Trenčín II
tak šup babulky pokracujeme 😉
ahojte 🙂 vidim ze tu to po dlllhej dobe ozilo 😀 aj my ideme od septembra do skolky, aj sa trochu bojim ale myslim ze nicolka si tam rychlo zvykne 😵 😅
danny ani my zas dnes nespime, rano sme spali skoro do 10 tej 😀
no aku dobru temu ste dali, prave dnes som od rano pozerala skolky, ale info o tom kedy dat prihlasku som nikde nenasla takze dakujem 😉 takze nemusim davat prihlasku uz teraz aby som kubka dostala do skolky v roku 2010??? kedy sa mam zobudit aby som neprepasla termin na podanie, staci buduci rok na jar???
ale sme sa tu dnes rozskolkovali. 😀 😀 😀
Kacenka staci vo februari buduceho roku. 😉
Baby ideme sa napapat a trosku vyvetrat von.majte sa
caute kocky ,ale sa to tu rozbehlo..... 🙂
trosku odbocim kuk sem: http://www.sme.sk/c/4260592/na-trencianskom-sid...
minkak-ten link co si hodila,pravidelne stratavame traktory zo slamou ako idu hore juhom 😀 😀 😀
no danny a ja sa mozem divit co robi traktor na juhu 😀 to som fakt nevedela 😕 😕 😕
newyorkgirl vy idete uz do TN natrvalo? 🙂 nejak vas necitam stale, nemam vela casu 😅
danny vela ziena dava deticky do skolky, ked maju doma druhe babo.... bude to lepsie aj pre Gabiku, lebo si zvykne na deticky a aj pre teba, buds mat trochu viac casu na oddych 😉 🙂
minkak-tak uz vies 😀
moni ved uvidime ako sa to vyvynie vsetko 😉 Inak co sa tyka babenka v brusku stale nevieme co budeme mat pretoze na poslednej poradni bolo otocene prdelkou a chrbatikom 😀 😀 😀 😀 😀 sa nam schovava presne ako Gabika 😀 😀 😀 😀
Minka, to je super správa s tou slamou!
Hľadala som niekde, že ktoré ulice, či sa nás to týka, ale nenašla som. Musím sa opýtať nášho predsedu samosprávy, ten také veci ovláda.
zuzka nas sa to tyka chvalabohu,a veru erka uz aby sa aj ten plyn vyriesil...lebo aj ked to nevyzera ruzovo 😔
danny,vzdy mi dobre poradis,ulice v tn, potrebujem vseobecnu zdravotnu poistovnu,v tn je niekde na partizanskej 😉
ahojte,no bolo to aj dnes v spravach ,kuk sem http://video.markiza.sk/tv-archiv/dnes/22997 teplo aj bez plynu 😉
danny 😀 hlavne nech je zdravucke, vsak? 😉 🙂
minkak aj my mame kotolnu na biomasu, pridavame sa k vynimkam nezavislych od plynu 😉
ahojte, kto má záujem o seminár o znakovaní pre bábetká, hláste sa! posledné miesta voľné 😵 www.mcsrdiecko.sk
ako sa mávate? danny, bábenko poslúcha? 😵 a čo ostatné bruškane, hmm?! pekne rastiete? 🙂
ahojte kto na kavicku alebo cajik? 🙂
audreyd-babo sa ma celkom oki,uz dava o sebe aj casto vediet 🙂 A Vy ako?

kala dik za info 😉