Trenčín II
tak šup babulky pokracujeme 😉
minka neni zac,mam info od braska bo on tam isiel uz pred obedom bo zevraj tam ma mat svojich 5-minut slavy 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
jaaaaaaaaaj tak ju musis ukecat 😉 aspon do piatku,ved mozme ist v piatok nie????co babule?
lucaska ,my zajtra vezieme tie baby....neviem kedy prideme,.....budeme sa zorientovavat 😀
drobec to neviem..ale aj ja by som chcela mat tiez... 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ja sa tu akurat trapim s mojim novym telefonom....bo nam ani za svet nejde zapojit telefon do pocitaca... 😠 a v navode o tom neni nic...tak tu aj s mm maturujeme 😅
lucaska tak chod skusit pozret bo mne hej..alebo mi posli tvoj mail do ip a ja ti to preposlem... 😉
danny, no na tej foto by som malu ani nespoznala 😉
mirka, neukecam, lebo ona odchadza v piatok lebo vtedy jej ide auto alebo niekedy aj pocas tyzdna uz, takze ja asi nee, aspon zatial bezo mna 😒
lucaska oki 😉
dribec ved si vravim ze to uz ani pravda neni,som nasla tu fotto v mojom starom telefone... 😅
babulky, idem do hajan, lebo som akasi nesvoja................... 😒 papa a dobruuu noooc
dobru lucaska 😉
ja sa tiez beriem, ocka sa mi zatvaraju a pismenka rozmazavaju 😉 😔 😔 😔 😔
dobruuu vsetkym, som vam zabudla povedat asi na 95percent ideme do chorvatska........to bude divocina...
Ahojte baby,
ja Vas vobec nestiham, ale akosi nestiham nic. Lucaska idete na dovcu? Tak si to pekne uzite.My sme boli minuly tyzden v Sturove, tak som si trocha oddychla. 😉
Co nove na MK? Ci vsetky si este uzivate posledne dni prazdnin? Ale nam to leto ubehlo, vsak? ☹ ☹
ajojte aj ja sa pripajam vsetko najlepsie 😵 😵 😵
tak my uz sme zaviezli tie nase kocky,boli sme s nimi este v PN u mojej kamosky...tak este mali posledny vyletik 😵
mame dost....,ale nam to tu stichlo... ☹ ,veronika ich doma aj trosku hladala ☹
ahojte babulky, tak mala o osmej zaspala, zazrak 😵 😵 😵 vcera sla spat o 23:00 😠
aj my prajeme filipkom vsetko len to najlespie k meninkam 😉 😵
ahojte, aj my prajeme Filipkovi vsetko len to naj naj naj........................ 😉
lennie inak aj dneska hlasili prsat a ono nic ani kvapka tak neviem ci sa da na to pocasie spolahnut 😅 teda vlastne na tu predpoved 😅 😝 😀

zajtra moze byt.......................???????? 😉