V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
@pinkii jeej aj ty 25?tak to si vianoce teda neuzijeme.... 😉
@slniecko_z teba mala riadne vytrapi...to mas tieto divne predporodne stavy uz akosi pridlho,sak vies aj ja som jajakala ale asi len 3dni potom ma to preslo a teraz mi pre zmenu nieje nic len nevladzem na nohy..ale to ta moja koxa citi pocasie asi alebo som uz v sloňom vydani asi to bude pricina 😀
@jantulka velmi sa nespoliehaj na nizku vahu ked si mala 4kilecka...mala ti bude niekde medzi uvidis a ako sa citis?to by si aj malinku mala asi vediet odhadnut aka je velka kde ta kopka a ako ale to je take ze teraz sa uz pukame vsetky a deturence nas pekne triafaju 😖
@emmaelzer no mi z muzom uz ten sex mame povoleny a ja sa bojim 😕 😕 😕 akosi sa neviem odhodlat 😅 a minule uz aj xcel len sme skoncili skor jak to zacalo 😅 😅 😅...sak uvidime co bude 😀
@marika1977 si ma riadne vystrasila... no ved uvidime, v 36tt mal 2477g ale ked ono je to tak nepresne ze az.... 🙄
@marika1977 tak Vam prajem prijemne si uzite zo vsetkym co k tomu patri, a teda v ramci fyzickych moznosti.. 😉 😝 Potom uz na to dlho zase asi mysliet nebudete...
@marika1977 no vytrapi ma riadne je neviem preco je to takto pri malom som ziadne taketo predporodne veci nemala a teraz ja neviem kurna bude nech porodim alebo teda nech mam pokoj ale nie toto
@slniecko_z vidis, fakt na to nieco je, pretoze pri orgazme maternica kontraktuje....takze prijemny vecer prajem, teda ak dovtedy este neskoncis v nemocnici 😉
@marika1977 no tak podla mna neni az taka velka lebo ani brusko nemam ze mega ako ty normalne ja ked som bola v nemocnici a videla som jednu s takym bruskom tak som jej az zavidela ze preco aj ja nemam take velke mozno ze je len nejako inac ulozana ze nezabera az tolko miesta
nie nemam ale poznaju ma tam uz aj ja ich mam ua sebou dva potrety nik nevie preco jeden v decembry druhy v marci taze uz tam mam aj kartu a doverujem im
@pinkii jeeej aku krasnu fotku mas. Krasny "den D"... my budeme mat teraz dievcatko, chlapca uz mame, a hoci maly s tym nesuhlasi, my sme na 99% rozhodnuti pre Barborku🙂 uz aby to tu bolo aj ked trochu mam aj ja strach.ani nie tak z porodu ako z toho ako to potom budeme vsetci 4 zvladat... uz teraz preventivne spim do zasoby🙂
@emmaelzer ved volaco bude 😀 len nam vsetko akosi dlho trva a deti mi chodia neskoro spavat uz vcera som sa hnevala a mala si pocitala prsty v posteli do 9,45 a to moj muzik uz bol tuhy....
@pinkii ja pevne dufam,ze na vianoce budem doma ale neviem mozno aj ano ale cela...ak to pojde takto tak sa asi nedockam....
@jantulka kamka ma male brusko,no,male...oproti mne male...tak ze nie az tak male 😀 😀 😀 a maleho ma len o nieco do 200 gramov mensieho ako ja malu a to sme obe v 37tt a ultrazvuk aj tak nieje az taky presny.
@slniecko_z sak vies ze ani ja som nechapala tie moje stavy,este teba som sa pytala...to asi si viac vsimame uz lebo vieme co nas caka a asi aj teko uz inak reaguje ci co 😒
@marika1977 neviem ale pekne kontrakcie bolestive ako teda dovidenia kazdych 10 min a mna to prejde potom tak to uz co je vsak ja ozaj nakoniec nebudem ani vediet kedy ist do nemocky co budem z toho zmagorena a porodim doma lebo nestihnem ist.
@marika1977 to mi volaklo velmi pripomina nasu domacnost...prvy kto zaspi je moj muz....ale im to nevadi, ked ich aj zobudis.... 😉 😝
@marika1977 moja držím moc palce.
Ja som si bola pre výsledky krvného obrazu a moču. Moč: cukor a hnis, krv asi 12 výsledkov zlých. ☹
@emmaelzer ano im to nevadi moj vzdy mi zapoti ze ma uda za znasilnenie 😀 😀 ale ani raz sa nebranil 😀 😀
vcera v poradni dr. vravi, vidime sa o tyzden.. hm.. tak ved sa ani necitim, zeby sme sa nemali vidiet.. ale nenahnevala by som sa keby sme sa uz aj nemuseli vidiete 😎
Ahojte. ako tak citam kazda by to uz mala najradsej za sebou. ja by som sa tiez neurazil 🙂 ja ani neviem kolko vazi mala,lebo posledne sono mi robili v 36tt a to mala vazila okolo troch kil. ja mavam take slabsie bolesti v podbrusku a stale som nejaka nesvoja 😒
@slniecko_z ani sa ti necudujem,citala som co vsetko mas za sebou. ja by som to asi nevydrzala,kedze som prvorodicka a neviem co ma caka 😅
@zuzkaznr no u prveho to taketo nebolo sice bolest riadna ked som sa otvarala to som mangela nenavidela ale teraz sa to taha a nie a nie uz na plno ach jaj 😒

@jantulka fuuu tak tomu ver 🙂 ja mam teraz kamosku v noveja le ta caka caka a este stale nic uz aj vyvolavacku mala a nic prvy termin mala 7.11 a druhy 17.11 a aha ktoreho je a nic tak ju tam trapia jaj smutno mi je za nou len dufam ze ja tak nedopadnem v starej 😖