icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

leni831
8. jún 2011

@kukujka je m luto ze si sa takto potrapila ale mas to za sebou...gratulujem k dcerke ... 😵

monitas84
8. jún 2011

@kukujka Ahoj, gratulujem, je mi to ľúto, že si si vytrpela. Dúfam, že sa už máš dobre. Prajem skoré zotavenie a nech ste zdravučké s maličkou. 🙂

monitas84
8. jún 2011

@ekia Ahoj, gratulujem k veľkému synčekovi, pekné miery. Prajem hlavne veľa zdravia a mliečka. 🙂 🙂 🙂 🙂

leni831
8. jún 2011

ahojte babulky,tu u nas stale prsi chvalabohu je lepsi vzduch...ja mam dnes oddychovy den,postahovala som si filmy tak pozeram a podriemavam troska periem neda mi to ked viem ze budem par dni mimo..aj ma od rana pobolieva brusko ale nic z toho...vcera som mala hroznu depku aj mi slzy tiekli...fakt sa nepoznavam,je najvyssi cas porodit lebo ma tie nalady nicia a vsetkych okolo

monitas84
8. jún 2011

@bubu84 To máte super, že si tam nemusíte skoro nič brať. Tu u nás to je úplne o inom, všetko si tam musím vláčiť, idem do pôrodnice ako keby som išla na dva týždne s veľkým kufrom. 😀 Strašné.

ingemor
8. jún 2011

@ekia
@kukujka ..blahozelam obom mamickam..prajem rychle zotavenie a vsetkym vela zdravicka!!

bubu84
8. jún 2011

@leni831 ten dazd normalne zavidim, u nas chvilku a teraz je znovu dusno, na nevydrzanie.. 😠 treba oddychovat, kym sa da, ja sa dnes cely den len vyvalujem pri telke a pri compe... 😀 nic sa mi nechce... som uz leniva a nevladzem ani... a tie moje naladicky, no hroznee to uz je..

monitas84
8. jún 2011

@leni831 Ahoj, to mi je ľúto, oddýchni si a bude Ti dúfam lepšie.Určite to chápu, myslím Tvoje nálady, v tehotenstve je to vraj bežné. 🙂 Ja som dnes rozbehaná, ale už sa mi nič nechce, na dnes toho bolo dosť. Už mi robí problémy vydržať aj za sporákom a variť. 🙂

monitas84
8. jún 2011

Kočky ako je to s Vašimi váhami??? Tiež už nepriberáte??? A tie čo máte tesne pred pôrodom ako ste na tom so striami???

kaara1980
8. jún 2011

@bubu84
@leni831 s tými náladami nie ste sami...ja sa včera pochytila so ,starým,.Chudák,ešte aj mal meniny a ani som mu od srdu nezagratulovala.si so mnou chudák vytrpí.No ale ma nas...,lebo že on ide na pivo.Teraz,keď môžem kedykoľvek začať rodiť?Ja to jeho pivo poznám,dojde o jednej ako doga a bude až do rána chrápať ako drevorubač a ja sa nič nevyspím.Však za chvíľu bude oslavovať,tak to môže spojiť všetko v jedno 😠 .No ma vytočil,som mu vynadala a nikam nešiel 😅
Mne sa nič nechce,ani hýbať.Keď mňa už bolí aj ležanie.V telke nič,šla by som aj von,ale tu pečie slnko a už nemám odvahu ani zájsť na ihrisko.Tak som dnes bola len vyplatiť toho pôrodníka a na tržnici som bola kúpiť ovocie.Tak sa s Kubkom napchávame jahodami,marhuľami a melonom.Asi ma už rozdrapí 😨

kaara1980
8. jún 2011

@monitas84 tak ja už konečne stojím na 89kg-dúfam že to tak aj ostane.A strie sa mi tiež urobili,však či som ja od macochy?

bubu84
8. jún 2011

@monitas84 uz ani nepriberam, vaha uz ide hore-dolu, to bude uz asi len vodou.. a strie mam hrozne, do dvojdielnych plaviek uz v lete asi ani nebudem moct, lebo je to dost hrozne u mna a to nie len brucho, ale aj zadok, stehna, prsia.. 😖 co uz

monitas84
8. jún 2011

@kaara1980 Ahoj, prajem Ti, aby Ti to postálo na tých 89 kíl. Ja mám 80 kíl a je to strašné, potím sa strašne, každú chvíľu by som sa len sprchovala. 🙂 Aspoň viem ako je zle silným alebo tučným ľuďom. Chudáci je to pre nich trápenie. ☹ Máš pravdu nech je teraz drahý pri tebe, veď ho najviac potrebuješ! 🙂
Len si dajte s malým, melón mňam, tento rok som ešte nemala. Ja papám jahody od mamy. 🙂
Tie strie sú hnusné, všetko zlé sa nám deje, vytrpíme si naozaj. ☹ Ja ich zatiaľ síce nemám, ale ešte to nemám vyhraté nad nimi ani ja. 😠

monitas84
8. jún 2011

@bubu84 Koľko si pribrala počas tehotenstva potom? Ja 18 kíl žiaľ doteraz, tak dúfam, že mi to naozaj postojí už. ☹ Ja som pribrala na nohách a zadku, hore som ostala rovnaká. Pozerám, že podľa fotky si tiež asi bola štíhla. Z toho si už nič nerob, že más tie strie, už to nezmeníš. Ber to tak, že koľko žien to má, aj také možno, o ktorých by si to ani nepovedala. Už Ti len prajem nech ti časom vyblednú a pomaly sa stanú neviditeľné!!! 😉

bubu84
8. jún 2011

@monitas84 ja som pribrala 19 kil, dufam,ze to uz nepojde hore.. ale uz podla vsetkeho nie.. tak do tych 20, to som s tym ratala.. jasne, ze s tym uz nic nenarobim, ale trosku ma to stve, dufam, ze to postupne vybledne..

