Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
Ahojte, tak ako prežívate víkend. Mne ešte týždeň vždy akosi zbehne a potom ta sobota s nedeľou sa vlečú. už nech je po tom mojom termíne, tak ma už všade tlačí. WC navštívím asi 30 x za deň a ďalších 10 x za noc. Ale tak ak to má byť na termín tak ešte 2 tt a bude to za mnou, potom sa mi už pri maličkom asi čas vliecť nebude. 😉
@monitas84 už by som asi mala chodit každý týžden,uvidím konečne v pondelok sa možno niečo dozviem,,aj ja si myslím,že máme právo sa trochu povypytovat,len si predstav,že im tam príde niekolko 10tok mamičiek a každá sa chce len niečo opýtat 🙂 ale samozrejme,že také veci ako váha a tak to by mali povedat automaticky 😖 ja som sa na prietokoch tiež váhu nedozvedela,len dúfam,že v poradni mi bude robit aspon ultrazvuk,že mi aspon on niečo povie 😢
@ajjkas Mne povedali, že mi už ultrazvuk robiť vôbec nebudú, už len to vyšetrenie v poradni zo spodu a v nemocnici prietoky a CTG, ale vraj z toho nevedia povedať koľko váži náš maličký. Tak to bude asi prekvapenie. 🙂 Dozvieme sa, keď sa nám naše detičky narodia. 🙂
Tak to môže byť, každá má veľa otázok a leze im to možno na nervy, ale od toho sú tam. Ja sa už radšej vypytujem sestričky, aby som nemusela doktora zaťažovať. 🙂
Naposledy v poradni bola sranda, nevládala som vstať z kozy, doktor ma ťahal hore. 😀 To už robí to bruško. Najbližšie ani neviem 😀
@monitas84 aha tak prietoky mi robili,ale to mam len papierik Dr,ho vobec nevidel zatial CTG super,ani neviem čo to je 😒 aj ked tá váha ma až tak nezaujíma,vraví sa,že vaha pri druhom je skoro ako pri prvom,tak neviem. No tak to vstávanie z kozy som si hned tak premietla v hlave a dobre som sa zasmiala 😀 tak to ti v pondelok napisem ako sa mi to podarilo i ked ja nemam nejake velke brucho 🙂
@andrea1977 aj ja už by som bola rada, keby to bolo za mnou 🙂, a potom ako niektorým mamičkam mi bude bruško chýbat 🙂
No akože sťažovať sa nesťažujem, však som len tretí týždeň doma, tak by som mala čo robiť, ale v robote mi to letelo, že som nevedela, čo skôr, tak mi 8 mesiacov prešlo, aj sa mi zdalo, že som viac vládala, teraz keď som doma, tak som väčšie nemehlo, ale to bude asi už tým deviatým mesiacom.
ahojte mamicky a buduce mamicky ja sa na chvilku s vami lucim 😒 za hodinu nastupujem do nemocnice,a zajtra mam cisarsky 😉 este mi to akosi stale nedochadza nechapem ze ten cas tak skoro ubehol.....a akosi este nesom pripravena aspon si myslim...takze majte sa tu pekne a drzim palce vsetkym nech to statocne dotiahnu do konca, 🙂 🙂
@silviadaisy30 drzime Vám palce ja nastupujem v utorok ;) neboooj zvládneš to trosku statky zmatky a potom uz automatika :- ( muuuuuudra som ako rádio že?)
@silviadaisy30 držím Ti palčeky a prajem aby všetko dobre dopadlo, normálne Ti závidím, že už budeš môcť zajtra držať svojho drobčeka v náručí... 🙂
@silviadaisy30 držím palčeky, a tiež sa teším spolu s tebou, že to už budeš mať za sebou. Niekedy sa zamýšľam nad tým, že vlastne tým, že je to dieťaťko vo mne, nikdy v živote nebude už tak blízko pri mne a predsa sa mi zdá, že je strašne ďaleko a chcela by som ho mať vedľa mňa. to len tak troška filozofie v krásne slnečné nedeľné ráno. 🙂
@silviadaisy30 držím palce 😉
ja mám zajtra poradňu,som zvedavá,či sa konečne niečo dozviem a či sa už aj niečo pohlo bližšie k pôrodu.A neviem či už nieje neskoro,ale opýtam sa dr,či si ho môžem zazmluvniť.Keď mi to už teda drhý zaplatí,tak to musím využiť 😀 A dnes to máme za 14 dní 😕 😅 .
Počula som,že budúci mesiac,majú byť 40stupňové horúčky,chudiatka naše miminká ☹
@sissika ..myslis ako seba obliect? lebo ja uz tiez neviem co na seba a ci vobec sa mam obliect 😀 ..byvame v dome, ale ani prievan sa neda urobit..
..inac mam take obdobie, ze mi neskutocne chutia nanuky..pred mesiacom to bola zmrzlina a teraz tvarohovo-ovocne nanuky v cokolade 🙂 mnam, mnam

@lucia1981 je mi to veľmi ľúto ...