icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

stefie
15. jún 2011

jeeej baby, ako vas tu citam, mna to caka az o pol roka a normalne sa s vami tesim..viem sa do vas vcitit, ja som si tym uz presla, ako niektore z vas 😉 drzim vam vsetkym palce, nech to mate rychlo a hladko za sebou 😀

mirkafrost
15. jún 2011

@kaara1980 tak toho mojho som tiež k sexu prinútila, lebo sa tváril všelijako len nie chtivo.A tiež tie otázky ohľadom čohokoľvek v tehotenstve sú naozaj komické....

mirkafrost
15. jún 2011

@kukujka áno som priamo zo zh a ty tiež ?

9lea
15. jún 2011

@bubu84 vsetko v poriadku, to bol len plany poplach, cakam dalej spolu s Vami.

lucia1981
15. jún 2011

@9lea a ja som si už myslela, že si v pôrodnici..... 🙂

ivusik33
15. jún 2011

tak to moje malé čudo ešte nespí... pozerá so mnou panelák... toto mám doma vždy keď je spln. Dnes ma celý deň bolí hlava a som unavená. Chcela som upratovať poobede, lebo u nás pršalo, ale tak sa mi neeeechcelo, len som spustila a vyriadila mrazničku, aby som vedela, aké zásoby mám nakúpiť, aby sme prežili, keď sa vrátime z nemocnice a nebudem nič stíhať. Ešte som chcela niečo zamraziť, aspoň polievky pre Simču, ak bude nejaká núdza 🙂 ale veľa sa mi tam toho nesprace.

lucia1981
15. jún 2011

@ivusik33 náš Lukyno je tiež ešte hore a u nás je to tak každý deň, on proste nikdy nie je unavený, my ideme odpadnúť čo nevládzeme a on vtedy naberá druhý dych a to keď sme vonku tak on chodiť nevie, stále proste musí behať už od malička, proste hyperaktívny, ešte v škôlke sa aj vyspí poobede ale doma už vôbec, no zase aspoň všetci vieme, že ho máme, len ak aj druhý bude taký tak neviem, neviem.... 😉

9lea
15. jún 2011

tak najlepsie na tom vsetkom je, ze ja tu tiez stale vypisujem recepty a urychlovace ako na to, ale sama som dokopy este nic nevyskusala, preto som este asi tu, a nakoniec tu budem posledna. Asi idem chodit ako kacka alebo co. Ale vsak co, ja som sa este ani nepobalila do porodnice, tak asi viem preco, lebo si myslim, ze skor ako buduci tyzden to nebude. Ach jej, pritom ja malicke citim az uplne niekde dole, mam pocit akoby som sedela na hlavicke. Tak to uz poriadne neviem ako si mam sadnut a aj tak nic. 🙂

kukujka
15. jún 2011

@mirkafrost ano ja tiez byvame hned pri nemocnici som to aspon blizko mala ked mi voda odtiekla tak som len cez cestu prebehla.ako vidim tak nepises co cakas nechavate si prekvapko?

leni831
15. jún 2011

@kaara1980 praveze nepomohlo...len som zbytocne trpela

lucia1981
16. jún 2011

ahojte ! prajem pekné ránko a dúfam, že už nie ste všetky v pôrodnici.... 😀 ja som spala celkom dobre aj tie bolesti boli znesiteľné uvidíme čo sa dozviem dnes v poradni.... 😉

janka830
16. jún 2011

@lucia1981 Ahoj, všetky tam nie sme...ja som stále tu 😀 a ako tak vidím ostanem tu kysnúť ešte pekne dlho...🙂 to je dobre že si si konečne lepšie pospala 😉 na teba ten spln tuším dobre vplýval. 🙂 aj ja som veľmi zvedavá čo sa dneska dozviem, tiež mám poradňu.... 😅

janka830
16. jún 2011

@bubu84 Ahoj, tak už to máš za sebou?? 🙂 držím palce

lucia1981
16. jún 2011

@janka830 ty si už skoro v termíne ako pozerám tak možno sa dozvieš niečo pozitívne, ja čakám zase to isté, že sa neotávaram a ešte máme čas.... ☹ no keby nebolo také teplo a tých bolestí, tak by som ani tak veľmi nechcela ísť ešte rodiť..... 😉

nela00
16. jún 2011

pekné ránečko 😉 aj my stále 2v1. tiež sa mi fajn spalo.
@lucia1981 @janka830 na poradni len správy, čo vás potešia!

