Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
ahojte babulky,tu u nas stale prsi chvalabohu je lepsi vzduch...ja mam dnes oddychovy den,postahovala som si filmy tak pozeram a podriemavam troska periem neda mi to ked viem ze budem par dni mimo..aj ma od rana pobolieva brusko ale nic z toho...vcera som mala hroznu depku aj mi slzy tiekli...fakt sa nepoznavam,je najvyssi cas porodit lebo ma tie nalady nicia a vsetkych okolo
Kočky ako je to s Vašimi váhami??? Tiež už nepriberáte??? A tie čo máte tesne pred pôrodom ako ste na tom so striami???
@bubu84
@leni831 s tými náladami nie ste sami...ja sa včera pochytila so ,starým,.Chudák,ešte aj mal meniny a ani som mu od srdu nezagratulovala.si so mnou chudák vytrpí.No ale ma nas...,lebo že on ide na pivo.Teraz,keď môžem kedykoľvek začať rodiť?Ja to jeho pivo poznám,dojde o jednej ako doga a bude až do rána chrápať ako drevorubač a ja sa nič nevyspím.Však za chvíľu bude oslavovať,tak to môže spojiť všetko v jedno 😠 .No ma vytočil,som mu vynadala a nikam nešiel 😅
Mne sa nič nechce,ani hýbať.Keď mňa už bolí aj ležanie.V telke nič,šla by som aj von,ale tu pečie slnko a už nemám odvahu ani zájsť na ihrisko.Tak som dnes bola len vyplatiť toho pôrodníka a na tržnici som bola kúpiť ovocie.Tak sa s Kubkom napchávame jahodami,marhuľami a melonom.Asi ma už rozdrapí 😨
@kaara1980 Ahoj, prajem Ti, aby Ti to postálo na tých 89 kíl. Ja mám 80 kíl a je to strašné, potím sa strašne, každú chvíľu by som sa len sprchovala. 🙂 Aspoň viem ako je zle silným alebo tučným ľuďom. Chudáci je to pre nich trápenie. ☹ Máš pravdu nech je teraz drahý pri tebe, veď ho najviac potrebuješ! 🙂
Len si dajte s malým, melón mňam, tento rok som ešte nemala. Ja papám jahody od mamy. 🙂
Tie strie sú hnusné, všetko zlé sa nám deje, vytrpíme si naozaj. ☹ Ja ich zatiaľ síce nemám, ale ešte to nemám vyhraté nad nimi ani ja. 😠
@bubu84 Koľko si pribrala počas tehotenstva potom? Ja 18 kíl žiaľ doteraz, tak dúfam, že mi to naozaj postojí už. ☹ Ja som pribrala na nohách a zadku, hore som ostala rovnaká. Pozerám, že podľa fotky si tiež asi bola štíhla. Z toho si už nič nerob, že más tie strie, už to nezmeníš. Ber to tak, že koľko žien to má, aj také možno, o ktorých by si to ani nepovedala. Už Ti len prajem nech ti časom vyblednú a pomaly sa stanú neviditeľné!!! 😉
@kaara1980 celkovo bol porod super ziadne bolesti mala som epi pocas celeho porodu bolesi som mopzno mala dokopy cca pol hodinu ani sitie som necitila teraz je to uz horsie ledva chodim tie klieste som ani nevnimala kedy ich pouzili len potom ked mi sestricka ukazala malu tak mi ukazala,ze ma modrinu na lici od kliesti,
@bubu84 Jasné, že Ťa to štve aj mňa by to veľmi hnevalo, hlavne ked sa o seba tak poctivo staráme a natierame sa a výsledok je aj tak o ničom, na zaplakanie. ☹ Ja som rátala tých max 15 kíl, že priberiem, no čo už nevedela som to nejako ovplyvniť. 😒 Hoci doktor chytá nervy, že som tak veľa pribrala, že to nie je podľa jeho predstavy a grafu. 😀
@monitas84 Ahoj, s mojou váhou sa to našťastie už zastavilo..pribrala som +12kg vážim 65kg teraz...a strie sa mi porobili na ľavej polovici brucha asi tak 2týždne do zadu...stále mastím a mastím, nech sa k nim nepridajú ďalšie... 😉 Držím palce aby sa ti nespravili budeš to ty ale štastná žena 🙂
@janka830 Ahoj, šikovná klobúk dolu, málinko si naozaj pribrala, si ukážková, môj doktor by mal z Teba radosť, si podľa jeho predstavy a grafu!!! 😀 To je dobré, že sa Ti porobili len na ľavej polovici bruška!!! Podľa mňa už mať ďalšie nebudeš, ale pre istotu sa natieraj. 😉 Potom si riadne štíhla kočka, keď si tehotenstvo začala s 53 kilami. Pekne. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Ja som začala so 63 kilami pri výške 170 cm, veľmi dúfam, že sa dostanem späť veľmi rýchlo na svoju bývalú krásnu váhu, bola som spokojná!!! 🙂 🙂 🙂 🙂
@monitas84 kašlať predstavy aj grafy, dôležité je prospievanie bábetka 🙂 ja som taká malá drobnučká 🙂 meriam iba 158cm takže tých 53kg bolo taký normál... 😉 to máš to isté ako pri tvojej výške tých 63kg, ideál.. 😉 neboj zmákneme to, tak sa budeme obracať pri naších drobčekoch že sa ani nenazdáme a budeme zase tam kde sme boli pred tým..🙂 dúfam 😅

@kukujka je m luto ze si sa takto potrapila ale mas to za sebou...gratulujem k dcerke ... 😵