naliate prsia bolia...a su ako kamen...

leni831
2. jún 2011

@monitas84 urcite je treba,ved ako chces malinke krmit?ja ked som kojila tak mi z druheho prsa tieklo mlieko potokom,na to je ta podprda dobra ze si odkkryjes len jedno a to druhe mas v podprsenke a mliecko ti zachyti vlozka..

janka830
2. jún 2011

@benice my dve keby sa spojíme tak máme jednu veľkú zemeguľu 😀 ešte dopísať mená riek 🙂 haha ty pravú stranu ja ľavú.....🙂 podľa mňa žiadny ten prípravok krém alebo olej alebo čo nedokáže poriadne zaručiť že nebudú žiadne strie...hrajú v tom úlohu určite aj gény...ja tomu budem veriť 😉

janka830
2. jún 2011

@andysok Ahoj, ja vypijem okolo 3l vody denne..🙂 vždy sa mi sestrička na poradni smeje že jej nenosím moč ale vodu 😀

janka830
2. jún 2011

@kukujka tak by som to chcela aj ja že by som nič necítila a bolo by mi len povedané že sa skrátil...lebo včera som cítila také zvláštne tlaky na spodok..tak uvidím v útorok či si to nahováram alebo či je tam nejaká možnosť skrátenia...teraz ten čas ide veľmi pomaly a začínam sa viacej sledovať asi by som to nemala robiť lebo si nahováram že mi aj brucho spadlo a nič, mama mi povedala že nie že je stále tam kde bolo... 😉

janka830
2. jún 2011

@lencita ahoj, ja som tiež hľadala tú kojeneckú podprsenku vystuženú ale zatial som nikde nenašla len tie babkovské..kde si našla ty tú čo si kúpila?? 🙂

9lea
2. jún 2011

@sissika no ja si to nejako nenahováram, aby to prešlo, len sa snažím radšej nestresovať, pretože stres je veľmi nebezpečný a aj som čítala, že mnohé ženy majú zo všetkého taký stres, že si ani neuvedomujú, že si tým ten pôrod komplikujú a predlžujú. Ja som akurát minulý týždeň pociťovala pri chodzi také tlaky v podbrušku aj zo spodu. A teraz na kontroli mi dr. povedala, že cíti hlavičku dole a že som sa už otvorila, síce neviem nakoľko, keďže nedokážem čítať tie hieroglyfy. A nechcela som pýtať aj tak by mi to asi nepomohlo.

9lea
2. jún 2011

s tým strie je to asi u každej ženy individuálne, mne napríklad bruško nepopraskalo, asi ani nemalo prečo, lebo ho mám malé, keď som bola teraz naposledy v poradni, tak tam všetky ženy sedeli s takými veľkými bruškami, ja som sa cítila popri nich, ako by som bola v siedmom mesiaci, alebo som si už naň zvykla a nepríde mi až také veľké, alebo neviem. Pritom mi doktorka povedala aj teraz naposledy, že babätko to bude poriadne, tak neviem.

sissika
2. jún 2011

@9lea ale veď ja nejak nestresujem, len by som bola radšej, keby som sa otvárala, keď už mám tie bolesti, to je všetko 😝