Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@fleuerette Tak to ano, v nemocnici vedia pekne pokafrat veci. Ja som hned dala zapisat do karty malej, ze si neziadam aby ju prikrmovali ale potajomky to robili tak ci tak. Ked som ju odovzdala na noc, urcite ju prikrmovali, lebo rano bola ako anjelik. Ale nepriznali sa. Raz som ju sama niesla, nech ju prikrmia, lebo bola velmi zla. Oni mi ju chceli zobrat, ze mi ju potom vratia (podotykam, ze mi stale hovorili, ze aj ked prikrmuju tak striekackou) ale ja som isla s nou. Tak ju prikrmili so striekackou, dali jej Nutrilon. Ale videla som ostatne deticky na novorodeneckom a v kazdej postielke bola flaska, takze asi takto hovoria pravdu 😠 Im je to jedno, lebo oni nejak preklenu tie 4 dni a my sa potom musime doma trapit. ☹
Ahojte, tak moja noc podobne, síce som spala celkom dobre, ale mám bolesti v podbrušku ešte horšie ako som mala, taká som malátna a nijaká, bolia ma tiež kríže, nohy, už sa to asi všetko pripravuje, len kedy to príde, to by som rada vedela.
@fleuerette mne zo zaciatku papala kazde tri hodiny len teraz jej dako sibe a stale by pila
Ahojte,tak som sa konečne dočítala ku koncu,pozerám,že už sa všetky trápime,už to chceme mat všetky za
sebou 🙂 A tie čo to majú za sebou sa "trápia" s detičkami 🙂 Neviem ako vaše babetka v brušku,ale to moje sa mi už 2 dni až tak nehýbe,do teraz sa hemžilo,asi preto,že tam má málo miesta,ale posledné dni ho až tak velmi necítit.Tak neviem 😒
@sisi0211 u nas v porodnici to bolo tak,ze som nemala tri dni mlieko mala uz bola hladna ked som im vravela nech nieco daju tak oni len s usmevom,ze nech si ju nakojim a ze dieta je nervone lebo ja som nervozna uz mi bolo do revu s toho mala bola cela besna ale ked si ju brali oni tak mi ju vracali kludnu ako anjela uz som si myslela,ze ja robim nieco zle ked pri mne neposlucha,ale oni jej urcite nieco davali nech maju pokoj od nej.ale boli tam aj vyborne sestricky ,ktore mi potom pomohli rozbehnut kojenie skoda ,ze tam nerobia vsetky take ved tie ostatne ma skoro o nervy pripravili
@ajjkas aj ja som si vsimla, ze sa mi maly menej hybe 😕 to sa uz von chystaju 😉
@ajjkas aj ja som si vsimla, ze sa mi maly menej hybe 😕 to sa uz von chystaju 😉
@fleuerette ahoj,ešte stále veru a vraj to tak skoro nebude ☹ .Už by som to mala najradšej za sebou
@kaara1980 tak drzim paste, nech to vyjde 😉 nech daco zaberie 😉
Ahojte, dnes mam termín včera sme si s manželom dali pikantnu pizzu,šampanske, kupala v horucej vode,bol aj sex a ja som stale tu 🙂 u mna v brušku musí byť asi naozaj veeeeeeelmi dobre ked sa jej nechce von
to s tým splnom som aj ja počula,vtedy vraj vždy býva v pôrodnici nátresk 😉 .Ja tieto noci zle spím,ale nie preto žeby ma niečo bolelo,aj keď ma zas začal strašne bolieť ,podvozok,-celá lonová kosť.Ale ja vždy zle spím,keď sa blíži spln 😠 .A najhoršie je,že vždy ma vtedy chytá aj žravá a neviem čo by som zjedla 😖
Inak moja malá tá sa vrtí stále rovnako,tej nevadí že má málo miesta však ona si ho vytvorí aj sama 😀
@andrea1977 ak sa vo štvrtok neozvem,tak už som na sále 😀
@kaara1980 OK , ak sa tiez vo stvrtok neozvem, tak si ma tam uz nechali. Idem vo stvrtok do porodnice na kontrolu 😉
@andrea1977 myslíš,žeby ťa tam nechali?Môj dr sa vyjadril spôsobom,že bude asi čakať cca tie 2 týždne po termíne
@kaara1980 pre istotu mam ist aj s taskou, ze podla prietokov a ctg sa rozhodnu, ci pojdem este domov alebo ci ostavam 😕
@kaara1980 a este povedal, ze ak ma vo stvrtok poslu domov, tak v pondelok uz urcite nastupim lezat, to bude 7 dni po termine
@andrea1977 takže teoreticky ty už budeš takto o týždeň hádam aj druhý krát maminou 😀
@kaara1980 hadam uz ano 😉 tiez si to takto hovorim, ze vydrz uz, ved uz max. tyzden 😎
@andrea1977 tak to som zvedavá,ktorá z nás bude skôr 😉
@kaara1980 veru, aj ja 😉 najradsej by som bola, keby to prislo tak samo, napr. aj dnes 😉 😀
@andrea1977 to verím,ja by to tiež chcela,nech to príde samé od seba.lebo takto človek len rozmýšľa,čo bude ☹
Ahoj, tak sa aj ja k Vám pripájam, aj ke´d na konci tehotenstva ale predsa, doteraz som tuho pracovala ale teraz už mám veget. Ja som mala termín v pondelok a celá natešená som pochodovala do poradne a tam dr. povedal, že on to na porod nevidí a že to neni nachystané... skoro ma kleplo, lebo ja sa už nevládzem nosiť...
@mirkafrost tak vitaj v klube 😀
@monitas84 ja mám neskutočnú východu že si všetci veľmi dobre vychádzame aj s maminou aj so svokrou, a ani MM nemá problém ani s jednou ani s druhou. Takže keď nám navrhli že sa k nám na chvíľu nasťahujú 😉 , tak sme neváhali. Je to naozaj obrovská pomoc
@kaara1980 to ti verím, ako znášaš tie príšerné teplá?
@mirkafrost jeeeej ahoj aj ja som zo zh
@andrea1977 tak ďakujem za privítanie, ale aj ty si mala termín v pondelok a tiež nič! to tým našim bábätkám sa fakt nechce ísť von. Ja som včera po poradni prišla domov v takej depke, že som mala plač na krajíčku. Čakala som, že už sa niečo bude diať, ale nič z toho nebolo. Čo mám známe, všetky porodili v predtermíne a všetky mali dievčatká... To asi že ja čakám chlapčeka a tí sú vraj lenivejší...

@lucia1981 Ahoj, aj ja zle spávam v noci, len jajkám a prehadzujem sa, nijako sa mi neleží dobre, bolia ma kríže aj nohy. ☹ Len pekne choď s kamoškou na kávičku, aspoň vypadneš trošku a prídeš na iné myšlienky.
No to behanie po obchodoch neviem neviem. 😀