Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@andrea1977 tak to je super,že sa ti chce,ja som umývala okná asi pred týždnom a nič,ale roboty mám ešte dost,už len dostat chut sa do toho pustit 😉 stršne som lenivá v posledné dni 😝
Babulky poraďte, od včera plačkáme malého bolí bruško, teda no nemôže sa vykakať, keď pocvičíme trošku nožičkami poprdká si.Pediatrička nám predpísala Vigantol a Bio Gaia, lebo sme jej spomínali bruško, ale mám pocit, že sa to zhoršilo, dnes už sme ich ani nedali. A k tomu ešte včera očkovanie proti tubere. Malý sa vykaká len s teplomeríkom v ritke. Ako mu ešte pomôcť??? ☹ ☹ ☹
@fleuerette ja som preventívne malému vždy po kúpaní večer malírovala bruško.Najskôr v protismere a potom v smere hodinových ručičiek.Keď ho bolelo moc,tak som použivala vetrovú masť.Hlavne si dávaj pozor na to,čo teraz ješ a piješ.Inak vigantol je vitamín AD ,takže z toho to nemá.Biogaia sú probiotiká,nemám s tým skúsenosti.
@fleuerette ahoj,no tak čo viem,tak chlapcov vraj bolieva bruško koli mieškom,nemusí to byt koli zapche,aj ked prdká,viem že pomáha nosenie,tak,že si ho položíš bruškom na ruku tak,že má hlavičku v tvojej dlani,tak skús a viem,že som používala aj espumisan kvapky,ale neviem od ktoreho mesiaca
😉
@fleuerette espumisan kvapky pre dojčatá, kamoška to dáva malému od narodenia a zaberajú
@ajjkas ja som mu normálne rukou masírovala a nožičkami cvičila.Inak malý aj tak najradšej spával skrútený do klbka s vystrčeným zadkom alebo musel mať podložené nožičky aby bol pokrčený.Asi sa mu tak lepšie prdkalo.Alke keď som niečo zlé pojdela,tak to som ho len masírovala a uvarila rascový čaj.Ale tie 3 hodiny chudiatko aj tak strašne plakalo
No tak nie som až tak vedľa. Pupík sme použili, trošku prvý deň pomohol. Masírujeme bruško, espumisan sme tiež dali. dala nám ho lekárka, vraj môžeme kľudne 20 kvapiek 3 krát denne. On chúďatko v spánku tlačí o dušu, keby ste videli ten výraz ☹ . Až z toho plačká a samozrejme sa budí. Možno som z toho trochu vedľa, lebo zo začiatku spával 3 -4 hoďky, zobudil sa, napapal 60 až 90 ml, vykakal a zasa spal. až do včerajška. Teraz sa budú každú hodinku - dve, v spánku si poplačkáva no a tlačí.
A to som si myslela že tehotenstvo bolo namáhavé. Môj MM sa dnes v noci tak zľakol, že mu je od žalúdka zle a zvracia chudáka má behačky. Je to reakcia na stres, chudiatko. Takže mám teraz doma jedného nevykakušaného a jedného posr...ného. 😢
@fleuerette a nezabrali ani tie espumisan kvapky???
@sissika No prdkať prestal, teraz neviem či je to dobre alebo nie, ale vykakať sa nevie stále. V spánku akoby tlačil, zvraští tváričku zatne päste, mrnčí, pritiahne nožičky. Ak stihnem trochu mu ich zapriem, ale nič, plienka prázdna
@sissika aja mám strašne debky,len revem jak mala........
@fleuerette tak potom fakt neviem
@macaobuchova aj ty si tehotná??
ano som v 38 týždni,čakam chlapca,ako sa cítiš ty?
@sissika máš už bruško dole?čo budete mat?

@9lea ďakujem, to dúfam aj ja, že vydržím, doteraz sa to nejak nechcelo spustiť, a teraz, keď už mám dohodnutý termín, tak chce von skôr??? 😠