Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
Haloo ste tu niektora?...
@kaara1980 nerodime a nerodime,ja tiez mam tazke dni za sebou ani sem nestiham ist a nic sa nedeje...termin mam v piatok a to som si tak pred dvoma tyzdnami myslela ze uz o tomto case budem kocikovat...na poradni mi povedali ze urcite porodim do termina no akosi to tak nevyzera i ked sa to moze zmenit z hodiny na hodinu no ale radsej nedufam,priatel drobcekovi dohovoril aby sa narodil zajtra 16.juna aby na buduci rok sme sa mohli v tento datum zobrat...inak mozno reagujem dost neskoro ale co sa tyka toho sexu ze je urychlovac alebo ze vyvola porod tak ja z vlastnej skusenosti mozem povedat len tolko ze ja som po tom mala take strasne bolesti a kontrakcie asi tri hodiny,ze som si hovorila ze ak toto je len zaciatok tak si neviem predstavit vyvrcholenie tych bolesti a aze si uz vobec neviem predstavit ako by som to vydrzala a uz ma aj napadal epi...
ahojte kočky 🙂
aj mne tvrdne brucho, keď sedím tak sa mi akoby zodvihne 😅 niekedy sa mi urobí také tvrdšie miesto na ľavo alebo na pravo, to či je tvrdnutie neviem, to skôr asi nožičkou robí 😕
@leni831 u mňa sa po sexe nedeje zatiaľ nič. inak aj ja som si myslela, že max. v 38tt už budeme na svete a už sme sa prehupli do 39 😀
@bubu84 Ahoj, ja som tu 🙂 dnes som bola na poradni aj na monitore a nič...podľa lekára žiadna zmena, vôbec sa neotváram a vraj to vyzerá, že budem prenášať...navyše ak by sa mi predsa len rozbehol pôrod budúci týždeň, tak môj pôrodník je celý týždeň pracovne mimo BA, tak by ma musel odrodiť niekto iný☹
Dohodli sme sa, že ak neporodím, tak 29. júna prídem ešte na poradňu a na druhý deň ráno ma hospitalizujú a pôrod vyvolajú, malá je vraj o týždeň menšia, tak by to ako tak sedelo
@veronch ale,žiadny sex nebol ešte.večer som rada,že žijem.Kuknem Panelák a som mrtva.Ale včera som to spomenula drahému,síce hundral,že fuj nechutné,ale dnes už nejak na mňa mrká tak sa asi tomu nejak nevyhnem 😒 .Inak akože neviem,či len ten môj je taký neinformovaný,alebo to každy chlap,ale tie otázky čo mi dáva....nešiel pochopiť,ako môžu spermie vyvolať pôrod 😕 ,strašné
...ja som bola s malým vonku, toľko som sa nachodila a nabehala za ním, že ledva pachtím teraz, zajtra idem do poradne tak by som už chcela počuť nejakú pozitívnu info ako napr. že už sa otváram a nie zase, na pôrod to ešte nevyzerá, neotváraš sa, ešte aspoň týždeň určite z toho nič nebude..... 😢
@bubu84 😀 ja mám tiež pocit že dnes by to aj šlo....ale nejak nič.Okrem bolestivých pohybov necítim nič.Bola som s krpatým na ihrisku,len mi nejak žbrčkalo medzi nohami,som sa normálne zľakla že mi voda tečie a nič 😠 .Ale nebolo mi všetko jedno,by som šla veru dom s mokrým zadkom,som si normálne samú seba predstavila 😀
caute, kocky, tak citam, ze nie som sama, ktora caka na porod ako na spasenie 😀.. mna uz vsetko tlaci, picha, urcite to poznate, uz len fucim, vcera som si rez 😀 ko vysla po schodoch na 6. poschodie, kacickovala som po byte, ako tu niekto odporucal 😉 , dala som si horucu sprchu a.. nic 😨
este vyskusam sex, ten sme nemohli, lebo som mala problemy a doteraz som brala globulky, ale vcera som skoncila, tak uvidim, ci dnes nevyskusam aj to.. a zajtra na poradnu a tiez dufam, ze budu iba pozitivne spravy...
