Ženy zo Senca: Nájdeme sa tu?
Ahojte,
nájde sa tu nejaká Senčanka?
aj ja mam rada exterierove fotky. atelierove fotky od husenicovej - ani mne sa nepacia.
@bebel ani ja nemam rada husenicovej styl, ale co mam robit, ked to baby pytaju? snazim sa vyhoviet, tak sa trochu prisposobujem... strasne rada fotim v exerieri, ale ked to navrhnem, tak vacsinou neuspejem... preto vonku fotim len svoje deti
@slavkav bola som dnes aj na fandlyho a pani riaditelka sa so mnou ani nebavila, fotky si nechcela absolutne pozriet, cennik tiez nie... poslala ma het...
@gretkab bola som aj na Martine, pani riaditelka povedala, ze na rodicku ponukne rodicom moje fotky a uvidime... tak ja som zvedava, ci ich rodicom aspon ukaze, mohla by si mi potom dat vediet 😉
@rebecca2006 dakujem 🙂
urobila som si dnes kolecko po skolkach v Senci a blizkom okoli a nemam z toho dobry pocit ☹ niekde si nechceli fotky ani pozriet, inde si zobrali, ale povedali, ze asi z toho nic nebude, inde nepovedali nic... pan Vostinar ma pekne podchytene vsetky skolky 😖
@slavkav nevadi, asi to tak malo byt 😉
a fotim rozne, kto kde chce, ak mate doma pekny dvor, aj tam sa da... alebo na jazerach... a oblubene mam aj vinohrady nad pezinkom, uz sa tesim, ako tam zas vytiahnem decka a zas ich tam pocvakam
a pojdem vyskusat fotit na na namestie k fontane pred mestskym uradom, mam nejake napady, tak pojdem skusit zrealizovat.... len moje deti su uz na mna alergicke a odmietaju sa nechat fotit 😀
Baby nemáte pls nejaké iné tel.č na p. Pipíškovú, čo vedie plávanie v SC?
My sa jej už 2 týždne nevieme dovolať na 0903 027 081.
Baby, nestraste ma, aj ja chcem Mareka prihlasit na plavanie. Zapis je vraj 21. 9. v hoteli Zatoka (info od susedy, viac neviem)
@gretkab ja teda nechcem vyvolavat paniku, preto hovorim, ze my sme tam chodili 3 alebo 4 roky dozadu a do hotela Senec... ale pravda je, ze Ema mala trikrat po sebe hnisavy zapal stredneho ucha a viem, ze taketo problemy malo viac deti... ale zas nasa Ema pochyta vsetko co leti v okruhu 10 km 😠
dnes mi volala kamoska, ze na Fandlyho uz maju ponuku na vianocne fotenie na nastenke... bola zhrozena, ze uz tak skoro to davaju a cudovala sa, preco som nedala aj svoju ponuku... tak som je to objasnila 😎
kedze rovnaka ponuka sa objavi asi na vsetkych seneckych skolkach, pre porovnanie davam fotku, ktoru som chcela ponuknut skolkam ja... nic extra, ale deticky v kozusinkach alebo oblekoch ja ozaj nemusim 🙂
decká, ja si myslim, ze pokiaĽ nechodíme na vyslovene dojčenské plávanie, kde teda by mal byť dodržaný hygienický štandard, tak sa bohužiaľ asi nejakým problémom, napr. s ušami, vyhnúť nedá... A môžu to deto chytiť kdekoľvek, v akvaparku, na jazerách, na mestskej plavárni, a tak. Proste treba zvážiť pre a proti, a ja kd bude Maťo vačší, h určite plávať dám, nech vie. A je to super aj pre vvoj správneho držania tela atak bla bla bla.
maminy
chcem sa opýtať chodili ste niektorá do aquaparku na plávanie s bábätkami? Ak áno aké máte skúsenosti? Viacerí mi odporúčali Pezinok,ale nechce sa mi cestovať,tak tu by to bolo pohodlnejšie 🙂
@alure pezinok je celkom fajn, ale mne dost vadilo, ze sme velmi pomalinky napredovali, za tri kurzy takmer vobec...pritom sme mali vsetky deti v skupine sikovne, pekne sa potapali, ale instruktorka stale, ze nemame sa nahanat a ze na vsetko je cas...a tak sme robili dookola to iste...

@gretkab
@slavkav idem si zajtra urobit kolecko po skolkach, tak uvidime ako obstojim.... sice si moc sanci nedavam, ale pokym nevyskusam, nebudem spokojna.... som zvedava... ono je tazke nieco v detskej fotografii vymysliet....