janka830
16. jún 2011

@lucia1981 pevne verím že Dr. povie niečo čo ma poteší, snívalo sa mi že mi vravel že už rodím... 😀 budem na teba myslieť aby ti povedal niečo čo ťa poteší... 😉

lucia1981
16. jún 2011

@janka830 o.k. budem myslieť aj ja na Teba a možno sa ozaj dočkáme.... 😉

lucia1981
16. jún 2011

@nela00 no ten spln mesiaca u nás asi nepôsobí asi na to, aby sme išli rodiť ale na dobrý spánok... 🙂

nela00
16. jún 2011

@lucia1981 veru, no aspoň sme si dobre pospali 😀 . ale včera bola aktivita nášho drobca obzvlášť silná 😀 luci a aké bolesti mávaš a kedy cez deň?

lucia1981
16. jún 2011

@nela00 mňa bolesti chytia vždy tak poobede okolo štvrtej a trvajú skoro vždy noci, sú to tí poslíčkovia, vždy čakám, že sa sa to rozbehne a nič a hlavne mňa bolieva panvová kosť, mám problémy sa postaviť keď sedím a ak ležím je to ešte horšie v noci ma veľakrát dvíha z postele mm keď idem na WC..... 😝

nela00
16. jún 2011

no to aj mne sa stále ťažšie vstáva z postele ale zatiaľ sa to dá bez pomoci. celkovo večer sa cítim horšie ako cez deň. tieto "posledné" dni nám ešte dajú zabrať 😕

lucia1981
16. jún 2011

@nela00 ja som z toho všetkého tiež dosť unavená lebo pri prvom tehu som nevedela čo sú to bolesti až do konca....

nela00
16. jún 2011

luci takže sa potvrdilo, že každé tehu môže byť iné. ja teda idem na to prvý krát, neviem čo ma čaká, ale hádam to stihneme do termínu. a nebudeme potrebovať vyvolávačku 😕

9lea
16. jún 2011

Ahojte baby aj ja som ešte tu, a keďže som sa predminulú noc zle vyspala, túto som spala veľmi dobre, tak mi to dobre padlo, bola som síce tri krát na wc, ale inak super, mesiac bol u nás taký veľký, že som nemusela po dome ani svietiť, tak jasno bolo vo všetkých izbách a nič, práve, že sa nám super spinkalo. Tak keď už nič, tak aspoň som sa dobre vyspala. Prajem Vám všetkým dobre poradne a pozitívne správy, mňa nečaká žiadna, až v pondelok po termíne, tak si už len čakám, dúfam, že ma v tom nenecháte samu. 🙂

lucia1981
16. jún 2011

@nela00 no tú vyvolávačku by som teda ani ja nechcela, nech to ide všetko prirodzene samé od seba ako má.... 😉

benice
16. jún 2011

Tak dievčatá, ten spln je teda asi poriadna blbosť ... Ako tak pozerám, tak nás tu je stále veľa, čo ešte len čakáme a čakáme ... a stále nič ... Ale s tým spánkom s vami súhlasím, aj ja som sa celkom dobre vybuvala a na WC som bola v noci asi len raz alebo dva razy ... 🙂

nela00
16. jún 2011

luci presne tak 🙂
@9lea a možno už poradňa nebude 😉

9lea
16. jún 2011

@nela00 no to by som si želala asi najviac, lebo môj dr. mi povedal, že v pondelok poradňa a ak nič, tak ma už v utorok pošle do nemocky a ja nechcem žiadne vyvolávačky, ja to chcem mať tak normálne, prirodzene za sebou. 😉

zufzufmeister
16. jún 2011

@kaara1980 to je dobre, že nechápe ako môžu spermie vyvolať pôrod 🙂 Mne môj zabil, keď som mu ukazovala pôrod - video na nete, keď už porodila žena bábo a potom placentu - že či to porodila maternicu... Ja som skoro umrela, ak toto zapotí doktorom pri pôrode, že nech ešte porodia maternicu, tak porodím ešte jedno.... 🙂

lucia1981
16. jún 2011

.... no ja neviem, čo by bolo dobré ešte vyskúšať, ja každý deň upratujem, schody máme v dome až-až keďže bývame v podkroví a včera som skúšala aj tú kačičkovú chôdzu no to nie je nič pre mňa, ešte asi vyskúšam ten čokoládový puding a segedín..... 😎