icon

Začíname pracovať na bábätku v lete 2012

alka127
27. jan 2012

Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂

voskovka
3. sep 2012

@mentolka28 jeej aj my mame adamka 🙂

mentolka28
3. sep 2012

@voskovka 🙂 tvoj je o 13 dni starsi 🙂
takze sa do tretice pokusate o dievcatko?

majusa4444
3. sep 2012

@peteva85 tehotna nie som..druhy den ma pobolieva brucho a uz ide hnedasty vytok..signal zacinajucej mrchy..do dvoch ddni ju dostanem..

jancapp
3. sep 2012

@kukku tak trošku ale dúfame, že to všetko zvládneme a dotiahneme do úspešného konca. Ďakujem za povzbudenie

kukku
3. sep 2012

@peteva85 Tak ja ešte počkám 2 dni, keď nezačne hnedý výtok, ktorý je aj u mňa istým signálom mrchy, tak určite spravím 😀
Ale už mám veľmi málo nádeje, už ma začala bolieť aj hlava, tak je to asi na 90% isté, že to tento mesiac nevyšlo.

peteva85
3. sep 2012

@kukku takze posledne s nadejou sme uz len ja a @alzbeta828 uvidime no... ale ako som uz pisala, je nemam ten pocit ze to vyslo.. asi tiez nie.. ☹

typa
3. sep 2012

ja som prave volala s mamou🙂 Sa pytala,ci uz nie som tehotna...tak som jej povedala,ze mi menzes prisiel o 5 dni skor. Tak sama skonstatovala,ze to asi teda nie som 😉 By sa potesila,lebo zatial ma len jedno vnuca a aj to je v Anglicku. I ked ja byvam tiez 400km od rodneho domu 🙂 Ale nas budu iste vidiet castejsie ako sestru.

karingalova
3. sep 2012

@typa a odkial si a kde teraz bývaš? tak to si dosť daleko. no ja by som mala mrchu dostať 19teho a ked nie tak potom 25 uvidíme či príde tento mesiac načas alebo vôbec tomu by som sa viac potešila 🙂 lebo drahý veľmi tuži po dievčatku 🙂

typa
3. sep 2012

@karingalova tak budem drzat palce,aby neprisla 🙂 Ja pochadzam z Nitry,ale po svadbe sme zatial zostali blizko pri Michalovciach. Domov chodime tak 3x za rok,sa snazime - keby bolo v praci viac dovolenky 🙂

karingalova
3. sep 2012

@typa dakujem 🙂 no ja som z BB a bývam teraz v Sebechleboch to je okolo 64km od BB a je mi tu fajn taký klud dedinský v meste je velky ruch a to mi moc vadi 🙂

typa
3. sep 2012

@karingalova tak to si celkom blizko. My tiez chceme rodinny dom,ale este nie sme rozhodnuty,kde. Pretoze na vychode velmi zostat nechcem. Ale uvidime,co nam zivot prinesie 🙂

kukku
4. sep 2012

@alzbeta828
@peteva85
Ahojte! Čo nového, kedy sa chystáte robiť test? Máte už nejaké príznaky menštruácie?

peteva85
4. sep 2012

@kukku ahoj, zatial ziadny priznak mrchy. Obcas ma bolia prsia, pichne vo vajecniku.. ale inac nic.. BT mam zatial vysoku, tak dufam ze uz neklesne 🙂 Chcela by som vydrzat neurobit test do mrchy- sobota- ale neviem ci sa mi to podari. 2 kamosky kt mali MA vtedy ako ja mi pisali ze uz su tehotne. Takze uz som na rade je.. tak snad..

kukku
4. sep 2012

@peteva85 Aj Ty si meriaš teplotu? Ja som začala len tento mesiac a aj to len od ovulácie, tak sa v tom veľmi nevyznám a ani neviem, akú teplotu som mala do ovulácie. Mrchu by som mala dostať podľa kalendára na fertilityfriend už zajtra. Môžeš mi poslať Tvoj graf, aby som mohla porovnať? Možno budem múdrejšia 🙂

lenka_b
4. sep 2012

@peteva85 Aj ja mam mat mrchu v sobotu, ale ziadne priznaky tehotenstva nie su... :( Cize to asi nevyslo.. No neva, ved este len prvy mesiac, co som vysadila HAK... Mozno buduci mesiac sa to podari ..🙂Ako dlho sa snazis ?

peteva85
4. sep 2012

@lenka_b snazime sa dvojfazovo 😀 tesne na Velku noc som bola na kyret- missed ab. predtym sme sa snazili 2mes, dali sme si pauzu a teraz sa snazime druhy mesiac- tak uvidime no... Ja stale tajne dufam ze sa podarilo 😉
Ozvi sa v sobotu ako si na tom.. Este si sa netestovala?

