icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

sissika
5. jún 2011

@ingemor ja som sa nemohla opaľovať, akonáhle som si ľahla na slnko, malý mi chcel rozkopnúť brucho 😀

andrejecka
5. jún 2011

@silviadaisy30 držím palce a nech všetko dobre dopadne

kaara1980
5. jún 2011

najhoršie je,že to sa s deťmi ani von nebude dať ísť.Len skoro ráno a neskoro večer-ale to zas večer bude aj tak všetko rozpálené.
čo obliecť cestou z pôrodnice tak to bude dilema.Ale budúci týždeň má prísť tlaková níž a schladiť sa trochu,takže vtedy to bude ideálne.Inak ak porodím v hycoch,tak fakt dám malej len body s krátkym rukávom a zakryjem celé vajíčko plienkou.Inak by sa asi chudiatko uvarilo ☹ Ja chcem jeseň,ja som studený odchov a nerada mám teplo.Ja sa ani opaľovať neviem,jedine keď ma opáli za ,jazdy, ale ľahnúť si na slnko,to ja neviem

9lea
5. jún 2011

@ingemor také isté obdobie mám aj ja, zmrzlina a nanuky aj dva krát denne. Doma sa už so mňa smejú, ale pre istotu mám v mrazničke vždy dva po ruke, keď mi príde na chuť.

9lea
5. jún 2011

ja som zase letný typ, pretože tu na Orave toho slniečka veľa nemáme, aj keď som zvedavá po piatich rokoch ako tu vyzerá leto, pretože som už 5 rokov pracovala vždy od júna do septembra niekde v zahraničí.

monitas84
5. jún 2011

silviadaisy30 Držím palce, nech všetko dopadne dobre, nech máš zdravého drobčeka a nech sa aj Ty rýchlo zotavíš. 🙂 Ako Ti bude dobre, za chvíľku budeš mať svoje miminko pri sebe. 🙂

monitas84
5. jún 2011

Ja veľmi ľúbim leto, to je moje vykotiť sa na lehátko a opaľovať sa, no tento rok tak aktívne nemôžem. Mám šťastie, že som taká, že sa rýchlo opálim. Plánovala som sa opaľovať, keď sa malý narodí, no asi na to veľmi nebudem mať čas. Uvidíme. 🙂

monitas84
5. jún 2011

@mipolka Ahoj, ako sa máte? Dlhšie si tu nebola. Ako to zvládaš doma s malou? Mliečka máš dosť? Daj vedieť potom. 🙂

ajjkas
5. jún 2011

@kaara1980 no tak tie teploty nas vraj v juli cakaju,takze si toho slniecka,,užiješ" 😉 ty budeš male davat cestou z porodnice hned do vajíčka? to asi len ja riešim perinku,čo? aj ked bude teplo,ale tie prve dni mi este pridu tie detičky velmi male do tych vajicok,ja uprednostnujem kojenecku tašku,aj ked bude teplo,no čo už,musí nejak vydržat.

monitas84
5. jún 2011

@ajjkas Ahoj, my dáme maličkého tiež do vajíčka, drahý sa chystá vyskúšať vajíčko do auta, aby vedel ako to funguje. 🙂

Tie horúčavy ma netešia, budeme celé dni zalezené s detičkami len doma a vykukneme max naozaj len večer. Ja som rada, lebo my tu máme super chládok. 🙂 Tak aspoň niečo. 🙂

ajjkas
5. jún 2011

@monitas84 no ved jasné,myslím,že každý vie čo je pre jeho dieta najlepšie. 😉 či už vaajičko taška alebo niečo iné,lebo tie vajíčka sú navrhnuté vlastne od 0 mesiacov 🙂
no a to si asi posedíme naozaj doma,mne ked sa mala narodila tak prave boli take extremne tepla a Dr.mi povedal,nech s nou v ziadnom pripade nejdem von,že pre také male detičky je teplo ešte horšie ako vietor,alebo zima ☹

monitas84
5. jún 2011

@ajjkas Tak určite, veď nebudeme riskovať. Konečne ich tu budeme mať, oni sú tí najdôležitejší a tí ktorí ich chcú vidieť nech pekne prídu na návštevu. 🙂

kaara1980
5. jún 2011

@ajjkas musím len vajíčko,lebo vaničku nemáme autovaničku.preto som pôvodne chcela Casualplay,lebo on má autovaničku.Nakoniec sme kúpili cam cortinu,takže malá musí ten kúsok ísť vo vajíčku

kaara1980
5. jún 2011

@9lea ja som zas liptáčka a kapem už pri 25 stupňoch 😠 .Takže tu v BA som na umretie

