Tiráčky z Nového Mesta nad Váhom II. Pridajte sa
No caute baby tak sme v novej teme, tak sem sa 😉
aj minule leto,sme menej kecali na konovi,to vzdy,ked sa vycasi,je slabsie,ale ked je hnusne,tak to dobiehame,tak hadam,len tiracky nezaniknu. 😀
no, to aj mňa napadlo, že keď nám detičky odrastú a budú v škôlke a škole, či tu ešte budeme vykecávať???? 😕 😕
aj ja sa tesim.a este k predchadzajucemu, ja sa uz zmierujem s tym,ze sa s radkou nebudeme tak casto vidavat,iste bude mat vela roboty s malymi,ale aspon tu,budem cakat,ci nieco pisne.
no to som zvedava,ale ved baby este budu na materskej a podla dokial niekto na MD bude,vzdy sem daco napise.a my co budeme uz zarezavat,tak sa sem dostaneme asi len obcas.
Neboj, Filipko pôjde do škôlky a Radke bude hej, zase s 1 bábom... 😀 , ale poobedie bude mávať rušné...
To máš super, že máš robotu istú, ja mám už teraz strach a obavy, kde sa zamestnám... Asi budem v Palme baliť mydielka... 😅 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ved po obede sa aj teraz menej stretavame,lebo ved kazdy ma iny rezim.a doobedia sa budu dat.aspon dufam. 😎
No, Dani, mala by si kopnúť do toho druhého, aby ste stihli ešte aj druhú MD aspoň čiastočne spolu... 😉
mna to totiz ani nelaka.prve som chcela hrozne,som sa nevedela dockat,ale teraz mi moje biologicke hodiny asi stratili baterky.som spokojna, ze mam cucika a to mi staci.
1,5 roka je dlha doba.ved kukni na male,co stihli za ten cas so sebou urobit.s leziaceho umrncaneho dietata,pomaly samostatne slecinky. 😎
aj ja som na tom tak bola... a keď mala Kajka 5 rokov, začali sme sa snažiť, a bolo z toho 9-ročný rozdiel... tak potom aby Ťa to nemrzelo (to len tak na okraj moja súkr.rada 😉 )
Niekde som čítala, že to najlepšie, čo môžu rodičia darovať svojmu dieťaťu, je súrodenec 😵
ja viem,lea,rada z vlastnej skusenosti.ale ja som teraz na tom tak,ze mozno lucka bude jedinak.
ale ok, veď Ty si rozumieš... aj ja som na tom tak bola pri Kajke - pevne rozhodnutá.... 😀
no,ale ja nemozem rozmyslat tak dlho ako ty?? lebo to by som bola uz velmi stara druhorodicka.

veru, veselšie... 😀 a mohla by malá spať ešte hodinu, vôbec by som sa nenahnevala... 😀