Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@andrea1977 presne tak, je to o dohode a drobec je už pripravený a aj pri prvom mi dal o dva dni pred a ja som tie kontrakcie dostala sama bez vyvolavačky
@andrejecka tak to je super, lebo prenasat je na nervy, dceru som prenasala 10 dni 😝 tak som zvedava, co ma caka teraz 😲
Ahojte bebenky, držím vám palce nech vám to všetko dobre dopadne. My zápasíme s kojením, mám málo mliečka ☹ 😖 😢 😒 . Ale snažíme sa. Škoda, že to prírode nezariadila tak, aby sme mali hneď veľa mliečka 😝 😝 😝 😝 😝 . Dnes máme poradňu kvôli váženiu, či Matej priberá tak som zvedavá 😅 😅 😅 😅 😅 😅
@andrea1977 asi by ma porazilo, keby že mám prenášať, no ale nikde nemáš napísané že to tak bude aj teraz, možno to na teba príde aj tento víkend
@andrejecka kiez by si mala pravdu 😉
@nenullienka joj to som mala aj ja, treba veľa prikladať a ono sa to potom spustí, hlavne to nevzdávaj o chvíľu to prejde a bude veľa mliečka
kazdy den prepieram nocnu koselu 😝 aj vam tak moc tecie kolostrum? ale len z praveho prsnika 😲 lezie mi to na nervy, aj plachta flakata aj perina 😝 co mam spavat v podprde s vlozkami ?
@nenullienka tak drzim paste a prajem vela trpezlivosti s kojenim, aby sa to rozbehlo 😉 mne sa to tiez pri 1.dcere nepodarilo, kojila som 2 tyzdne 😢
@nenullienka ono to s tym mlieckom je tazke.len netreba prstat a bojovat.Citala som o nedostatku mleka a ze co je dobre robit.zevraj si stale treba castejsie drazdit dvorce aj v noci par minut a ze do dvoch tyzdnov by sa to malo upravit..ono sa to pekne pise a pekne cita len co ked babetko place a maminka je potom nervozna a tym sa to nejako aj skonci cele kojenie... drzim palceky,viem zazila som tiez...
baby mňa snáď šľahne.Jakub v stredu dojedol antibio a včera zas zaspával s plačom,že ho strašne bolí hrdielko,teplotu mal len zvýšenú 37,5,ale ráno že už ho nebolí,ale kuknem do hrdla a to celé červené a bodkované.Podľa všetkého šarlachová angína,tak máme ďaľšie antibio.A ja v noci nič nespal,čo mi bolo na grc,dúfam,že nechytím aj ja dáku plagu 😠 .Dnes je na jojke v poludňajších správach reportáž o tom,ako prežiť čo najmenej bolestivý pôrod,tak som teda zvedavá 😀
@nenullienka vraj treba najviac prikladať v noci,to je vraj najväčší stymul na tvorbu mlieka.A veľa pi 😉 .Neboj,ono sa to rozbehne,držím palce
@kaara1980 no idem si teda aj ja pozreť tu jojku, možno budeme múdrejšie
tiez cakam pred telkou 😉
aj ja 😀
Kde to má byť, ako sa to volá tá relácia? Hľadám na nete v archíve či to už je a ništ.... 🙂
@zufzufmeister teraz joj si zapni, este to nebolo
akurat radia ako schudnut 😝
aj ste sa dozvedeli nieco, co ste nevedeli ? ja veru nie 😀
@andrea1977 no ako schudnúť som nestihla :D
@zufzufmeister o nic si neprisla 😀
No to sú rady... ach jaj...
tak takú reportáž ani robiť nemuseli,veci ktoré vieme.A najväčší heft bol,že ženy na slovensku uprednostňujú rodiť po ležiačky na posteli.Tak čo iné nám ostáva?
@fleuerette 😀 aj my sme na tom tak, mojmu malemu sa pacia mamine rebierka 😀,som rada, ze niekoho maly este kopka, lebo sa vravi, ze babetko uz nema take pohyby, lebo mu je tesno, ale my tiez kopkame a kopkame 😀
@nenullienka ahoj dnes som akurat s kamoskou kecala na tu temu a mala ten isty problem,a jej radili pit dzus z cerveneho hrozna,a vraj to zabralo 😠 😠 😠 ak mozes vyskusaj....od pondelka caka aj mna tato tema tak dufam ze to budem mat lahsie....drzim palce nech sa ti to miecko cim skor spusti 🙂 🙂 🙂 .
Ahojte kočky. Takže poradňa dopadla celkom dobre. Tlak mám ukážkový 120/80, pribrala som ešte za 2 týždne 0,5 kg ... celkovo + 11 kg ... Cervikálne skóre mám 3, minule som mala 2-ku, ale hlavičku má malý vraj stále vysoko ... Na pôrod to asi ešte nevyzerá ... ☹ Spytovala som sa doktora aj na to moje tvrdnutie bruška a vraj je to v mojom štádiu tehotenstva už normálne, že každú chvíľu už môžem ísť rodiť ... Ešte som aj ležala ... dali mi ten pás a asi 5 - 10 minút som počúvala srdiečko malého, bolo to krásne ... Vraj to zaznamenáva okrem srdiečka aj pohyby a kontrakcie ... Človek sa podozvedá novinky 🙂
@kukujka tak to je fajn,mozno to uz mas teraz za sebou drzim ti palce nech ten porod mas co najrychlejsie za sebou 🙂 🙂a hlavne malo bolesti 🙂

@andrejecka a preco este pred terminom ti budu vyvolavat? ci to je len dohoda so zazmluvnenym dr.?