9lea
5. jún 2011

@kaara1980 Tak to by som veru aj ja, musí Vám tam byť v tej BA veru riadne dusno, tu ešte tie hory sú takým osviežením. Takže mám teraz troška výhodu. 🙂

monitas84
5. jún 2011

Ahojte kočky, chcem sa spýtať tie čo ste už rodili dostali ste automaticky v pôrodnici aj clinic box? Alebo ste sa museli aj niekde zaregistrovať? Ja som zatiaľ dostala len jeden prenatal box a to u môjho gynekológa. 🙂
Počula som, že dávajú aj niektoré poisťovne a aj pediatri. 🙂

nenullienka
5. jún 2011

Ahojte babenky. No náš Matejko pribral 100g za 4 dni 😀 😀 😀 sa strašne teším. Už máme toľko ako keď sa narodil.
Držte sa a nech detičky v brušku poslúchajú 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

monitas84
5. jún 2011

@nenullienka Ahoj, pekne rastiete, len tak ďalej. Ako to zvládate? Máš mliečko?

sissika
5. jún 2011

@nenullienka už ťa aj pustili domov? alebo ešte stále v nemocnici?

janina7911
5. jún 2011

Baby, otázka: aj vy máte takto ku koncu taký bolestivý, resp. citlivý mechúr? Dosť ostrá bolesť pri pohybe bábätka (keď doňho udrie) a tak isto keď idem na malú.

lencita
5. jún 2011

@monitas84 ja som ziadny prenatal box nedostala 😠

@janina7911 aj ja som to tak mala asi dva dni mi to trvalo a tak som sa bala ci nemam nejaky zapal, ale moc som mala ok... 😉 tak snad ta to tiez tak rychlo prejde ako mna..

ivusik33
5. jún 2011

@janina7911
ja mám, dosť ma p ichá, keď idem cikať, ako keď som prechladnutá....
ale ja u ž si nič nevšímam, stále si hovorím, to vydržím 🙂)) Dnes bola otrasná spara, ja som sa príšerne potila ... fúúú a ak budú 40, tak zahyniem 😝

ivusik33
5. jún 2011

Pozerám, že cez víkend nikto neporodil 🙂) držím palce všetkým, čo idú na cisársky, nech všetko dobre dopadne!!
Ja som rada, že rodím v lete. Simča sa narodila koncom júla a ja som už od druhého dňa ako ma pustili z nemocnice chodila von a celý august 3 x denne. Ja som mala to šťastie, že sme mali rýchle režim a vedela som, že cez deň papá každé 3 hodiny (to bola presná) a mohla som ísť na tú dobu v pohode von. Obliekala som ju podľa seba a nikdy sme s tým nemali problém, žiadne zapareniny, žiadne problémy... vždy v pohode v kočíku spinkala. Dúfam, že aj teraz to tak bude a budeme môcť chodiť von aj so Simonkou, lebo ona sa strašne teší na kočíkovanie. A ak to bude možné, opäť budem trvať, aby sme mali nejaký režim.

ingemor
5. jún 2011

@janina7911 ..ja mam tiez taku bolest, niekedy je to velmi, ale velmi neprijemne, hlavne ked dostanem do mechura kopanec pri chodzi-vtedy so mnou az mikne a musim si pridrzat podbrusie..

marcela99
6. jún 2011

Ahojte baby,človek sa tu zhruba týždeň neukáže a toľko toho popíšete🙂 Idemsi to trošku polistovať,aby som vedela ako sa vám darí 😒 ...

marcela99
6. jún 2011

@sisi0211 tiez sa pripájam ku gratulácii a veľa zdravíčka obom 😉 Ako sa vám darí?

marcela99
6. jún 2011

@nenullienka grutulujem k synčekovi,ako sa vám darí?

marcela99
6. jún 2011

@fleuerette blahoželám k synčekovi,to riadny chlapisko cez 4kg

9lea
6. jún 2011

Tak dnes opäť poradňa, uvidíme, ako dopadne, či sa niečo pohlo, alebo si budem musieť ešte 2 týždne počkať.

leni831
6. jún 2011

@kaara1980 keby len nase babetka,mna ide z tych horucav prevalit.je mi strasne horko citim sa ako balon a neskutocne opucham...