icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

andrea1977
3. jún 2011

@andrejecka a preco este pred terminom ti budu vyvolavat? ci to je len dohoda so zazmluvnenym dr.?

andrejecka
3. jún 2011

@andrea1977 presne tak, je to o dohode a drobec je už pripravený a aj pri prvom mi dal o dva dni pred a ja som tie kontrakcie dostala sama bez vyvolavačky

andrea1977
3. jún 2011

@andrejecka tak to je super, lebo prenasat je na nervy, dceru som prenasala 10 dni 😝 tak som zvedava, co ma caka teraz 😲

nenullienka
3. jún 2011

Ahojte bebenky, držím vám palce nech vám to všetko dobre dopadne. My zápasíme s kojením, mám málo mliečka ☹ 😖 😢 😒 . Ale snažíme sa. Škoda, že to prírode nezariadila tak, aby sme mali hneď veľa mliečka 😝 😝 😝 😝 😝 . Dnes máme poradňu kvôli váženiu, či Matej priberá tak som zvedavá 😅 😅 😅 😅 😅 😅

andrejecka
3. jún 2011

@andrea1977 asi by ma porazilo, keby že mám prenášať, no ale nikde nemáš napísané že to tak bude aj teraz, možno to na teba príde aj tento víkend

andrea1977
3. jún 2011

@andrejecka kiez by si mala pravdu 😉

andrejecka
3. jún 2011

@nenullienka joj to som mala aj ja, treba veľa prikladať a ono sa to potom spustí, hlavne to nevzdávaj o chvíľu to prejde a bude veľa mliečka

andrea1977
3. jún 2011

kazdy den prepieram nocnu koselu 😝 aj vam tak moc tecie kolostrum? ale len z praveho prsnika 😲 lezie mi to na nervy, aj plachta flakata aj perina 😝 co mam spavat v podprde s vlozkami ?

andrea1977
3. jún 2011

@nenullienka tak drzim paste a prajem vela trpezlivosti s kojenim, aby sa to rozbehlo 😉 mne sa to tiez pri 1.dcere nepodarilo, kojila som 2 tyzdne 😢

lencita
3. jún 2011

@kukujka držim palce, nech vsetko dobre dopadne 😉

leni831
3. jún 2011

@nenullienka ono to s tym mlieckom je tazke.len netreba prstat a bojovat.Citala som o nedostatku mleka a ze co je dobre robit.zevraj si stale treba castejsie drazdit dvorce aj v noci par minut a ze do dvoch tyzdnov by sa to malo upravit..ono sa to pekne pise a pekne cita len co ked babetko place a maminka je potom nervozna a tym sa to nejako aj skonci cele kojenie... drzim palceky,viem zazila som tiez...

leni831
3. jún 2011

@kukujka drzim palecky nech vsetko prebehne rychlo a co najmenej bolesti...

kaara1980
3. jún 2011

@kukujka fíha,tak to už ideš na vec(možno si už aj po) 😀 .Držím palce

kaara1980
3. jún 2011

baby mňa snáď šľahne.Jakub v stredu dojedol antibio a včera zas zaspával s plačom,že ho strašne bolí hrdielko,teplotu mal len zvýšenú 37,5,ale ráno že už ho nebolí,ale kuknem do hrdla a to celé červené a bodkované.Podľa všetkého šarlachová angína,tak máme ďaľšie antibio.A ja v noci nič nespal,čo mi bolo na grc,dúfam,že nechytím aj ja dáku plagu 😠 .Dnes je na jojke v poludňajších správach reportáž o tom,ako prežiť čo najmenej bolestivý pôrod,tak som teda zvedavá 😀

@nenullienka vraj treba najviac prikladať v noci,to je vraj najväčší stymul na tvorbu mlieka.A veľa pi 😉 .Neboj,ono sa to rozbehne,držím palce

andrejecka
3. jún 2011

@kaara1980 no idem si teda aj ja pozreť tu jojku, možno budeme múdrejšie

andrea1977
3. jún 2011

tiez cakam pred telkou 😉

leni831
3. jún 2011

aj ja 😀

zufzufmeister
3. jún 2011

Kde to má byť, ako sa to volá tá relácia? Hľadám na nete v archíve či to už je a ništ.... 🙂

andrea1977
3. jún 2011

@zufzufmeister teraz joj si zapni, este to nebolo

andrea1977
3. jún 2011

akurat radia ako schudnut 😝

andrea1977
3. jún 2011

aj ste sa dozvedeli nieco, co ste nevedeli ? ja veru nie 😀

zufzufmeister
3. jún 2011

@andrea1977 no ako schudnúť som nestihla :D

andrea1977
3. jún 2011

@zufzufmeister o nic si neprisla 😀

zufzufmeister
3. jún 2011

No to sú rady... ach jaj...

adrika214
3. jún 2011

@sissika ahoj, urcite vyskusaj 😀, nasla som to v jednom casopise pre sportovcov, vyskusala som a funguje to 😀, tak drzim palce nech to zaberie

kaara1980
3. jún 2011

tak takú reportáž ani robiť nemuseli,veci ktoré vieme.A najväčší heft bol,že ženy na slovensku uprednostňujú rodiť po ležiačky na posteli.Tak čo iné nám ostáva?

adrika214
3. jún 2011

@fleuerette 😀 aj my sme na tom tak, mojmu malemu sa pacia mamine rebierka 😀,som rada, ze niekoho maly este kopka, lebo sa vravi, ze babetko uz nema take pohyby, lebo mu je tesno, ale my tiez kopkame a kopkame 😀

silviadaisy30
3. jún 2011

@nenullienka ahoj dnes som akurat s kamoskou kecala na tu temu a mala ten isty problem,a jej radili pit dzus z cerveneho hrozna,a vraj to zabralo 😠 😠 😠 ak mozes vyskusaj....od pondelka caka aj mna tato tema tak dufam ze to budem mat lahsie....drzim palce nech sa ti to miecko cim skor spusti 🙂 🙂 🙂 .

benice
3. jún 2011

Ahojte kočky. Takže poradňa dopadla celkom dobre. Tlak mám ukážkový 120/80, pribrala som ešte za 2 týždne 0,5 kg ... celkovo + 11 kg ... Cervikálne skóre mám 3, minule som mala 2-ku, ale hlavičku má malý vraj stále vysoko ... Na pôrod to asi ešte nevyzerá ... ☹ Spytovala som sa doktora aj na to moje tvrdnutie bruška a vraj je to v mojom štádiu tehotenstva už normálne, že každú chvíľu už môžem ísť rodiť ... Ešte som aj ležala ... dali mi ten pás a asi 5 - 10 minút som počúvala srdiečko malého, bolo to krásne ... Vraj to zaznamenáva okrem srdiečka aj pohyby a kontrakcie ... Človek sa podozvedá novinky 🙂

silviadaisy30
3. jún 2011

@kukujka tak to je fajn,mozno to uz mas teraz za sebou drzim ti palce nech ten porod mas co najrychlejsie za sebou 🙂 🙂a hlavne malo bolesti 🙂