Začali jsme po Novém roce. Přidejte se
tak vsetky tehulky sem 😉
aj my vas mame 😀 ...uz ste papali? ja teraz nejak nemam chut od toho tepla
jj papali jsem dva chlebiky se sýrem a doma na nás čekají špagetý s kečupem a sýrem 😉
ja som taka rada ze zajtra nemusim varit ked sme pozvani na obed, lebo v tomto teple s tym bruskom to neni nic moc
ano ideme a ktovie co bude v nedelu, mozno nam nabalia 😀 ...co planujete na vikend?
my máme dnes a zítra grilovačky,protože mám ve středu narozky,tak budeme slavit ( já o džusu ) 😖
a co vy?
my mame zajtra ten obed a potom asi pojdeme niekam k vode aspon nohy omocit...ja viem ze mas narodky vtedy ked mame my poradnu 😵
no jo 😀
jé k vodě,to bude super.taky bych šla,ale u nás není kam...tak se budu alespoň trochu opalovat 😉
prcku no dame si pozor neboj, ja asi tie spagety robit nebudem, dala som si teraz tuniakovy salat taky bez majonezy so zeleninkou asi by mi teple aj tak v tomto teple moc nechutilo
zdravý obídek,tak to má být.já se na ty špagety docela těšim,no uvidíme,třeba jim taky moc nedám,ale manžel je má rád 😉
moj manzel ked pride z prace uz nikdy nechce jest nic teple, furt sa len natlaci rozkami, takze cez tyzden varim len pre seba a to sa mi nie vzdy chce
tak to u nás zase vařit musim,protože manžel nechodí na obědy a bez teplého jídla by nevydžel
moj manzel ma v praci pravidelne teple obedy a este si tam nakupy kadejake maskrty
prcku vydala sa mi tam sesternica, tak som myslela ze ked tam niekedy pojdeme tak by sme sa mohli stretnut aj s nechy
prcku on strasne vela je ale strasne a nechapem kam to do neho ide, nepriberie ani gram
hm,tak to nevim,protože nechy je až z moravy 😒 ale je to škoda,protože bych vás moc ráda poznala osobně 😵

mám vás v mobilu 😀 😀 😀 😀