Trenčín II
tak šup babulky pokracujeme 😉
a ani nas si nevidela za barakom ako sme santili 😀
ja som ju pre istotu za nozky trosku tahala 😀 ale len kusocek 😉
to ste asi doobedu santili,zeeeeee???? my sme boli s lucaskom u doktorky,tak sme vas nemohli videt 😉
http://www.mimibazar.sk/bazar.php?strana=3&albu...
niektore ste tu zhanali tielka,sice ich nemam odskusane ale 100bavlna,tak by mohli byt o.k
ahojte, dneska nam krasne svieti slniecko, my sme uz od rana boli na byte menili nam doskriabane okna a ako som umyvala tie nove, tak som videla aj verku aj lennie co isli okolo 🙂
ahojte,
my sme sa pred pol hodkou vratili z MC, Danko sa najedol a uz spi, tam sa vzdy vyskace, vytancuje, tak ho to zmohlo 🙂
danny pridete niekedy?
new co si na nas nezakricala 😕 😀 😀 no to potesi hned v novom byte menit okna, to vam oni doskrabali ako robili? 😠 ak budete mat niekedy cas pridte nas pozriet do juzanceka, mate to hned oproti 😵 😉
dienka-no snad sa nam podari a dobehneme,inak dnes sme sli okolo mc a vobec ma nenapadlo ze by ste tam mohli byt 😅 .Gabika mi posledne dni nejako rezignuje a tak nespi 😅 😅
Ahojte,
tak my sme doma už všetci komplet chorí ☹
Maťko má prvýkrát v živote ATB, kašle strašne, od soboty sme skoro nespali.
A dnes ráno sa pridala aj Veronika, tak som s ňou bola u dr., našťastie len kvapky na kašeľ zatiaľ, hádam to zvládneme aj bez ATB.
A ja už kašlem tiež, a muž tak isto, ale do roboty musel, lebo niečo dokončujú.
Našťastie nás príde poobede zachrániť babina, lebo už som s nervami aj silami v koncoch.
zuzka,prajeme skore uzdravenie 😉 uplne ta chapem,nas to tiez pred par tyzdnami takto laplo ☹
danny aj misko niekedy strajkuje so spankom 😉
celkom fajn a vy?
my sme akurat prisli z vonku tak sa ideme pomalinky chystat obedovat 😉
tak hovoris ze si vychutnavas svoju chvilku 😉 ,som zvedava ci aj mne budu detuchy naraz spavat..asle asi ee 😅
my uz tiez spinkame 😉 , boli sme dnes na urade soc. veci a rodiny po jeden papier a este v obchode, kupila som mojim 3 😀 detom valentinske srdiecka na zajtra 😎
Zuzka prajeme skore uzdravenie celej rodinke. Inak Matko pekne vydrzal, do 3 rokov bez ATB.
dienka ja som tiez potrebovala jeden papier z toho uradu a tak ma ta pani vytocila 😒 menili sme trvaly pobyt,tak si nas teraz podavaju medzi piestanmi a trencinom 😉
danny na zaciatku spolu nespavali ☹ ale kedze filipko je slaby spac a ma jeden spanok,prisposobila som im to 😉 dobre padne chvilka volna 😉
Tak aj my spinkáme, 🙂 🙂 🙂 dnes sme boli na korčulku, teda Filipko s tatinkom korčuľovali, maminka je športové drevo. 😉
Dienka máš IP, kuk prosím.
erka tak to ti verim s tym spanim 😉 a aj s tou chvilkou volna....mna akurat vytocil "ujo"na stavebnom urade....takze pekny vikend úred nami 😝
Erka veru na uradoch je to hrozne, hlavne ked musis ist s detickami. My sme to nastastie dnes vybavili rychlo 😅
ahojte 🙂
ivka ,my sme este len pred chvilkou prisli 😉 boli sme este u nasich,snad za chvilku spime aj my -ja sa idem tiez pridat dnes mam dost 🙂
oooo dakujeme 😵 no dnes sme skusali nove korculky-tak sa vytiesame ze jej to pekne islo 😵
ale aj Filipko pekne isiel 😉 😵
a mamina obuj aj Ty korculky,ved je to super moznost 😉 ake sportove drevo,prosiiim Ta-len do toho 😉 😉 😉
Filipkovi sa najviac páči behať okolo ľadovej plochy. 😠 No dnes dostal pochvalu aj za výkon na lade. 😉 Ja som mala zo sebou korčule ale keď ten náš chrúst je loptoš a na lavičke neobsedí, tak sme volili variantu jeden na korčuliach a jeden na suchu. No keď sa Filipko ako tak adaptuje vyskúša to aj maminka, to len budete oči otvárať. 😀

minkak , nevidela.................coze sa stalo..........
aj my sme minule boli s lopatou vonku,len este celkom dobre lucas nezdvihol nozicky,tak potom sa spustal so mnou aspom som sa povozila............... 😅 😅 😅