😀 😀 ja ked si tak predstavím ženu v deviatom mesiaci ako napodobnuje kačku po izbe,tak mi je smiešne 😀 😀 😀 ,ale za vyskúšanie to stojí,tak ak niektorej zaberie,tak napíšte 😉
@lucia1981
@ajjkas
no, je to vcelku zabavne cvicenie, fucala som a dupala ako kon.. aj ked nic z toho, tak ma to unavilo (aj s tymi schodami), ze som v noci super spala 😀 , inak, baby, nepate problem so zapchou? ja uz neviem, co amm jest. doteraz to bolo ok, ale tento tyzden nejako mi nic nefunguje, ani tepla voda, ani slivkova stava,a ni kopec zeleniny a ovocia ani lanovy caj.. a pritom ma tak tlaci brucho, ze sa idem zblaznit 😅
@vavrenka tak akože ja keby som skúsila tú kačičku,tak sa už asi nepostavím.Mňa tak boli klby a kolená,že mám problém sa postaviť z postele,nieto ešte zo zeme 😉 .Ja na zápchu ,používam, ľanové semená.2lyžičky hneď ráno na lačno žujem a žujem a za tým si dám tabletku železa a do večera som prečistená 😀 .Aj keď občas sa stane,že 2 dni nejdem,ale na ďalší to vždy dobehnem
Ahojte, sex, upratovanie, napratanie sa všetko vyskúšané a stále tu sedím... 🙄 sakra na mňa asi nič nezaberie..ten náš poklad na seba tuším nechá čakať, už len 3dni do termínu...niektorí vravia že brucho padlo, no ja nejako neviem...aj keď sedím na wc tak sa mi zdá že aj kleslo lebo musím sedieť na široko 😅 pardón....asi ešte vyskúšam tu kačaciu chôdzu možno práve to je pre mňa to pravé 😉 zajtra poradňa pevne verím že si ma tam nechajú lebo keď nie tam tak si to hodím rovno do Pezinka 😉
@zufzufmeister tak to ste tam riadne pobudli... ja som prišla o 9.00 a hneď sestrička kričala, že kto ide na záznam, tak som išla, potom poradňa a čakala som na primára. Mne tiež len brochu pozrel, tiež nesoliť a nepiť minerálky, lebo opúcham. Pribrala som 12kg a tiež mi to zvýraznil, tak neviem... (pri simče som mala +16kg možno aj viac, ale od 40t som váhu ignorovala a nahlasovala som rovnakú váhu... lebo ma už štvali ako každá sestrička hučala do mňa že som veľa pribrala, že budem mať ťažký pôrod a neviem čo ešte... a to som sa príšerne obmedzovala, chodila som spávať hladná a mm sa mi smial, keď mi v posteli škvŕkalo v bruchu 🙂 a to som si naivne myslela, že keď budem tehotná, tak sa konečne najem čoho budem chcieť!
Tak sa drž a v utorok sa tam možno uvidíme... ja už v nočnej košeli 🙂 😝
ahoj.. neboj, bude to skor, tak do toho 24.6. ako mas termin.. u nas to bude podla vsetkeho skor, dnes mam taky pocit, ze to uz bude dnes, alebo zajtra, malicky uz je dost nizko, uz ho citim, ze uz je na krajicku 🙂 som sa bola osprchovat, hlavu umyt a prichystat a uz len cakam, ci to pride, alebo este nie.. 😉
@lucia1981 hej, hej pripravena, aj ked bolesti sice nie su teraz zatial, ale neviem, ten pocit, a uz asi take dve hodiny co chodim na zachod, tak ked sa utriem mam tak vela toho hlienu a aj trosku krvaveho, neviem ci je to ta hlienova zatka, ale asi ano... no uvidime.. ci to pride uz..
tak sa zatial majte babulky a drzte sa, keby som tu zajtra nebola, tak uz som v nemocnici... a potom sa ozvem.. 😉

@ajjkas dakujem... 😉 mne sa prave dnes hodi... 😀