icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

sissika
4. jún 2011

@lucia1981 je mi to veľmi ľúto ...

9lea
4. jún 2011

Ahojte, tak ako prežívate víkend. Mne ešte týždeň vždy akosi zbehne a potom ta sobota s nedeľou sa vlečú. už nech je po tom mojom termíne, tak ma už všade tlačí. WC navštívím asi 30 x za deň a ďalších 10 x za noc. Ale tak ak to má byť na termín tak ešte 2 tt a bude to za mnou, potom sa mi už pri maličkom asi čas vliecť nebude. 😉

ajjkas
4. jún 2011

@9lea mne v poslednej dobe utekaju vsetky dni akosi pomaly,asi preto,že to chcem mat uz za sebou s tým WC je to fakt na nervy,ale čo už,myslím,že ten volný čas by si si mala určite užívat,čoskoro sa ti život poriadne zmení až budeš potom rozmýšlat aký je vlastne dnes den 🙂

bubu84
4. jún 2011

@9lea velmi sa tie dni pomalicky vlecu, uz aby sme to mali za sebou, snazim sa sice este co najviac oddychovat, tym ze potom cas na to uz nebude, ale ked uz naozaj neviem co robit, tv ma uz nebavi, ani net... citanie tie znie, doma nevladzem uz nic robit a este do toho to teplo..

monitas84
4. jún 2011

@9lea
@ajjkas
@bubu84 Ahojte kočky, Vy to už za chvíľku budete mať za sebou, ako Vám bude dobre. 🙂
Ja si ešte musím počkať na nášho maličkého, ale už sa na neho tiež veľmi teším, aký bude náš anjelik. 🙂
Veru to cikanie sa už aj u mňa nejako rozbieha, aj v noci chodím už častejšie. 🙂

monitas84
4. jún 2011

@bubu84 Mne tie dni teraz utekajú, stále chodím len po doktoroch, aj budúci utorok mám poradňu, dozviem sa či nemám streptokoka a vo štvrtok zase musím ísť na prietoky a CTG. Ani neviem ako a už je koniec týždňa. 🙂

monitas84
4. jún 2011

@lucia1981 Ahoj, neboj sa všetko bude dobré, o chvíľku tu budeš mať svojho drobčeka, bude Vám robiť veľa radosti. 🙂 Musíš byť kľudná kvôli malému, mysli na neho. 🙂

ajjkas
4. jún 2011

@monitas84 tak to ti zbehne,každý den sa dozvieš aspon niečo nove o malom,tak sa na dalsi den u Dr aj tešíš,čo mám povedat ja,ked som bola v poradni naposledy pred mesiacom,ved to je také dlhé čakanie 😒

monitas84
4. jún 2011

@ajjkas Ale už by si mala chodiť každý týždeň nie? Až tak veľa sa toho nedozviem, nikto mi nepovedal koľko váži teraz, na prietokoch a CTG len povedali je to v poriadku, keď sa začnem vypytovať rýchlo ma zrušia, nejako to nemajú radi veľa otázok, ale máme na to právo! 😠

ajjkas
4. jún 2011

@monitas84 už by som asi mala chodit každý týžden,uvidím konečne v pondelok sa možno niečo dozviem,,aj ja si myslím,že máme právo sa trochu povypytovat,len si predstav,že im tam príde niekolko 10tok mamičiek a každá sa chce len niečo opýtat 🙂 ale samozrejme,že také veci ako váha a tak to by mali povedat automaticky 😖 ja som sa na prietokoch tiež váhu nedozvedela,len dúfam,že v poradni mi bude robit aspon ultrazvuk,že mi aspon on niečo povie 😢

monitas84
4. jún 2011

@ajjkas Mne povedali, že mi už ultrazvuk robiť vôbec nebudú, už len to vyšetrenie v poradni zo spodu a v nemocnici prietoky a CTG, ale vraj z toho nevedia povedať koľko váži náš maličký. Tak to bude asi prekvapenie. 🙂 Dozvieme sa, keď sa nám naše detičky narodia. 🙂
Tak to môže byť, každá má veľa otázok a leze im to možno na nervy, ale od toho sú tam. Ja sa už radšej vypytujem sestričky, aby som nemusela doktora zaťažovať. 🙂
Naposledy v poradni bola sranda, nevládala som vstať z kozy, doktor ma ťahal hore. 😀 To už robí to bruško. Najbližšie ani neviem 😀

ajjkas
4. jún 2011

@monitas84 aha tak prietoky mi robili,ale to mam len papierik Dr,ho vobec nevidel zatial CTG super,ani neviem čo to je 😒 aj ked tá váha ma až tak nezaujíma,vraví sa,že vaha pri druhom je skoro ako pri prvom,tak neviem. No tak to vstávanie z kozy som si hned tak premietla v hlave a dobre som sa zasmiala 😀 tak to ti v pondelok napisem ako sa mi to podarilo i ked ja nemam nejake velke brucho 🙂

monitas84
4. jún 2011

@ajjkas Dobre daj vedieť, možno Ti urobia aj ultrazvuk, uvidíš. 🙂 Ked máš malé bruško tak budeš asi šikovnejšia pri tom lezení z kozy. 😀

adrika214
4. jún 2011

@sissika melon na kyselinu 😀

adrika214
4. jún 2011

@andrea1977 aj ja už by som bola rada, keby to bolo za mnou 🙂, a potom ako niektorým mamičkam mi bude bruško chýbat 🙂

