icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

nenullienka
9. jún 2011

@andrea1977 No mne to takto vysvetlil a ešte mi ponúkol dátum 01.06.2011, že bude mať pekný dátum narodenia 😀 😀 😀 😀 Ja som súhlasila. Povedal mi, že ráno prídem vyšetrí ma, dá vyvolávačku a poobede už budeme mať dieťatko na svete. Ja si myslím, že je to super 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Aspoň sa človek pripraví 😀 😀 A ešte mi vravel, že po 40tt väčšinou sa stáva, že dieťa vylúči smolku a plodová voda je potom kontaminovaná a tomu chcú predchádzať.

andrea1977
9. jún 2011

@nenullienka no vidis, a ja mam ist do nemocnice 3 dni po termine, ale aj to ma mozu poslat este domov, ak budu dobre prietoky a ctg ☹ a ja by som to uz chcela mat za sebou 😒 ale dufam, ze to pride a nebudem tam musiet ten buduci stvrtok ist 😉

nenullienka
9. jún 2011

@andrea1977 Tak držím palce aby sa Matejko vypýtal skôr, veď už len priberá. A pri mamičke mu bude dobre 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

andrea1977
9. jún 2011

@nenullienka dakujem moja 🙂

mooc
9. jún 2011

@andrea1977 🙂 mne vcera dr. tiez povedal, ze dolu sa nedeje vobec nic! a prognoza: 17. to mam termin na normalnu kontrolu, potom kazde 3 dni a po tyzdni vyvolavacka.. 😝 a to uz mame zhruba 3,5kg 😅
neboj, vydrzime to..

kaara1980
9. jún 2011

@lucia1981 už ťa chytá syndrom robenia ,hniezda,.Mňa to tiež chytilo,ledva žijem a upratujem,prehadzujem veci atď.Ale ty si len radšej opatrne,nech ešte pár dní vydržíte 😉

benice
9. jún 2011

@kukujka Blahoželám k narodeniu dcérky a prajem jej aj TEBE veľa zdravia a síl ...

kaara1980
9. jún 2011

@e.lle ja by som vyvolávačku riešila až okolo termínu.Predsa máš ešte 5 dní čas a môže sa to dovtedy kľudne samé spustiť.Mne syna vyvolávali medikamentami -ale preto,že mi odtiekla voda a pôrod sa vôbec nerozbiehal-a pokiaľ by neboli zas komplikácie,tak sama by som do toho nešla.Ja by skúsila všetky babské recepty na spustenie pôrodu radšej

benice
9. jún 2011

@ekia Blahoželám k narodeniu synčeka ... prajem vám obom hlavne veľa zdravia 🙂

lucia1981
9. jún 2011

@kaara1980 ...ahoj! presne na to som myslela, že to bude ten syndróm.... neboj sa ja sa tiež len tak motám, utieram prach, nič ťažké, ale ležať nevydržím... 😒

kaara1980
9. jún 2011

@lucia1981 ja už som tiež uležaná,tak sa len ponevieram,polihujem...Keďže je krpatý chorý,tak vkuse hráme pexeso 😒

nenullienka
9. jún 2011

@kukujka gratulujem k narodeniu dcérky, nech krásne priberá a mamina nech má veľa mliečka, a nech ste obe zdravé 😉 😉 😉 😉 😉 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

andrea1977
9. jún 2011

@mooc tak, tak, musime vydrzat 🙂

kaara1980
9. jún 2011

ženy,ja neviem čo to mám v bruchu,ale to je strašné.Vkuse sa vrtí a vytláča,chudák môj mechúr,slúži ako basketbalová lopta asi.Akoby mi po ňom nožom prechádzala.V noci sa mi snívalo,že sa malá pretlačila do pol pása cez brucho von a ja v panike že musíme chytro do pôrodnice.Normálne malý votrelec 😕

benice
9. jún 2011

@kaara1980 Náš malý je v brušku cez deň relatívne kľudný, ale večer, keď si ľahneme k telke, sa začne mrviť a vyvádzať ... Dúfam, že nebude mať takýto režim aj keď sa narodí ... Lebo keby cez deň spal a v noci bol vkuse živý, tak by mi dal teda zabrať ....

marcela99
9. jún 2011

@nenullienka Ahoj,aj mne sa zdá,že je to nejaký nový trend s tým vyvolávaním,ako počúvam...

