icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

lencita
2. jún 2011

@janka830 ja ju mam z brendonu z Ba..neviem odkial si ale maju ju tam v troch farbach , ja mam zatial bielu a potom ked budem v porodnici tak mi priatel dokupi sedu a hnedu s bielymi bodkami...ja som si aj z netu objednala taku jednu , na fotke vyzerala uplne suepr, vystuzena, pevna a sexy 😉 a ked mi to doslo a vybalila som to tak to bola taka babkovska a vyzeralo to skor ako padak nez ako kosicek z podprdy 😀 tak som to hned poslala naspat 🙂

9lea
2. jún 2011

@andysok ja som veľa vody nepila, ale bola som v 27 tt v nemocnici, kvôli tomu, že som mala na pravej strane zväčšenú obličku a odvtedy som si to tak sledovala, že som viacej pila. Ale teraz vypijem asi tak 3 - 4 litre za deň, ale jednoducho pijem sama od seba, stále sa cítim smädná a iba by som pila. Preto som asi aj taka napuchnutá celá.

monitas84
2. jún 2011

@leni831 Dobre pozrem si ju,ináč manžel mi hovorí, že aj my sme tú chceli, ale mali inú na sklade, tak sme si hned aj tú kúpili, radek bol na objednávku. 🙂

monitas84
2. jún 2011

@leni831 Ďakujem za informácie, nevedela som o tom, že je to až taká dobrá vec, jedna kamoška mi povedala, že to vôbec nevyužila.Tak si jednu musím kúpiť! Ďakujem. 🙂

monitas84
2. jún 2011

@9lea Keď som bola v tej rizikovej poradni, bola tam jedna tehuľka v 30t.t. a mala bruško ako ja v 36 t.t. 🙂 Možno máš pravdu a je to aj tým, že máš malé bruško a preto nemáš strie. V malom brušku velké bábo. 🙂

lenkasan
2. jún 2011

@kaara1980 Si ma pobavila..že čúram jak kobyla.JA rovnako.Za melónom sa idem zabiť.
A pohyby tiež ako píšeš.Mám pocit,že teraz sa hýbe ešte viac ako predtým.Niekedy ma tak kopne,až zvýsknem.To som pri prvej nepoznala.Večer mi skáče celé brucho sem a tam, stvrdne a zrazu taká rana,že idem umrieť. 😉 🙂 😉 🙂

andysok
2. jún 2011

Babule je mám "dolu " take zvláštne brnenie-bublinkovanie občasne nemali ste to niekto?

leni831
2. jún 2011

@monitas84 hej bola na objednavku,som spokojna a je pekna..a ma dobru cenu

ivusik33
2. jún 2011

@bubu84
no mne sa zdá, že je už veľká, lebo v 32tt mala len 1400-1600 g a to bolo dosť málo... tak sa "vypapala" 🙂) No, ani Simonika nebola väčšia, na to, že so, rodila v 42tt, tak mala len 3050 g. Ale hlavne, nech sú v poriadku, to je dôležité 🙂

leni831
2. jún 2011

@monitas84 ked som kojila nic insie som ani nenosila,ja mam kupene dve a este premyslam o nejakej peknej k satom lebo v septembri ideme na svadbu

9lea
2. jún 2011

no a podprsenky kojenecke som si kúpila dve, bielu a čiernu, vyzerajú hrozne, sú drahé, ale tak teraz dbám síce skôr na to, aby bola podprsenka pekná a tvarovala prsia, potom keď ma však prsia budú bolieť a zmenia asi aj veľkosť, tak mi to bude na tých pár mesiacov jedno, a s tými ramienkami to je zase na tých kojeneckých podprsenkách praktické, dajú sa pekne odopínať. Čiže to predýcham aj prežijem, len aby bolo bábo zdravé a bolo dosť mliečka, to je dôležité, ostatné mi môže byť ukradnuté.

lencita
2. jún 2011

@andysok nie je to štikutka? moj maly ma skoro stale štikutku 🙂 to ked si glgne plodovej vody..

andysok
2. jún 2011

@lencita nie nie Stikutku mavame a poznám to uz ;(

leni831
2. jún 2011

@9lea ved na nete boli velmi pekne podprsenky na kojenie,aj vystuzene aj krajkove aj satenove ale samozrejme drahsie..

