Trenčín II
tak šup babulky pokracujeme 😉
@maminuska vychodna skola podla mna nieje dobra... nic v zlom. ma najhorsie referencie zo vsetkych skol v TN, ku ziakom sa tam nechovaju prave naj a od 5. tej triedy sa to tam deli na vyberovu triedu a "B-cka" su ppre nich "odpad" ktory nic nevie. Ja som presla na vychodnu a z priemeru 2 som mala priemer 3 a hodili ma do vyberovej triedy, kde odo mna chceli vykony genia... a ked som nevedela odpoved na 1 otazku hned bolo za 5... proste ja mam voci tej skole odpor, ani nasi s nou niesu spokojny, chodi tam brat a radi by ho preradili, no neccu aby chodil cez cely juh hore na novomestskeho sam - moc sa o neho boja a vychodna je od domu len na skok... a ja co som tam chodila nieje tak davno, koncila som ako 15 rocna, co su 4 roky dozadu a ucitelsky zbor sa tam moc nezmenil - a hlavne tie stare hnusne vykopavky tam stale su... 😒
@adusa Rovno pred Masaryk centrumom, je taka budova a na nej je aj napisane Gyneka, s.r.o a na prvom poschodi, mozes si to pozriet aj na internete ked si das www.gyneka.sk.... tam mas popisane aj o 4D, je kvalitnejsi a je lepsie vidiet aj babetko take realnejsie je to aj to video je super, ale precitaj si... 😉
@natallia01 ahoj, skus sa spytat v teme Porodnica v Trencine, je tam vela tehuliek ;)
ahojte baby je v trencine nejake centrum kde mozu cvicit tehotne? jogu alebo nieco podobne. rada by som zacala nieco robit
@potokin Ahoj, skus si pozrieť na internete Kultúrne stredisko Stred, je to na Soblahovskej pri Družbe, cvičí tam sestrička z pôrodnice Zuzka Duncová, bývalo to v stredu večer, ale teraz neviem. Tak si to skontroluj na ich stránkach.
@potokin z vlastnej skusenosti Ti odporucam predporodnu pripravu v TN nemocnici, vedie to sestricka z novorodeneckeho, cvici sa raz do tyzdna vo stvrtok, plati sa jednotne 20 € je to pre mamicky od 20tt v cene je zahrnuta exkurzia do nemocky na porodnicu a novorodenecke oddelenie + priprava manzela pri porode, najskor sa asi hodku cvici a potom asi pol hodku je volna diskusia 🙂 je to super, stretnes tam dalsie mamicky, podozvedas sa kopec zaujimavych veci, super tam bolo, s kockami z kurzu sa s deturencami stretavame do teraz - fakt odporucam 😵 😎 😉 🙂
aj sestricka je perfisna 🙂 ak chces napis mi mam na nu mobil 🙂
ahojte dufam ze mi niekto odpovie🙂 potrebujem vediet nazov jedneho pripravku ktorym kupali deti v tn porodnici ak mali velmi suchu pokozku. po kupeli touto emulziou uz nebolo potrebne dalsie kremovanie🙂zda sa mi ze nazov bol na o alebo L.. vraj je to na predpis z lekarne. ak by nahodou niekto vedel prosim napiste na listicka00@gmail.com
Ahojte, je tu nejaká maminka z TN Juh, čo nemá s kým kočíkovať a pokecať? sME tu noví a mám 7 mesačného neposedného🙂)) chlapčeka,tak bz som rada spoznala nejakú maminku podobnú mne. teším sa. ahojte.
@pluto33 Ahoj, nevadilo, keď bude lepšie počasie, pisnem ti tu na mkoníka, teraz som práve doplatila na počasie, som na antibiotikách, ale už sa teším.

@lucikatn aj ja roky už pred prvym tehotenstvom vdaka nemu mám dve deti