kukujka
8. jún 2011

@kaara1980 celkovo bol porod super ziadne bolesti mala som epi pocas celeho porodu bolesi som mopzno mala dokopy cca pol hodinu ani sitie som necitila teraz je to uz horsie ledva chodim tie klieste som ani nevnimala kedy ich pouzili len potom ked mi sestricka ukazala malu tak mi ukazala,ze ma modrinu na lici od kliesti,

monitas84
8. jún 2011

@bubu84 Jasné, že Ťa to štve aj mňa by to veľmi hnevalo, hlavne ked sa o seba tak poctivo staráme a natierame sa a výsledok je aj tak o ničom, na zaplakanie. ☹ Ja som rátala tých max 15 kíl, že priberiem, no čo už nevedela som to nejako ovplyvniť. 😒 Hoci doktor chytá nervy, že som tak veľa pribrala, že to nie je podľa jeho predstavy a grafu. 😀

janka830
8. jún 2011

@monitas84 Ahoj, s mojou váhou sa to našťastie už zastavilo..pribrala som +12kg vážim 65kg teraz...a strie sa mi porobili na ľavej polovici brucha asi tak 2týždne do zadu...stále mastím a mastím, nech sa k nim nepridajú ďalšie... 😉 Držím palce aby sa ti nespravili budeš to ty ale štastná žena 🙂

monitas84
8. jún 2011

@kukujka Bože, chúďa malá. ☹ Tie kliešte museli bezpodmienečne použiť??? 😠 To sa tomu nedalo predísť? Aj to mi je veľmi ľúto, že si sa až tak natrhla. ☹ Celé strašné!!! Dúfam, že na to čoskoro zabudneš a nech Ťa už nič nebolí!!!

janka830
8. jún 2011

@bubu84 ty si sa balila podľa toho zoznamu čo dávali na poradni? ja to balenie musím ešte doťuknúť do konca...inak do sprchy prezúvky myslíš že môžem použiť aj žabky?

kukujka
8. jún 2011

@monitas84 ja som uz zabudla ked uz mam princeznu pri sebe ,museli ichpouzit a som im vdacna ze jej pomohli a nic zle sa nestalo

bubu84
8. jún 2011

@kukujka no pekne, to ked babatko nejde lahko von, tak to klieste pouziju... 😖 to je ake drasticke.. a chudatko malicka, ked ju tak tahaju...neboj, rana sa rychlo zahoji a za par dni uz ani nebudes vediet, ze si rodila..

kaara1980
8. jún 2011

@kukujka tak epi ti dosť pomohla potom.Len potom je to asi šok cítiť tú bolesť.Aj ti niečo na ranu poradili v nemocnici?Mne pomáhala len studená sprcha na to

monitas84
8. jún 2011

@janka830 Ahoj, šikovná klobúk dolu, málinko si naozaj pribrala, si ukážková, môj doktor by mal z Teba radosť, si podľa jeho predstavy a grafu!!! 😀 To je dobré, že sa Ti porobili len na ľavej polovici bruška!!! Podľa mňa už mať ďalšie nebudeš, ale pre istotu sa natieraj. 😉 Potom si riadne štíhla kočka, keď si tehotenstvo začala s 53 kilami. Pekne. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Ja som začala so 63 kilami pri výške 170 cm, veľmi dúfam, že sa dostanem späť veľmi rýchlo na svoju bývalú krásnu váhu, bola som spokojná!!! 🙂 🙂 🙂 🙂

kukujka
8. jún 2011

@kaara1980 ja som necitila bolesti po porode epi mi este dva dni dopichovali kazdych 8 hodin, len to sitie boli sediet este poriadne neviem poradili hlavne dietu aby nebola tvrda stlica lebo by som sa znovu potrhala a hlavne vetrat tak lezim s holim zadkom

bubu84
8. jún 2011

@janka830 mne ten zoznam dala sestricka az vcera, balila som sa podla zoznamov co som nasla na nete..ale to je v podstate vsade priblizne to iste.. ja si beriem asi iba jedny prezuvky a to crocsy, ale mozno este prihodim preistotu tiez zabky.. 😉

monitas84
8. jún 2011

@kukujka Samozrejme, aj ja som rada, že sa Vám nič horšie nestalo. Nevedela som, že používajú v najhoršom aj kliešte ako píše bubu84 je to drastické. Hlavne nech ste v poriadku a zdravé. 😉

monitas84
8. jún 2011

@kukujka Koľko si nechala kíl v pôrodnici?

janka830
8. jún 2011

@monitas84 kašlať predstavy aj grafy, dôležité je prospievanie bábetka 🙂 ja som taká malá drobnučká 🙂 meriam iba 158cm takže tých 53kg bolo taký normál... 😉 to máš to isté ako pri tvojej výške tých 63kg, ideál.. 😉 neboj zmákneme to, tak sa budeme obracať pri naších drobčekoch že sa ani nenazdáme a budeme zase tam kde sme boli pred tým..🙂 dúfam 😅

janka830
8. jún 2011

@bubu84 ja som sa tak tiež začala baliť, tri zoznamy som mala + aj ten z nemocnice, a tak som tam natlačila všetko aby nič nechýbalo..ale čo som sa pýtala aj báb čo už v ružinove rodili tak veľa vecí asi ešte vyhádžem von..a keď tak zavolám mm alebo mame, a snáď donesú 🙂