Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@monitas84 strie nemam vobec, ani v prvom tehu som nemala, mam dobru elasticitu pokozky, ani natierat sa nemusim 😉 a vaha sa mi nepohla uz mesiac, chvalabohu, uz stacilo 😀
@kukujka no ohromne, ze modrinu, chuda malinke 😒 asi ta to muselo aj nastvat, ked ti to ukazali, ci nie ? prajem skore zotavenie a vela zdravia a mliecka 😉
@andrea1977 To máš naozaj výborné!!! Dúfam, že to budem môcť povedať aj ja. 🙂 🙂 🙂
@fleuerette Ahoj, to mi je ľúto, že nevieš kojiť, že to maličký odmieta. Dúfam, že ten môj si potom dá povedať a bude chcieť pekne papkať z prsníka. 🙂
Krásne si nechala v nemocnici, že 10 kíl, no dosť!!! Máš aj super, že stále Ti váha klesá. 🙂 🙂 🙂
Prajem Ti veľa trpezlivosti so synčekom. 🙂
@monitas84 myslim, ze ked sa ti doteraz nespravili, tak uz sa ti nespravia 😉
@fleuerette to mi je luto, ale nic si z toho nerob, aby si sa zbytocne nestresovala 😉 hlavne ze ste zdravi, stastni a krasni a ze drobec papa a pribera 🙂
@fleuerette no vitaj 😉 To je škoda že malý nechce prsník.Chyba bola tá,že mu dali fľašu.Sú deti,ktorým to nevadí,ale aj také,ktoré potom už prsník automaticky odmietnu.Teraz už len čo najdlhšie vydržať aspoň takto.Inak videla som aj tu nejakú diskusiu o tom.,nekojím,ale odsávam, sa mi zdá sa volala.Skús prečítať.
Kočky musím vám napísať, že som veľmi rada, že ma sem manžel zaregistroval. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Bol to výborný nápad. Ja som totiž veľa sama, drahý veľa robí. ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
Tu s Vami mi ani neviem ako uteká čas. Vždy sa dozviem niečo nové, keď potrebujem poradíte alebo podržíte človeka. 🙂 🙂 🙂 🙂 Som rada, že som tu s Vami!!!! Ďakujem Vám!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@andrea1977 Bodaj by si mala pravdu!!! Potešilo by ma to. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@daniela1974 Gratulujem k maličkej a prajem hlavne veľa zdravíčka. 🙂
@kukujka gratulujem k maličkej a prajem veľa zdravíčka a taktiež rýchle zotavanie. Tie kliešte pre maličku neboli asi určite príjemne. Moja mama spomína vždy na to, aký ťažký pôrod mala pri mne a nakoniec bola na vine dr., ktorá bola kdesi zašitá, že mala náštevu a keď už sestričky prišli na to, že ja už v brušku nereagujem, tak ma ťahali zvonom. Mama povedal, že mi dali minimálnu šancu na prežitie a dr. sa prišla osobne ospravdlniť a že sa potom okolo mami krútili, ako okolo nejakej celebrity, čo z toho už potom. Ale tak som zdravá a som tu, a dúfam, že ja to moje malinké privediem na svet bezbolestnejšie. 🙂
@fleuerette mrkla som na tvoj album, anjelik je nadherny a sladky 😉 a doma ta nadherne privitali, fakt super 😉
inak dnes máme konečne doma kočík, nakoniec sme boli kúpiť v Poľsku, kde sa to asi najlepšie oplatilo, to sú jednoducho obchodníci, tí dajú zľavu na všetko a hlavná vec, že sa im tovar predá a nestojí na sklade. Ale som sa doobeda uchodila, potom som prišla domov, ešte poupratovať, navariť, poprizerala som môjho malého bratranca, za tým treba stále lietať a teraz som sa zastavila, ale už nevládzem dnes stáť, tak ma všetko bolí, opuchli mi nohy, pri každom pohybe ma pichne zospodu, ale stále som doma, ani ten pohyb mi nepomáha, aby som šla skôr. No nič asi je lepšie v brušku, všetko all inclusive.
@monitas84 no veru som sa ubehala, ani sama sebe neverím, že som toho ešte toľko zvládla, niekedy sa nemôžem pohnúť a inokedy plná energie. Tak čo som pozerala u nás po obchodoch tak sme ušetrili 70 eur. Najlepšie bolo to kupovanie, keďže neviem čo to bude, tak to musel byť neutrálny kočík, tak som vybrala taký sivý s bielymi a modrými kvetmi. Ak bude dievčatko budú kvety, ak bude chlapček, kočík je tmavší a modro biely, takže hádam bude dobre. Však ak sa mi bude chcieť urobím foto.
@monitas84 ...ahoj no bolesti ustúpili ale nie úplne no už sa to dá v pohode vydržať, mm si išiel práve zahrať futbal do telocvične s kamarátmi tak sa smial, že mobil bude mať pre istotu stále pri sebe... 😀 ja tiež nemám strie a nemala som ani pri prvom a to sa natieram veľmi málo... 😉 inak ja som tiež rada, že existuje tento koník, je to posledné týždne skoro moja jediná komunikácia so svetom okolo, keďže z domu skoro vôbec nevychádzam a človek sa tu vždy niečo nové dozvie, mm je tiež od rána do večera preč, je živnostník takže robí sám na seba ale našťastie mám toho nášho 5 ročného drobca....
@sissika 😀 😀 😀 k tomu som sa ani nedostala, lebo len prišiel domov, prvá otázka bola čo máme na večeru... 🙂 zobral si veci a už ho nebolo, to je tak každú stredu ale samozrejme sa nezabudol spýtať ako sa máme a čo robí drobček v brušku, keď sa o hodinu vráti tak mu to poviem, len či bude ešte vládať, lebo tých schodov máme dosť.... 😀 😀 😀

Ahojtéééééééééé, tak sme od nedele doma. Nie že by mi bolo v nemocnici zle, fakt som si vybrala dobre a nemenila by som, ale doma je doma.
A začíname bojovať s dennými starosťami. Keďže Lukáško je prvé, tak si to viete predstaviť. Panika pri každom mrnknutí. Pri plači ani nehovorím. Zvlášť môj MM je z toho úplne hotový. Ale inak to ako tak zvládame, žiaľ ale nekojíme. Malí od nemocnice odmieta prsník, a to až brutálnym spôsobom, ako náhle ho priložím celé telíčko ide do jedného kŕča, ručičky zatne v päsť, otáča hlávku a reve ako tur ...... Ako náhle dám fľašu, svet je gombička. Takže môj život sa točí medzi odsávaním, kŕmením, prebaľovaním a odsávaním a a dokrmovaní, lebo ten náš žrút stiahne na tie svoje kilá na počkanie 90 ml ako nič každé 3 hoďky. Mám dosť veľké prsníky už aj podprda 80 DD mi je malá a príšerne ťažké, bradavky dosť veľké, tak neviem či je to v tom. Alebo že malý bol 3 dni na fľaši kým ma previezli z JISky.
Čítam, že riešite váhu, tak ja som nechala v pôrodnici 10 kg, a to som ešte trochu napuchnutá. Pomaly strácam ešte kilá, tak som zvedavá kde sa to samochudnutie zastaví a budem musieť začať makať ja 😀 😀 .
Ešte som nestihla prečítať všetko čo sa tu udialo, ale počítam, že medzi nás už určite kóóópec bábätiek, takže aspoň zatiaľ takto, všeobecne gratulujem a držkajte sa 😵