Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@andysok velmi malo, mozno liter 😒 ja mam s tym odjakziva problem, neviem sa donutit, aby som pila 😠
@sissika Ja som také nepríjemné bolesti mala tiež pár dní dozadu, také skôr hnusné pichanie čo vyrážalo až von. ☹ Potom mi doktor povedal v poradni, že mám skrátený už krčok. A aby sme vydržali ešte aspoň dva týždne! Ani by som nebola proti, nechcem prenášať alebo dlho čakať. 🙂 Už by som chcela, aby bol maličký tu s nami, naša radosť zo života. 🙂 Som zvedavá či bude nakoniec pravda, že som o dva týždne dopredu, čiže už akože momentálne v 38 t.t. 🙂
Kočky teraz ma napadlo berete si do nemocnice aj podprsenku na kojenie? Mne to nejako nie je moc po chuti, vyzerá to tak o ničom, podprsenka ako pre babky. 🙂 Zatiaľ som si ju ani nekúpila, tak neviem či ju využijem.
Je bezpodmienečne nutná do nemocnice? Aký máte na to názor?
@monitas84 podprsenku si beriem jednu, a dalsie som nekupovala lebo sa mi asi zmeni velkost ked sa mi naleju mliekom...ja som tiez dlho odmietala tie babkovske a nakoniec som nasla normalnu, relativne peknu, vystuzenu 😉 ja mam hrozu z toho ze by mi z tych babkovskych presvitali bradavky alebo dokonca tie vlozky do podprsenky 😀
tak a po dnešnej poradni nám dr. povedal, že drobček je už tak ako má byť a máme v utorok ráno o 6tej prísť na príjem a ide sa rodiť, normálne sa teším nie na ten pôrod ale na ten krásny pocit šťastia keď mi daju drobčeka 🙂
kočky,mne brucho tvrdne občas.Najlepšie to bolo dnes v tescu,môj drahý sa až zľakol 😀 .Inak nechápem ako niekto môže napísať,že v 9 mesiaci sa dieťa menej hýbe,lebo má málo miesta.Ja neviem,ale to moje si robí miesto aj samé.Strašné čo každý večer vyvádza,už mi to je aj nepríjemné,lebo sebou mece aj 2 hodiny vkuse.Keď priateľ videl čo mi robí brucho,tak tomu ani neveril-pritom mi to tak robí každý večer.
Ja vypijem za deň 1-2l,ale snažím sa to dohnať melonom.Každý večer spráskam aspoň kilo 😕 ,a potom čúram ako kobyla
@kaara1980 s tymi pohybmi sme na tom asi rovnako, idem sa kazdy vecer zblaznit co mi tam vyvadza 😲
@benice my dve keby sa spojíme tak máme jednu veľkú zemeguľu 😀 ešte dopísať mená riek 🙂 haha ty pravú stranu ja ľavú.....🙂 podľa mňa žiadny ten prípravok krém alebo olej alebo čo nedokáže poriadne zaručiť že nebudú žiadne strie...hrajú v tom úlohu určite aj gény...ja tomu budem veriť 😉
@kukujka tak by som to chcela aj ja že by som nič necítila a bolo by mi len povedané že sa skrátil...lebo včera som cítila také zvláštne tlaky na spodok..tak uvidím v útorok či si to nahováram alebo či je tam nejaká možnosť skrátenia...teraz ten čas ide veľmi pomaly a začínam sa viacej sledovať asi by som to nemala robiť lebo si nahováram že mi aj brucho spadlo a nič, mama mi povedala že nie že je stále tam kde bolo... 😉
@sissika no ja si to nejako nenahováram, aby to prešlo, len sa snažím radšej nestresovať, pretože stres je veľmi nebezpečný a aj som čítala, že mnohé ženy majú zo všetkého taký stres, že si ani neuvedomujú, že si tým ten pôrod komplikujú a predlžujú. Ja som akurát minulý týždeň pociťovala pri chodzi také tlaky v podbrušku aj zo spodu. A teraz na kontroli mi dr. povedala, že cíti hlavičku dole a že som sa už otvorila, síce neviem nakoľko, keďže nedokážem čítať tie hieroglyfy. A nechcela som pýtať aj tak by mi to asi nepomohlo.
s tým strie je to asi u každej ženy individuálne, mne napríklad bruško nepopraskalo, asi ani nemalo prečo, lebo ho mám malé, keď som bola teraz naposledy v poradni, tak tam všetky ženy sedeli s takými veľkými bruškami, ja som sa cítila popri nich, ako by som bola v siedmom mesiaci, alebo som si už naň zvykla a nepríde mi až také veľké, alebo neviem. Pritom mi doktorka povedala aj teraz naposledy, že babätko to bude poriadne, tak neviem.

@kukujka aj ja cem takto 😢