Trenčín II
tak šup babulky pokracujeme 😉
nie netraba sa objednat, staci tam prist, zaplatit ja tu prave jednu hodinu...a dalsi krat je na tebe ci opat prides alebo nie...su to jednorazove vstupy
este posledna otazka 😀 odkedy sa odporuca to cvicenie, aby som tam nesla moc skoro 🙂
kedy chces, mozes aj od prveho mesiaca 🙂 zvacsa asi chodia tak od tej druhej polovice cca 20-25tt, najneskor od 30tt, si osobne myslim...podla toho ako sa citis, ci nemas nejake problemy, zakazy od lekara, alebo robis nejaky iny sport a netreba ti takuto tehotensku gymnastiku 😉
Ahojte. Môžem sa votrieť do tejto skupiny? Sťahujeme sa do Zámostia a nikoho tam nepoznáme. Je tu niekto odtiaľ?
ahojte trencanky 🙂 tak ja byvam od spominaneho KC asi 5 minut a chystam sa na cvicenie uz dlhsie, ale som stale lenivaaaaaa 😅 este ma cakaju nejake povinnosti v marci a potom sa snad uz donutim zdvihnut zadok a ist sa trochu rozhybat 😀
@avenev ahoj ja som zo sihote 4 a tiez som hladala detskeho lekara a stymi je v trencine problem. pozri si zopar stran dozadu tam mi nejake baby radili. ale ja nakoniec s malou chodim doktorke menhertovej. ta je fajn a pride aj k tebe domov ked dojdes domov z nemocnice. uz sme boli aj na prvej poradni a vsetko v pohode mila sestricka a prijemne priestory dokonca aj na kojenie.
@potokin Ahoj dakujem za radu. A ako je to s parkovanim? Ja som zaciatocnik, takze hocikde sa nesupnem 🙂 V Masaryckach sa plati, este pri vojenskej poliklinike sa niekedy da. Pozerala som si jej stranku a ma tam pisane, ze bezbarierovy pristup a moznost uschovy kocikov. Chodia tam mamicky peso aj s kocikmi?
ahojte baby...mozem sa zapajat aj ja do tejto temicky? 🙂 k dr chodime k Dr. Menhertovej a na cvicenia som chodila tiez do KC Stred...bolo to super, mozem len odporucat 🙂

@lussitka ahoj 🙂