9lea
4. jún 2011

No akože sťažovať sa nesťažujem, však som len tretí týždeň doma, tak by som mala čo robiť, ale v robote mi to letelo, že som nevedela, čo skôr, tak mi 8 mesiacov prešlo, aj sa mi zdalo, že som viac vládala, teraz keď som doma, tak som väčšie nemehlo, ale to bude asi už tým deviatým mesiacom.

silviadaisy30
5. jún 2011

ahojte mamicky a buduce mamicky ja sa na chvilku s vami lucim 😒 za hodinu nastupujem do nemocnice,a zajtra mam cisarsky 😉 este mi to akosi stale nedochadza nechapem ze ten cas tak skoro ubehol.....a akosi este nesom pripravena aspon si myslim...takze majte sa tu pekne a drzim palce vsetkym nech to statocne dotiahnu do konca, 🙂 🙂

andysok
5. jún 2011

@silviadaisy30 drzime Vám palce ja nastupujem v utorok ;) neboooj zvládneš to trosku statky zmatky a potom uz automatika :- ( muuuuuudra som ako rádio že?)

lucia1981
5. jún 2011

@silviadaisy30 držím Ti palčeky a prajem aby všetko dobre dopadlo, normálne Ti závidím, že už budeš môcť zajtra držať svojho drobčeka v náručí... 🙂

9lea
5. jún 2011

@silviadaisy30 držím palčeky, a tiež sa teším spolu s tebou, že to už budeš mať za sebou. Niekedy sa zamýšľam nad tým, že vlastne tým, že je to dieťaťko vo mne, nikdy v živote nebude už tak blízko pri mne a predsa sa mi zdá, že je strašne ďaleko a chcela by som ho mať vedľa mňa. to len tak troška filozofie v krásne slnečné nedeľné ráno. 🙂

kaara1980
5. jún 2011

@silviadaisy30 držím palce 😉

kaara1980
5. jún 2011

ja mám zajtra poradňu,som zvedavá,či sa konečne niečo dozviem a či sa už aj niečo pohlo bližšie k pôrodu.A neviem či už nieje neskoro,ale opýtam sa dr,či si ho môžem zazmluvniť.Keď mi to už teda drhý zaplatí,tak to musím využiť 😀 A dnes to máme za 14 dní 😕 😅 .
Počula som,že budúci mesiac,majú byť 40stupňové horúčky,chudiatka naše miminká ☹

lucia1981
5. jún 2011

@kaara1980 to nemyslíš vážne s tými teplotami.... 😠 ....my bývame v podkroví a už teraz nám v noci v spálni neklesne teplota pod 30 stupňou, aj túto noc som bola do pol tretej hore čo sa nedalo spať..... 😖

kaara1980
5. jún 2011

@lucia1981 mi hovor,my sme zatiaľ v garsonke a tiež tu máme 30stupňov.Nedá sa to ani vyvetrať.Dúfam,že do mesiaca sa budeme sťahovať do nového bytu,ale aj tam je hyc,lebo je orientovaný východ-západ 😠

sissika
5. jún 2011

@kaara1980 lekár sa dá zazmluvniť podľa mňa kedykoľvek, kým neporodíš ... a tie teploty, to teda bude sranda, rozmýšľať ako obliecť, alebo či vôbec obliecť 😀

ingemor
5. jún 2011

@kaara1980 ..to fakt tie teploty? ved ja rodim na buduci tyz.! alebo sa skor rozpustim na sale 😀 ved ja teraz vstavam taka spotena, v noci sa budim cela mokra, vlasy mam ako keby som si prave umyla 😝

sissika
5. jún 2011

@ingemor nie od budúceho týždňa, ale budúceho mesiaca 😉

ingemor
5. jún 2011

@sissika ..myslis ako seba obliect? lebo ja uz tiez neviem co na seba a ci vobec sa mam obliect 😀 ..byvame v dome, ale ani prievan sa neda urobit..

..inac mam take obdobie, ze mi neskutocne chutia nanuky..pred mesiacom to bola zmrzlina a teraz tvarohovo-ovocne nanuky v cokolade 🙂 mnam, mnam

ingemor
5. jún 2011

@sissika jaj, neuvedomila so si to, lebo uz teraz sa citim ako v 40 stup.horucavach..este donedavna som sa chodila opalovat a teraz akosi sa mi neda vonku dychat..

sissika
5. jún 2011

@ingemor aj ja bývam v dome, ale teplota sa v noci zníži maximálne na 23 stupňov, jasne, myslela som aj seba, ale aj miminko, keď sa narodí, veď bude stále mokré, ako my
nanuky ani nehovor, každý deň mám aspoň jeden ... čokoládový alebo vanilka, ovocné teraz nejak nemusím