Trenčín II
tak šup babulky pokracujeme 😉
Danny tak super ze uz do serblika 🙂 , nam sa este nedari zakazdym, pokadila by sa mi do gati 😒
Kde je to western rodeo? To zneje dobre tiez.
Dakujem lucaska 🙂 . Koniky su super, mala by bola cela bez seba, ale nemame auto, tak by to bolo tazko 😔 . Sestra doniesla auto ( tiez je na navsteve z nemecka) ale sli do Vychodnej na festival, tak sme bez auta...
ja viem ze je az buduci tyzden opekacka, len ca sa vobec niekto chysta a niektore o tom ani nevedia.... 😉
drobec krasne fotto vkladas 😵 😵 😵 😵 😵
lucaska-ved uvidime ake bude pocasie a podla toho aj ucast 😉
Ja veru moc neviem co sa kde deje, viem ze bol artfilm, ten som zboznovala ked som tu este byvala, ale teraz som nemala sancu ist nieco vidiet ☹ , a bol tu aj Cechomor 😔 .
adusa na cechomore sme boli a bolo super.....domov sme prisli okolo 22-10,a boli sme aj s Gabikou a tej sa tam moooooooc pacilo,a bolo veru riadne vela ludi 😅
Danny zavidiiiiiiiim 😵 🙂 v dobrom. Moj mu ich ma rad aj ked im nic nerozumie. Casto si to pusta v aute.
adusa veru bolo super..som ani moc nechcela ist lebo mi nemal kto malu strazit...ale nakoniec sme sa aj s kamoskami dohodli ze zoberieme aj deturence a veru bolo super... 😉 Neboj snad inokedy ked tu budu..uz budes mat cas 😉
drobec ano.lubo posielal mailom.... 😉
drobec ano ideme do chocholnej, len lucaskovi sa akosi nechce vstavat......... 😉
drobec a vsetky ostatne maminy ak budete mat cas a naladu tak si rezervujte nabuducu sobotu na opekacku s detickami ak bude pocko fajn tak nam bude dobre.......
lucaska, ja by som isla, tak to je na brezine o 16:00? a velcice su do ktorej? my by sme tiez sli, ale nam musi vstat aj tati aj romco 😉
drobec ano na brezke ale az nabuduci tyzden............. 😉 http://www.chocholna-velcice.sk/aktuality/weste... drobec kuk
lucaska vdaka za info, poslednu dobu nejako nestiham nic sledovat, uz pomaly odratavam dni a som v zhone, tak som mimo 😀 dufam,ze nezabudnem, tak my pojdeme kuk na koniky 😉
drobec tak to ti verim, ze uz len trpnes kedy pride ten den a tatino vam odleti- musi to byt hrozneee.
tak sa tam uvidime................... 🙂
lucaska nakoniec sme nesli lebo GAbika tahala az do 16-tej takze uz by sa nam ani neoplatilo..tak sme sa peso presli za mosty k babine 😉
a zajtra ideme pre zmenu do blavy 😀 😀 😀

ahojte, aj my cakame kym sa lucasko zobudi aby sme pohli ist na western-rodeo............... 😉
drobec pekne fotto........ nove satecky??????