icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

mirkafrost
14. jún 2011

@kukujka jéj tak to je super, tak keď sa už ten môj maličký prihlási na svet tak môžeme spolu chodiť kočíkovať ... 😵 , lebo tu veľa kámošiek nemám nakoľko som bola stále v práci a potom doma a ešte som sa sem aj prisťahovala ... rodila si v ZH?

kukujka
14. jún 2011

@mirkafrost jaj ani nevies ako som rada jasne,ze mozme chodit spolu tiez nepoznam nikoho ano rodila som v zh

kaara1980
14. jún 2011

@fleuerette čo ti budem vravieť...hlavne sa potím ako slon 😀 .Záhadou je,že mi normálne prestali opúchať nohy.Ruky mám opuchnuté a boľavé,ale hlavne že už mám nohy ok 😉

mirkafrost
14. jún 2011

@kukujka a aký tam k tebe boli? ja som bola včera na pásoch a vyšetrovala ma DR. Ficaj , tak tá bola fajn ale zatiaľ čo som tam bola 3 x tak boli všetci ku mne veľmi milí. A bola si tam ako dlho?

kukujka
14. jún 2011

@mirkafrost mna rodila dr kandracova bola super celkovo personal uzasny az na niektore sestricky z novorodeneckeho vyssie som o nich pisala,domov sme sli na piaty den

kaara1980
14. jún 2011

kočky,ja som si len v sobotu objednávala vaničku a podložku na prebaľovanie 😕 .Akurát mi to kuriér doniesol,tak sa vytešujem,dúfam,že už nám nič nechýba 😀

ajjkas
14. jún 2011

@kaara1980 no tak ked sa tomu babu neche tak aspon ta vanička ti prišla 🙂 aj mna stále poteší ked júpim niečo nové pre malé,ale určite nám bude ešte niečo chýbat,ale na to prídeme až ked to budeme potrebovat 😀

bajushka
14. jún 2011

Dobre ranko prajem... 😅

@kaara1980 aj mne hrozne opuchaju ruky, hlavne tie zahyby... a ked sa zobudim, tak ich neviem ani ohnut ako to boli... Inak som si minule skusala znova nasadit obrucku... a dam ju len po prvy zahyb resp. koncek nechtu... tak dufam, ze nebudem chudnut rok... bo ta obrucka mi fakt chyba... 🙂

monitas84
14. jún 2011

Ahojte, tak už som doma z poradne. Dnes to bola bleskovka. K doktorovi som sa ani nedostala, vraj je to zbytočné. 😒 Len mi sestrička skontrolovala tlak a pozrela moč. Vraj o týždeň pôjdem dnu k doktorovi a vtedy ma aj vyšetrí.To bude asi tým, že nestíhali dnes, plná čakáreň. 😠 Zajtra šup na hematológiu na krv a pre injekcie. Vo štvrtok zase do nemocnice na CTG a prietoky. Aspoň sa nestíham nudiť. 🙂
V čakárni mi hovorili staršie a skúsenejšie panie, že mi ešte nekleslo brušku, že ešte mám čas. Tak už vážne neviem, lebo jedna známa bývalá pôrodná asistentka mi už dávno hovorila, že mám dolu bruško. Ale pochválili ma a to mi teraz dobre padlo, vraj som pekná mamička a nechceli veriť, že je na mne už 19 kíl. Že to nie je vôbec vidieť, kde sú tie kilá sa pýtali. 🙂 A aby som sa nebála aj vyše 10 kíl nechám v pôrodnici a že mám riadne veľké bruško. 😀 No veď to bude veľký chlapec. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

monitas84
14. jún 2011

@fleuerette Tak to Ti verím, dobre Ti padne ich pomoc, hlavne po cisárskom. ☹ Potom ako to môže byť po normálnom pôrode? Asi aj tam dobre padne pomoc, zo začiatku určite. 🙂 To máte ideálne, keď dobre vychádzate spolu. 🙂

monitas84
14. jún 2011

@andrea1977 Ahoj, už som veľmi zvedavá kedy to u Teba konečne príde. 🙂 Nech je už malý Matejko pri Tebe.
🙂 🙂 🙂 🙂 Podľa tochto mám kopec času, ani môj maličký sa nebude asi ponáhľať von, napokon naozaj budem júlová rodička. ☹ Bola by som radšej keby to prišlo aspoň koncom júna. 🙂 Nech sa vymaľuje, uprace, porobí čo treba a kľudne by mohol prísť do hotového.Keby sa mu dalo tak rozkázať. 😀

monitas84
14. jún 2011

@kaara1980 Ahoj, tak preto som taká hladná tieto dni, že má byť spln? 😀 Neboj už o chvíľku pôjdeš do pôrodnice, už je čas. 😉 Ozaj vaničku máš aj so stojanom? 🙂 My máme len vaničku. Asi to budem vláčiť na nejaký stôl. 😒

katinka71
14. jún 2011

@monitas84 neboj vaha pojde rychlo dolu ja som pribrala 17 kg iba 7 kg som nechala v nemocnici,ako som sa rozbehla s kojenim presne za tyzden doma som schudla dalsich 5 kg,a tiez citim aj vidno pod kozou vsade mam vodu,Marca kojim kazde 2 hod,kvoli zltacke aby sa cim skor bilirubin vyplavil,aj vela schudol v nemocnici z 3260 g na 2990,a dnes sme boli na kontrole po tyzdni od prepustenia z nemocnice pribral na 3330 g
kocky velmi na vas myslim nech to mate uz vsetky za sebou,drzim vam palce