lenka_b
4. sep 2012

@peteva85 Nie netestovala, lebo nechcem byt sklamana :( Okrem toho, ze som viac unavena nemam ziadne priznaky ... Pri prvom ma boleli prsia a mala som krce (uhniezdovanie vajicka), cize neviem.. Radsej este pockam.... Aj ked je to take tazke cakat a netestovat 🙂
Tak ti zelam palceky, vies, ako sa o tehotenstve vravi - It always comes in threes... Cize uz dve kamosky su tehotne, tak ty tu trojicu doplnis 🙂 Vela stastia - daj vediet, ako si dopadla potom.. 😉

mentolka28
4. sep 2012

ahojte, juuuj, drzim vsetkym palce aby to vyslo, vam este tento mesiac a mne moze kludne aj buduci 😀 🙂

karingalova
4. sep 2012

@typa ano blízko ale nechodím často do BB ked cez týžden som v práci a víkedy mám volné a to sa venujem drahému aby som bola s ním lebo on zas chodí na týždňovky preč ☹

zabka888
4. sep 2012

ahojte baby. Chcem sa spýtať pijete niektorá alchemilku? ako často sa má piť? Resp. má byť medzi pitím nejaká pauza? Lebo na krabičke nič neni iba že max. 2x denne. dakujem 🙂

peteva85
4. sep 2012

@zabka888 ja ju pijem od 1. dna mrchy po ovulku a potom je pauza az do mrchy. Alchemilka prekrvuje sliznicu, cize vajicko sa lepsie uhniezdi, po ovulke sa nesmie uz pit, lebo kebyze otehotnejes tak Ti moze neustalym prekrvovanim vyvolat potrat. Preto sa pije len v 1. polovici cyklu. Ja ju pijem 1x denne, niekde pisu ze 2x denne..

zabka888
4. sep 2012

@peteva85 fúha tak to som nevedela! Takže teraz už mám 18 DC a dnes som si ete dala 😖 ak sa teda aj zadarilo, nemuselo sa to uhniezdiť ☹ tak od zajtra už nepijem! dakujem za info 😉

peteva85
4. sep 2012

@zabka888 cosi.. hniezdi na cca 7-10den po oplodneni..u kazdej je to inac, takze vobec sa nemusis bat 🙂
Ked si mala ovulku presne 14DC tak to mas len 4-ty den.. takze je to v pohode, len od zajtra uz ju nepi.. pre istotu

zabka888
4. sep 2012

@peteva85 jj, nebudem.. až teda cez mrchu, ktorá ovšem dúfam že nepríde 😉

voskovka
4. sep 2012

@mentolka28 tuzim po nom.a chalani su chcu sestricku nie bratceka.

erika26277
4. sep 2012

čaute baby, nevydržala som a šla som dnes dokimu, aj keď som plánovala ísť až budúci týždeň, ale som si predsa len chcela byť istá či je všetko v poriadku a našťastie všetko v poriadku , sme v 8 tt , presne 7 tt+3 a srdiečko nám krásne bije o sto dvesto.... o 2 týždne mám prísť na odbery.....teším sa..... a všetkým Vám držím moc palčeky...... 🙂 🙂

voskovka
4. sep 2012

@erika26277 erika zmen si zo snazime sa na to krasne tyzdnove spocitavanie 🙂 a blahozelame 😎

alzbeta828
4. sep 2012

@majusa4444 @peteva85
@mentolka28 a @kukku
baby,tak aj ked som ocakavala MS az 6.9., pre istotu dosla uz dnes,sice taka trapna,ale uz mam aj bolesti v podbrusku,takze zajtra to bude uz naozaj,asi dosla skor,aby sme sa zas mohli cim skor zacat snazit 🙂
ale upln ze verim, ze ten dalsi mesiac sa to uz podari 😉 manzelovi som kupila vitaminy, este chcem dokupit tu macu a kotvicnik zemny a ked to uz ani potom nevyjde, budem ho musiet asi donutit k lekarovi 😒
a testovanie som si uz zakazala uplne, otestujem sa znova az ked mi to bude aspon 3 dni meskat, pri prvom mi v tom case uz ukazal test pozitivny vysledok...ked som tak citala o tom jak sa testujete vy, aj ostatne baby, akoby som citala o mne 🙂
vy ste ako na tom? drzim vam palce, aby ste tento mesiac dopadli lepsie ako ja 😉

mentolka28
4. sep 2012

@alzbeta828 skoda, ale zas na druhej strane mam partacku do druheho kola 🙂

majusa4444
5. sep 2012

@alzbeta828 ja uz sa s mrchou tiez rozbieham..hnedy vytok druhy den a uz aj bolesti..max.zajtra ju mam... ale nevadi..dalsi mesiac ideme dalej :D