kaara1980
9. jún 2011

@benice malá vyvádza aj cez deň ale teraz to začína tiež hlavne okolo 20tej a vyvádza až do 23tej,takže nemôžem zaspať.Ja len dúfam,že ju táto hyperaktivita prejde.Nedajbože keď som v poradni a sedím v čakárni,tak začne tak blbnúť,že ani obsedieť nejdem.Brucho mi lieta z boka na bok.Čo som si všimla mamičky,tak majú brušká úplne bez pohybu,len to moje skáče 😉 .Ono v podstate mi to nevadí,len ma občas chytí blbý pocit,či je to vôbec normálne

janina7911
9. jún 2011

@kaara1980 My sme na tom opačne... dva dni malá v brušku vystrájala v kuse a od dnešného rána nastalo obdobie kľudu. Dnes idem na USG a prehliadku, tak som zvedavá, koľko zase narástla a či sme sa nejak priblížili k pôrodu. 🙂

leni831
9. jún 2011

@kaara1980 to nase male sa tiez v jednom kuse toci,nozky pod rebra natahuje a o behani na wc ani nehovorim,kolko krat mam pocit ze ani nedobehnem ako ma tam buchne,kurnik sopa malo tam ma miesta ale von ani pocut 😠

benice
9. jún 2011

@kaara1980 Tak určite je lepšie, keď cítiš pohyby častejšie ako keby si ich necítila vôbec alebo málo ... Aspoň vieš už teraz, že ju máš ... 😉 No nie? 🙂

kaara1980
9. jún 2011

@janina7911 asi len spinká,neboj nič.Má už málo miesta 😉
@leni831 tak to ako aj ja.Ale ja mám pocit,že moja malá tam má miesta a miesta,však ona si ho urobí aj sama.Rebrám mechúru a ostatným orgánom zavelí ,utvorte koridor, a ja si môžem pískať. 😉
@benice tak to ja veru nemusím rátat pohyby

bubu84
9. jún 2011

@lucia1981 to je super, aj u nas sa ochladilo, spalo sa uplne super, to ze sa sice kazdu chvilu budim, na to som si uz zvykla..inak vsetko v pohode.. aby si to neprehnala s tym upratovanim, ze pojdes rovno rodit.. 😀

katinka71
9. jún 2011

Ahojte ,kocky dakujem vam vsetkym za gratulacie,uz sme nabehli na kojenie ,kazde 2 hodiny sa budi ,mame zltacku tak musi vela pit,aby sa bilirubin odbural,zatial flasu nepozna,dokrmovala som ho stiekackou s mäkkym kuzelovitym nasadcom 10 cm popri kojeni som vstrekovala odsate mlieko,poviem vam kojenie to je poriadna drina aspon pre mna,v noci kojim po leziaci maly sa aj to konecne naucil
prajem vam aby ste to mali cim skor za sebou
@ novym maminkam gratulujem a prajem vela zdravia

marcela99
9. jún 2011

@e.lle však uvidíš,čo ti po vyšetrení povie a uvidíš...Ja som si niečo o tom čítala a názory sú aj také aj také...
V podstate dieťatku by to nemalo nijako ublížiť...Bolo tam,že mu to môže spôsobiť stres,ale ten,že vraj je aj u nevyvolávaneho,aj pri cisárskom...A čo sa týka mamičky,bolesti môžu byť väčšie ako pri spontánnom,a pôrod môže trvať o niečo kratšie...Všetko je idividuálne,záleží ako sa cítiš ty...Keď to nebudeš chcieť,tak odmietneš a nič sa nedeje,mňa to rozhodnutie čaká zajtra,tak ešte uvidím,či som sa otvorila o niečo viac...

daniela1974
9. jún 2011

@e.lle ahoj ak mozem poradit k tomu vyvolavaniu, ja viem ze mne sa dobre hovori, ked mi sli vsetky porody tak pekne, ale istotne nie je dobre vyvolavat porod pokial sa nic s babatkom nedeje. Porod spusta hormon dietata a ked ho spusti cudzi hormon ani to dieta nie je pripravene byt este na svete.
Ja som zastanca toho, ze naco kazit dietatu horoskop. Ono vie ake hviezdy maju byt na nebi. Mozno pisem ako debil ale mne to takto velmi sedi.
Srsen sa budi ideme KOJIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIt.
Drzim palce a dobre sa rozhodni.

andrea1977
9. jún 2011

@kaara1980 aj ten moj je taky aktivny 🙂 a mavam presne tie isty pocity, ze ci je to vobec normalne 😅 potom zas rozmyslam, ze sa mu nieco nepaci, ci nema omotonu pupocnu snuru, ci s nou nezapasi a tak 😕

bubu84
9. jún 2011

ten nam malicky je tiez riadne aktivny, ale som velmi rada, aspon viem, ze ho mam v brusku a uzivam si to este.. 😉

lucia1981
9. jún 2011

...tak mi máme za sebou hodinový spánok, júúj či nám dobre padlo, len drobčekovi už asi bolo dlho, lebo ma zobudil a musela som zmeniť polohu aby sa trošku ukľudnil, je v brušku tiež riadne aktívny...... 🙂

kukujka
9. jún 2011

@monitas84 celkovo som pribrala 10kg a v porodnici zostalo 8kg
este raz dakujem vsetkym za gratulacie

andrea1977
9. jún 2011

@kukujka doslova ukazkove, zavidim 😀