9lea
2. jún 2011

@monitas84 veď to sa mi nechce veriť, že je až také veľké, lebo ja keď som už bola v tom 27 tt v nemocnici, tak tam mi prvý krát pán primár povedal koľko váži maličke a povedal mi že je už dosť veľké, tak na 30 tt, aj na izbe som mnou ležala baba, ktorá bola už skoro v 31 tt a jej bábatko važilo o 100 g viac ako moje a ja som bola mesiac pozadu, tak neviem. Len aby malo dosť priestoru, jedna kolegyňa mi raz v práci hovorila, že sa jej narodil syn a mal 4500 g, ale že vyslovene nemal asi priestor, lebo že mal potom po pôrode aj troška problém s nožička, ale že sa to dalo do poriadku, tak toho sa najviac bojím.

9lea
2. jún 2011

@leni831 ja som to na teraz neriešila, vlastne internet ma ani nenapadol, kúpila som si v obchode pre tehotné, ale tak v septembri sa máme doma tiež svadbu, tak potom si nejakú peknú mrknem, dik za radu.

9lea
2. jún 2011

@sissika možno keď už teraz cítiš tie bolesti, tak ti na najbližšej poradni už niečo povedia ako mne, ale ja si myslím, že mi môžu hovoriť koľko chcú, že sa otváram, ale podľa porodím na termín, preto nemám ešte ani zbalenú tašku, stále si hovorím, ešte dva týždne mám čas. Ak nie zburcujem všetkých doma a budú baliť za mňa 🙂

ivusik33
2. jún 2011

@monitas84 baby, to je aj elasticitou kože a genetikou, takže nestačí poctivé natieranie... ja som sa toto tehotenstvo natrela dokopy asi 10x (ak nehovorím veľa), zatiaľ nič, uvidím... ale po prvom to bolo v pohode, žiadne strie som nemala. Sestre sa napríklad objavilo pár po pôrode, tiež mala sekciu a asi jej veľmi naťahovali bruško, keď vyberali malého. U mňa bude zas problém dať dole nadobudnuté kilečká, to už viem teraz, tak len poctivá diéta a cvičenie... ale to je ešte pár krásnych tučných dní predo mnou 😀

ivusik33
2. jún 2011

@monitas84 do nemocnice určite potrebuješ podprsenku... ono ti to tam bude úplne jedno, či je babkovská alebo aká... ja som v nej aj spávala, veď keď sa ti začnú nalievať prsia, tak v noci by si mala všetko mokré. Ono je výhodou a aj potrebné to odpínanie na kojenie... veď uvidíš. Ja som si kúpila jednu a potom druhú ešte v nemocnici a nosila som ich dosť dlho. Vystužené a nie bavlnené nemusia dobre robiť na prsia, ale to uvidíš .)) Jáj, ešte si pamätám na časy, ako som plakala keď som mala ísť domov z nemocnice (bola som po pôrode strááášne precitlivelá, už som išla na nervy aj mužovi - hormóny),lebo som si myslela, že sa doma sama nedokážem postarať o toho drobca. A doma som bola rada, keď som si pred obedom umyla zuby a víťazstvom boli umyté vlasy 🙂)) Vôbec som nevedela do čoho idem....

kukujka
3. jún 2011

tak dnes rano o 6tej mi odtiekla voda bolesti zatial nikde idem volat mojej dr.,ci mam ist uz do nemocnci

mariro
3. jún 2011

@kukujka parada 😀 gratulujem,tak o chvilu t 😀 mas za sebou...tesim sa s tebou,ja cakam kazdy den kedy to pride 🙂

sissika
3. jún 2011

@kukujka gratulujem a drž sa, nech všetko dobre dopadne a hlavne nech to tak nebolííí ...

andrejecka
3. jún 2011

@kukujka tak to máš super, želám rýchly a bezbolestný pôrod

andrea1977
3. jún 2011

@kukujka super, tak dnes to budes mat za sebou 😉 tisko zavidim 😅 drz sa 😉

9lea
3. jún 2011

@kukujka aj ja tíško závidím, a nech všetko dobre dopadne.

andrea1977
3. jún 2011

@andrejecka podla terminu si na rade 🙂 a ja po tebe 🙂 tak sup sup 😀

andrejecka
3. jún 2011

@andrea1977 no ja by som najradšej aj dnes, ale podľa dr. by som mala víkend ešte vydržať, tak uvidíme, ale viem že prenášať určite nebudem lebo v utorok mám byť o 6tej ráno na príjme a potom rovno na sál

andrea1977
3. jún 2011

@andrejecka asi na sekciu, co? tak to budu pre teba asi velmi dlhe 4 dni 😒 takze aby to islo poporiadku - v utorok ty a v stredu ja 😀

andrea1977
3. jún 2011

@andrejecka mala si ich ukecat na pondelok 6.6. 😀

andrejecka
3. jún 2011

@andrea1977 ja som chcela na pondelok, ale dr. má službu v utorok tak preto a nejdem sekciou ale normálne, dá mi vyvolávačku a ty máš stredu už istú