Tiráčky z Nového Mesta nad Váhom II. Pridajte sa
No caute baby tak sme v novej teme, tak sem sa 😉
no renca,jasne,ze ju musis zastupit.ja sa uz tesim,idem si zmyt hlavu,nech sa za mna vecer nemusite hanbit. 😀 teraz mi vzala malu iva,tak budem mat chvilku cas aj na seba.popri jarnom úklide. 😎
Ahojte..Vika dnes spi v normalnom case..o 12tej zaspala v aute..boli sme v meste a s Momom behali po namesti..tak bola KO a este sme dnes spali do6:45 tak uz sa vracia do starych kolaji... 😎
Tak Adamko je uz na svete... 🙂 🙂 krasne miery mal..riadny chlapisko.. 😉
Danka dnes idem teda na aute ja...kedy budes moct ist prec...napis pridem pre teba...Lenka, aj teba zoberiem..ved ako vzdy... 😉
Budem nakukovat..keby niekto prisiel...
jani,este si tu? 😵
ja by som mohla aj okolo 20-tej tentokrat,lebo som sa dohodla s milkom.mal by byt doma navecer,tak stiham.
len ked budes soferovat nemozes drinkovat. ☹
my este samozrejme nespime.iva hovorila,ze malu znicila,ale asi lucka znicila ju. 😀 😀 aspon sudim podla toho,ako teraz vystraja v postielke.. 😅
a co sa tyka toho odchodu,tak ja sa prisposobim,samozrejme.. 😝
halooo,baby,co vas zmohla jarna unava?? 😀 😀
No, som tu...uz si zdrhla???
eee,som tu.ale odbieham kvoli lucke 😉
No nebudem pit, ale samej sa mi nechce trepat sa az na Karpaty.. 😒
teraz som skoro zinfarktovala. 😀 stale na mna vykrikovala a hrozne sa z niecoho vytesovala.a ja ze teda idem kuk,co robi..
pridem a ona neviem ako dociahla vysielacku a cely kabel mala krizom cez stred postielky a na konci vysela ta vysielacka a ona do nej pomedzi tycky kopala nohou. 😠 😀 fakt,ohromna zabava.
Tak..to ano..uz zacina aj ona vystrkovat rozky... 😉
no to som si aj myslela,ked to je dost daleko.ale sak ja sa uz chcem zacvicit aj na nasom jazdit,teraz ked je pekne,tak pripadne niekedy zas ja budem sofer. 🙂 ale najskor mi to bude musiet tata odobrit,ze uz mooozem.
no moje nervy,mi hovor.strasne sa osmelila a neustale vymysla cosi. 😀
No, tak to by bolo super..len sa treba co najskor odhodlat a sadnut za volant...
ale v kolektive je stale opatrna,tak aspon "nerobi ostudu pred ludmi",doma to vydrzime. 😀 😀 😀
sak ja by som aj,ale ked si predstavim,ako bude do mna zas hucat.. 😒
Ja to poznam ake to je..a uz to bude len horsie a horsie..ja uz ju nemozem nechat ani na minutu samu lebo hned nieco vyvedie..
no to si teraz pekne vyhliadky dala,esteze je to len faza,ked trosku zmudreju,tak to bude opat v norme.aspon DUFAM 😅
Tak zoberiem nase a pojdeme na zelenku a budes mat skusobnu jazdu so mnou..
inak po meste by som si trufla jazdit uz aj teraz,len mimo mesto este nie.
fii,urobis mi mini autoskolu. 🙂 no ale co s malymi,s nimi by som sa bala.budem sa musiet dohodnut niekedy s nasimi,vezmu luckua potom kopnem do toho nasho tatosa.
Tak musis Milkovi povedat ze nech nehuka, lebo pojde pesi... 😀 😀 ze nech ta len upozorni na chyby..
ja ked si budem opat ista,tak v poho usoferujem,ked som skoncila autoskolu,tak som vozila parkrat milka aj neter,ale potom som sa akosi prestala odvazovat.to je na kočku.moc nad tym rozmyslam,mala by som sadnut a ist.
no sak hadam teraz uz nebude tak hucat,lebo sak mu davam patricne najavo,ze nesoferujem hlavne kvoli nemu. 😔
Ok mozeme ist niekedy poobede ja dam Viku mame..a mozeme ist..
jej,tusim sme zachrapali,konecne!!

Danka ale ty si tej správe vymyslela krajší dizajn 😀 😀 😝 😝 😝
Tak sa pokúsim zastúpiť našu family v tom Radkinom jazz clube,.......