Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
Baby máte niektorá skúsenosti s ricínovým kokteilom??
@kaara1980 kaara, čítam to tu už dlhšie, ale píšem prvýkrát.... prosím ťa neporoď skôr ako ja, ani nevieš, ako mi tieto tvoje hlášky tu pomáhajú prežívať... tak, žinčíca, dnes tá kapustnica.... a ten sexík už bol? Či stále len sľubuješ?.. 🙂 Ja mám taký pocit, že mne nič nepomáha, ale na tvoje kombinácie nemám.... Držím palce nech to máš čím skôr za sebou... a kľudne ma predbehni, nejako to už rozdýcham....a samozrejme aj vám ostatným baby, nech sa vám drobčekovia už vypýtajú na tento svet... ste tu super zostava...
@lucia1981 mne v porodnici tiez zistili,ze som chudokrvna chceli my davat aj transfuziu co som odmietla lebo som sa vobec necitila zle davali mi 3x denne zelezo ,ale ja som ho nejedla lebo zapeka a kedze mam zasity aj konecnik tak keby ma zapieklo tak to by bol ozaj koniec takze som tie tabletky vyhadzovala a pri kontrolnom odbere mi uz vysli vysledky ovela lepsie
@ingemor Ahoj, gratulujem k malej. Dala si jej krásne meno, strašne sa mi páči!!! 🙂 Má krásne miery. Prajem Vám len to najlepšie, hlavne veľa zdravíčka a mliečka. 🙂 Neboj to prejde, dostaneš sa do toho a bude všetko super. Ja som veľmi citlivá. Mňa, ked manžel bude brať len do pôrodnice, už vtedy budem strašne revať, som už raz taká, čo už so mnou. Potom čo bude pri pôrode a po ani nechcem vedieť. ☹ Ako prvodrodička sa veľmi bojím, či to všetko zvládnem, hlavne ako sa správne postarať o nášho maličkého. ☹
Ahojte kočky,hematologia vybavená. Primárka ma potešila, vraj nastalo veľké zlepšenie u mňa a môžem ísť kľudne rodiť. 🙂 Lenže pri tom vyše hodinovom čakaní mi prišlo nejako zle, v čakárni bolo horúco, poriadne dusno, malý strašne v brušku vystrájal, začalo to nepríjemné pichanie zo spodu a zabudla som sa pri tých bolestiach spýtať, či mám brať ešte železo. Primárka sa k tomu vôbec nevyjadrila, tak čo teraz? 😒
Dostala som recept na ďaľšie injekcie, musím si ich pichať ešte aj počas šestonedelia, potom kontrola a uvidíme ako ďalej.
tak upratané, navarené, už si vravím, to je pohybu. Volám jednej kámoške, ona ma termín podobne ako ja a ona akože išla hrabať seno, že len tak rekreačne, ale predsa, no to akože môžem ísť s mojim pohybom do kelu 😉
@veronch keby nebol modrý koník, tak neviem čo by bolo, lebo ja som prestala komunikovať s okolím, s kamarátkami, nebrala som telefón, neodpisovala na sms a toto bolo jediné kde som bola schopná sa s niekým baviť aj keď len virtuálne.... máš pravdu smútok v srdci sa ťažko maskuje, vždy tam je a veľmi to bolí ale už aspoň neodháňam od seba všetkých ktorí mi chcú pomôcť a snažím sa zapojiť do normálneho života
@andrea1977 si doma, alebo uz mas po...? tak drzim palce, nech vsetko dobre dopadne... 😉
ahojte, tak ze este sme stale doma, ale mam tusaka, ze dnes uz pojdeme, ukojila som svoje chutky na langose, tak uz nam v tom nic nebrani... 😀
@ajjkas No veď ja sa už chystám... 😀 len Bambula si o tom myslí svoje,,, už teraz maminku nepočúva.... ale pravdu povediac , mám des z toho ako to potom doma zvládnem... predsa len dve malé deti.... 😎 asi budem potrebovať takéto tmavé okuliare, aby ma neporazilo.... tak si ešte užívam posledné chvíle kľudu, potom bude iný frmol... 🙂 Idem riadiť, tato vylial nočník na postele, keď nie malá, tak najstarší vytočí, no čo už.... 😢
@ajjkas no mne sa tiez nechcelo na 4 ks zarabat cesto, tak sme isli s manzelom na vynikajuce langose do vedlajsej dediny... a potom sme este isli na zmrzku, tak ze som uz uplne spokojna... 🙂 uz budem len doma cakat, ci to teda pride... keby si nahodou dnes isla, tak drzim palce... 😉
juuuj ale ja maleho uz citim na krajicku, vazne...akoby bol hlavickou uz uplne dole...asi to tak ma byt, ze? 😉
ahojte baby,je normalne ze sa mi brucho tlaci hore miesto toho aby islo dole??aspon mam taky pocit..stale cakam ze spadne a ono nic :( a ako viete ze vam tvrdne brucho?

baby ktorej z vás tvrdne brucho? mne do teraz netvdlo,len pri nejakej námahe,ale teraz posledné 3 dni už nejak často,no a dnes už od rána,ho mám tvrdé ako skala a malá sa hemží,až nejak velmi,lebo,ona sa mi tak velmi nehýbala,ved som to tu aj spomínala,neviem,či to je normálne,tak sa radšej pýtam 😒