Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
kočky,nejak vás je tu málo,to ozaj všetky rodíte?ja som už od rána začala misiu ,vyvolávačka,....všetko som poriadila,umyla okná,podlahu,aj seba,lebo som sa spotila akože na fest....a už varím kapustnicu.No dnes to môže kľudne prísť,len nejak nevládzem 😒 teraz
@kukujka ahoj, našťastie už nie, zmenili sme mliečko, teraz mu dávam také proti grckaniu, tak už aj pribral. Kojiť už nekojím ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ nemám mliečko tak som z toho aj nešťastná, ale keď to nejde tak to nejde. Tak pekne papkajte a nech dcéruška priberá a rastie 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@kaara1980 ešte asi počkám, akože v noci som mala také pocity, že čo, ale to bol podľa mňa taký silný vytok, lebo už od šiestej akože nič, a keď si to premietnem, aj minulý tyždeň som sa tiež tak zobudila, že som akási mokrá a tiež to bol len taký výtok, to by mi bol aj doktor povedal teraz v pondelok na poradni, že niečo nie je v poriadku, pritom robil všetko aj ultrazvuk aj ma pozeral odspodu.
@kaara1980 Ahoj, aká si aktívna od rána, šikulka!!! 🙂 Ja som teraz došla z hematologie, brali mi ako vždy krv, skontrolujú ako to vyzerá, naposledy mi zistili, že som chudokrvná a hneď nasadili tabletky. Tak som zvedavá čo dobré zistia dnes, o chvíľku frčím späť pre výsledky a pre recept na injekcie. 🙂
aj ja som sa dnes chcela posnažit,že či to nezaberie,ale nechce sa mi nič a upratovat už vobec nie,ked tak nad tým rozmýšlam,tak už ani nechcem aby to bolo skor,na čo sa budem potom tešit,síce sa trochu bojím a nechcela by som prenášat,ale čo už ked sa tým našim detičkám na ten svet nejak nechce 😉 🙂
ved to,už to nejak vydržíme 🙂
chcela som sa vás ešte opýtat,či ste si kúpili nejaký ten stahovací,poporodný pás,alebo nohavičky,ja ešte nie,napadlo ma to len teraz,ale podla mna je to dobrá vec.

@9lea no to skúsim aj ja íst von a v tom čase ako píšeš začína to zatmenie,takže musíme íst skor,na nás má vplývat spln,takže nie zatmenie 😀 😀 😀