Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
jaaj co to co to, ze by?...
baby, Vy ste toho popísali.... ja som to ledva dočítala... 🙂)
Dnes som mala poradňu, všetko v pohode, ani mňa dnes nepozeral od spodu, asi ani nebude -načo, keď idem cisárskym 😝 Len mi kontroloval dátum, nezdal sa mu termín, vraj mám bruško dosť hore a malé.... ja si myslím, že som ako slon a on vraj malé. Povedal mi, že termín pôrodu sa počíta od prvého sona v 12tt, to je vraj najpresnejšie, tak sme to študovali lupou 🙂 ale všetko je OK, tak ako má byť. Takže o týždeň v utorok mám prísť na príjem.
ahojte dievcata chcem sa vam vsetkym pekne podakovat za gratulacie 🙂 ani vas uz nestiham citat ak jeden den vynecham uz sa to pomaly neda dobehnut.Aj ked kojim kazde 3 hod,tak si myslim juj sak mam 3 hod cas na PC a hen kedy som sa k nemu dostala od rana?az teraz 😠 aj ked Nikolka pekne papa a spinka ale este to ma trocha obratene,no vcera som bola od polnoci do pol 5tej hore,a medzi tym som ju 3 krat prezliekala 😝 tak som si pomyslela jaaaaj tak to je to o com rozpravali baby co maju deti,ze nespat v noci!!!
@sisi0211 ahoj ja som mala problem s kojenim lebo som mala sekciu a po nej sa spusta mlieko neskor,a podalsie nemam dobre bradavky,no prsia velke a bradavky hladke,tak som v nemocnici musela odsavat,a chvalabohu predposledny den mi zacala pit ale cez kobucik,tak som cela hapy 😀 😀
@silviadaisy30
Drzim palce s kojenim 🙂
Ja sa tiez snazim oddychovat medzi dvoma papaniami 😀 ale niekedy mi neda, tu a tam nieco upratat 😝
ahojte kocky . Od vecera som mala dost bolesti ale preslo to a teraz od 5,30 tu predychavam dost silne bolesti do podbruska a krizov asi kazdych 10 min. Neviem kolko mam este cakat, nechcem stresovat a byt zbytocne dlho vo vzdycharni. Ale zas mam aj toho streptokoka, tak treba ist asi skor. Pomooooooooooc, mam uz ist ? 😖
@andrea1977 držím palce 🙂
@andrea1977 ahoj! ešte si doma? ja by som už radšej išla, budem na Teba myslieť a držať palčeky aby všetko dobre dopadlo a mala si to rýchlo za sebou, daj potom vedieť.... 🙂
no ahojte baby, moja noc o ničom. Spala som asi tri hodiny dokopy a to asi veľa. Tak ma boli v podbrušku a najhoršie na tom je, že keď som sa v posteli prevrátila tak mokrá. Ako nie veľmi, ale jednoducho mokrý fľak. Neviem, poradte, môže plodová voda odchádzať aj po troške, alebo to je len taký silný výtok, nechce sa mi ešte zbytočne stresovať, ani v nemocnici, ani pri doktorke.
@9lea nám akurát včera na príprave hovorila, že môže aj postupne odtekať a že to netreba podceňovať, že treba ísť do nemocnice, lebo keď odteká postupne aj dva - tri dni môže bábo chytiť infekciu... istota je guľomet, radšej choď...
@lucia1981 no veď práve, že surfujem teraz po nete a dočítala som sa, že môže odchádzať aj postupne, ale že ak je to po troške tak sa stíha ta voda dopĺňať a že do pôrodnice treba ísť keď fakt odíde veľký prúd, že ten vak si už kvôli tlaku mohol nájsť dierku a že odtiaľ pomaličky odteká. už sa mi to stálo štyri krát, normálne som sa v noci zobudila, že mi treba na wc, ale som sa postavila a už som mala veľký mokrý fľak. Tak teraz neviem, ale ešte počkám teraz aspoň doobeda a u dokorky robia do večera, ak to bude aj tak stále, tak pôjdem asi do poradne, nech ma radšej skontroluje, ako prežívať stres.
no keby som ja vedela, aké silné majú byť tie bolesti, v krížoch ma už bolí pár dní, a v podbrušku mám už tiež dva dni riadny tlak, hlavne keď sa idem postaviť, alebo keď chodím, tak ma veľmi pichá, už neviem ani poriadne chodiť. Preto si myslím, že to je naspodu už veľmi natlačené a že mi to môže už aj tak silno tlačiť na mechúr a je to nekontrolovateľne. ale malinké sa vytláča stále rovnako, to si akože sledujem, či sa hýbe.
@silviadaisy30 ahoj neboj ona si to pekne prehodi aj moja bosorka v noci nespavala a uz je to v poiadku
@mirkafrost a si priamo zo zh?
No ako som vravela,už je tu den splnu a tu nikoho,každá šla už asi rodit 😀 😀 Ja tu budem písat asi aj v júli
s bruškom 🙂 😉
@lucia1981 no veď práve, že sú to také úplne normálne bolesti aké už mám týždeň ak nie dva, už ich aj prestávam vnímať. Len mi doktorka vravela, že sme už natlačený hlavičkou úplne dole, takže preto môžem mať aj také bolesti v podbrušku a chodím stále na wc. a inač od šiestej nič, som si dala pre istotu aj intimku, že ak by niečo. Ale v noci to bol asi taký silný výtok a teraz už je všetko o.k. Asi si to človek všetko nahovára a zbytočne sa stresujem. Ale tak dnes robia v poradni u nás až do siedmej večera, tak keby sa niečo prevratné cez deň dialo, tak sa pôjdem skontrolovať. treba sa len ukľudniť.

@kaara1980 hmmm melon a zincica super kombinacia