9lea
14. jún 2011

Tak a obed máme za sebou, navarené, upratané, malinky čo prizerám mojej tete spí, tak idem asi aj ja troška zdriemnuť, dnes som popriezlikala aj všetky periny, sa snažím byť akčná, lebo už by som to tiež najradšej mala za sebou. A keďže neviem či dievčatko alebo chlapček, tak neviem ani, či to bude skôr alebo neskôr, ale to už je asi jedno - LEN NECH TO UŽ PRÍDE, PROSÍM.

kaara1980
14. jún 2011

@ajjkas však za jazdy zistíme čo sme zabudli 😉
@bajushka ja mám tiež ten problém s rukami a keď sa v noci zobudím nemôžem ich ohnúť,ale hlavne to strašne bolí.Každá hánka ma bolí.Dúfam,že po pôrode,keď sa odplaví z nás voda ,tak to prejde
@monitas84 nie so stojanom,len čisto vaničku.Budem si ju dávať na stôl zatiaľ,alebo na 2 stoličky.hovorí sa,že keď mesiac dorastá,sa v tele zadržuje viac vody a aj viac chutí jesť,preto sa má držať diéta v období splnu.Tak na mňa ten mesiac vplýva odjakživa.Keď sa blíži spln,doslova žeriem ako kyselina

bubu84
14. jún 2011

@ajjkas to bude tym, ze ma uz menej miesta.. moj malicky sa hybe stale a hlavne vtedy ked nieco robim doma, alebo mam pohyb a potom si sadnem, vtedy riadne vystraja... 😉

andrea1977
14. jún 2011

@mirkafrost chlapci sa vraj rodia o nieco neskor, aby im este dorastol pipik 😀

andrea1977
14. jún 2011

@monitas84 tak ked budes taka aktivna teraz na konci s tym malovanim a tak, tak hadam prenasat nebudes 😉

laura28
14. jún 2011

ahojte, tak dnes som bola v poradni, takze na porod to este nevyzera, ale od zajtra mam prist na injekcie, vraj to nieje vyvolavacka ale nejaka synchronizacia hormonov a vsetkych tych veci pred porodom, tak som z toho uplny debil, ze co su to za injekcie a vraj po nich mozu prist kontrakcie, rozumiete tomu???Ked som sa pytala ako sa volaju, tak mi povedala, ze to ma nemusi zaujimat, ze to oni z medicinskeho hladiska vedia, co robit ???

andrea1977
14. jún 2011

@laura28 este som nic take nepocula 😲 tak som zvedava ako rychlo ti zaucinkuju 😉

laura28
14. jún 2011

@andrea1977 ja surfujem po nete a nic som sa take nedocitala, vraj je to nieco hormonalne. Asi pojdem skoro rano na tu injekciu a opytam sa sestricky, ked tam doktorka nebude

andrea1977
14. jún 2011

dnes ma moja mamicka potesila, volala mi, ze navarila plny hrncisko segedinu,ze si mam prist zobrat 😅 tak chvalabohu varit nemusim min. 2 dni 😅 lebo to ma posledne tyzdne a v tych horucavach zabija 😝

andrea1977
14. jún 2011

@laura28 vypytaj aj pre mna 😀

andrea1977
14. jún 2011

ale asi som s tym zranim prehnala 😕 tanier segedinu a na to 2 kg melonu, nevladzem ani dychat 😲 ked ma chytia bolesti, tak nebudem vediet ci idem rodit alebo sr.. 😲

laura28
14. jún 2011

@andrea1977 doktorka spominala nejake dve latky len som v rychlosti nepostrehla nazvy a ked som sa na ne spytala, tak ma odbila, ze ma to nemusi zaujimat...a akoze nie, ved do mna do budu pichat, nie, tak by som mala vediet...divne je to :(

bubu84
14. jún 2011

@monitas84 neboj, este je cas, malicky sa vypyta na svet, ked bude ten spravny cas... 😉 a ked budes taka aktivna s tym malovanim a upratovanim, tak to bude aj skor... neboj.. 😀

monitas84
14. jún 2011

@laura28 Ahoj, no tieto reči nemám rada, že nás to nemá čo zaujímať, nemá čo trápiť. 😠 Veď to potrebujeme a chceme vedieť!!! 😠 Tak som s tým aj ja, nie raz som sa vypytovala a raz dva ma zrušilI!!! 😒 Hlavne nech Ti to teda zabere a nech máš zdravú dcérku. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

laura28
14. jún 2011

@andrea1977 zlata mamicka, ja nemozem nic od kapusty stacilo mi raz, prehanalo ma hadam 9 dni, tak uz to radsej nechcem zazit, cely kakac ma vtedy bolel 😲

laura28
14. jún 2011

@monitas84 ak nic dnes nezistim, tak hadam zajtra budem mudrejsia a dam vam vediet 😉

ajjkas
14. jún 2011

@bubu84 no to aj mne po nejakej aktívnejšej činnosti sa pohemží trochu,ale asi má ozaj málo miesta,ved ja ani nemám nejaké velké brucho,ale stihlo mi popraskat ☹ hlavná vec.

Inak s tým splnom je to zaujmavé,ešte som o tom nepočula,som zvedavá kolké to v noci chytí 🙂