Trenčín II
tak šup babulky pokracujeme 😉
dannyskus mutopripomenut,ze by si mala ist
inak pekne dakujem dufam,ze to prejde
zuzka-noo zije ved je vikend 😀 😀
martinano-no snad to este stihnem ale 36-tt tudem od pondelka a neviem ako sa objednava v nemocnici 😕
minkak-tak ako poupratovane?fotto bude?
My zase soplíme, hlavne Veronika, Maťko len trošku. Hrúúúza, nech už je jar!
Ja som dnes bola na kontrolnom glukózovom teste, lebo v tehu som s tým mala problém. Tak to bola taká pohodička, skoro 3 hodinky som si čítala a oddýchla 😀 Výsledky sú snáď dobré, ešte idem k diabetologičke.
zuzka-veru nech uz sa onku opeknie,aj ja uz chem jar ale zo slnieckom a ako tak aspon tepluckom 😅
mami,mimi pekne fotecky ste pridali 😵
danny,pred chvilockou tu bol pri mne muz ako som si Vas tu citala a on sa ma pyta,ze kedy rodis a ja ze "vsak za 4 hops uz 3 to kedy jej preskocilo"
tak sme sa tu zasmiali ako to vyznelo sa nehnevaj,ale vidim-citam ,ze akurat tu o tom pisete 😉
danny aj ja som bola v 36tt 😉
martinano zuzanamv prajem skore uzdravenie 😉
danny mangelik este maluje.....,malovali sme aj radiator a montovali zaluzie....a vsetko mozne.....este je tu blazinec ,ked to bude potom pofotim 😉
uz hlasili,ze ma byt jar a my odchadzame a vraj nasnezilo,ale cely tyzden bolo zas v norsku pekne a teplucko cele je to pomylene
minka-ved to ze ani ja sama neviem kedy o preskocilo,,,,zahada..... 😀
zuzka no snad sa pocasie umudry,uz by som si chcela aj vecicky do porodnice pre mimi nachystat a stale neviem co mam nachystat ked neviem ake bude pocasie 😅 😝 😅
Danny, veď si nachystaj dve verzie, a potom len povieš manželovi, ktorú má priniesť. 😉
danny uz som sa zlakla,ze si sa urazila,ked si hned neodpisala.
no mame veselo....lucaska ako som pisala este nie,ja si stale nieco navymyslam,tak mangelik bol este dokupovat vseliake haciky a somarinky......sme museli aj trosku stierkovat....ale v podstate oproti vcerajsku je tu klud 😉
minkak-tak prajem pevne nervy a prajem nech uz mate cim skvor vsetko hotovo,veru viem co je to mat blazinec v byte a este ked je doma aj male dieta.....som rada ze uz je to za nami 😅
zuzka-alebo nenachystam nic a mamina vyberie co uzna za vhodne kedze asi ta bude v case mojho pobytu v porodnici asi strazit Gabiku u nas doma 😉
zuzanamv , drobcom prajeme skore uzdravenie............miri uz tolko nevymyslaj 😅
lucaska no uz nebudem,ale to boli take nutnosti.....a uz je to fajn zase vsetko naraz a ide vikend ci vlastne uz aj je,tak sa mozme este hrajkat 🙂
prave som dovarila mangelikovi kavu,co Vam budem hovorit 😅
martinano-prajem bru a kludnu nocku 😉
no nic babulky idem si ja hodit sprchu,snad este potecie tepla voda a ked tak sem potom este nazriem 😉
martinano uz ides?este si len prisla 😅
ale nie aj Tebe dobru nocku papa a dakujem 😉
danny no drzim palce aby si nezmrzla 😅
teraz som kuk kolko mas prispevkov 😕 wauuu Ty inak prispievas 😉
ja tu budem mat zachvilocku prve vyrocie 😀

prietoky urcite 36t.t