icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

ajjkas
15. jún 2011

@9lea no to skúsim aj ja íst von a v tom čase ako píšeš začína to zatmenie,takže musíme íst skor,na nás má vplývat spln,takže nie zatmenie 😀 😀 😀

kaara1980
15. jún 2011

@9lea určite volaj svojej dr,ak ťa pošle do nemocnice tak radšej nech ťa kuknú ako niečo zanedbaŤ

kaara1980
15. jún 2011

kočky,nejak vás je tu málo,to ozaj všetky rodíte?ja som už od rána začala misiu ,vyvolávačka,....všetko som poriadila,umyla okná,podlahu,aj seba,lebo som sa spotila akože na fest....a už varím kapustnicu.No dnes to môže kľudne prísť,len nejak nevládzem 😒 teraz

nenullienka
15. jún 2011

@kukujka ahoj, našťastie už nie, zmenili sme mliečko, teraz mu dávam také proti grckaniu, tak už aj pribral. Kojiť už nekojím ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ nemám mliečko tak som z toho aj nešťastná, ale keď to nejde tak to nejde. Tak pekne papkajte a nech dcéruška priberá a rastie 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

9lea
15. jún 2011

@kaara1980 ešte asi počkám, akože v noci som mala také pocity, že čo, ale to bol podľa mňa taký silný vytok, lebo už od šiestej akože nič, a keď si to premietnem, aj minulý tyždeň som sa tiež tak zobudila, že som akási mokrá a tiež to bol len taký výtok, to by mi bol aj doktor povedal teraz v pondelok na poradni, že niečo nie je v poriadku, pritom robil všetko aj ultrazvuk aj ma pozeral odspodu.

monitas84
15. jún 2011

@kaara1980 Ahoj, aká si aktívna od rána, šikulka!!! 🙂 Ja som teraz došla z hematologie, brali mi ako vždy krv, skontrolujú ako to vyzerá, naposledy mi zistili, že som chudokrvná a hneď nasadili tabletky. Tak som zvedavá čo dobré zistia dnes, o chvíľku frčím späť pre výsledky a pre recept na injekcie. 🙂

ajjkas
15. jún 2011

@kaara1980 že misia vyvolávčka 😀 😀 No tak aby si potom vládala pri porode 🙂

monitas84
15. jún 2011

@9lea Ahoj, tak u Teba to už príde asi každú chvíľku. Prajem Ti nech Ti to prebieha bezbolestne a nech to máš rýchlo za sebou, nech ste obaja zdraví. Potom napíš ako Ti to prebiehalo. Budem na Teba myslieť. 🙂 😉

lucia1981
15. jún 2011

@kaara1980 ahoj! ja tiež od rána upratujem, prach utretý, kúpelňa umytá, akurát som dovysávala a ešte ma čaká umytie podlahy ale akosi nevládzem tak som si dala prestávku.... 😉

lucia1981
15. jún 2011

@monitas84 ...mne tiež na poslednej poradni z výsledkov krvi doktor povedal že som chudokrvná tak mám brať železo 3-krát denne ale sa bojím, že budem mať zápchu tak si dávam len 2- krát..... 😅

lucia1981
15. jún 2011

@ajjkas no neviem, či si aj ja večer neurobím prechádzku po našej záhrade.... 😀

kaara1980
15. jún 2011

@lucia1981 chcelo by to slúžku 😀

lucia1981
15. jún 2011

@kaara1980 no keby sme ju mali tak asi neporodíme nikdy, lebo by sme len oddychovali, bez pohybu a rozkazovali.... 😀 ja si už panvu necítim ale inak pohodička.... 😉

kaara1980
15. jún 2011

@monitas84 milujem behačky po doktoroch 😠 .Ja som chudokrvná od začiatku tehu,mám užívať 2 tebletky denne,ale dávam len jednu,kôli zápche.S tým mám problém aj normálne,nielen po železe

kaara1980
15. jún 2011

@lucia1981 ja ako som okno leštila,tak ako sa malá hemžila,tak ma to normálne bolelo.Dúfam,že som to neprehnala ☹

monitas84
15. jún 2011

@lucia1981 Ahoj, ja berem jednu tabletku denne, ale máš pravdu spôsobuje to zápchu, všimla som si aj ja, tak som rada, že berem len jednu. Tá jedna mi tiež robí niekedy problémy a mne hustne aj krv, takže aj bez toho mám ťažko stolicu. ☹

kaara1980
15. jún 2011

@ajjkas však to aj mňa napadlo,ale nevyzerá to žeby to prišlo-...tak prinajhoršom stíham aj oddych

monitas84
15. jún 2011

@kaara1980 Tak to sme tu už tri!!! 🙂 😉

ajjkas
15. jún 2011

aj ja som sa dnes chcela posnažit,že či to nezaberie,ale nechce sa mi nič a upratovat už vobec nie,ked tak nad tým rozmýšlam,tak už ani nechcem aby to bolo skor,na čo sa budem potom tešit,síce sa trochu bojím a nechcela by som prenášat,ale čo už ked sa tým našim detičkám na ten svet nejak nechce 😉 🙂

kaara1980
15. jún 2011

@9lea ako ty povieš.Ja kôli výtoku nosím už pomaly 3 mesiace intímku.Keby mi unikala voda,tak to určite pretečie 😉

monitas84
15. jún 2011

@ajjkas Ahoj, asi je im dobre tam kde sú. 🙂 Nechce sa im do tejto ťažkej doby. ☹ Vedia čo ich čaká.

ajjkas
15. jún 2011

@monitas84 No ved na to presne som myslela,ale oni majú pohodičku aj potom,napapat sa,pospinkat si potom sa zas napapkat a zas si pospinkat....ved mamka a tatik sa postarajú... 🙂 🙂

ajjkas
15. jún 2011

@kaara1980 aj ja musím nosit intímku,už mesiac,,tak preto som si už vtedy myslela,že to bude čoskoro,ale dodnes len výtok ☹ 😒

lucia1981
15. jún 2011

@kaara1980 ja tiež musím nosiť intímky, mávam výtoky aj keď teraz je to už trošku lepšie....

lucia1981
15. jún 2011

@ajjkas veď práve, že sa o nich postaráme a koľko radosti všetkým naokolo prinesú.... 🙂

kaara1980
15. jún 2011

@lucia1981 mne sa akurát v poslednom čase zhoršili,ale výter bol ok,tak dúfam že to nič nieje

ajjkas
15. jún 2011

@lucia1981 teraz ku koncu je to lepšie,alebo teraz v tehu je to lepšie?

kaara1980
15. jún 2011

@ajjkas asi je to normálne 😉

ajjkas
15. jún 2011

ved to,už to nejak vydržíme 🙂

ajjkas
15. jún 2011

chcela som sa vás ešte opýtat,či ste si kúpili nejaký ten stahovací,poporodný pás,alebo nohavičky,ja ešte nie,napadlo ma to len teraz,ale podla mna je to dobrá vec.