Aprílovky 2016
🙂 všetkyyyyy sem 🙂 nech sa spoločne radujeme!

@priora hm ak to beru ako samozrejmost tak im to treba strucne zrucne vysvetlit nik sa na vas nemoze hnevat za to ze si hupite drahy kocik a chcete si ho nechat aj ked ide o surodencov ;) a kedze ten kocik ma vanicku aj sportovu cast mozes ho vyuzivat dlhodobejsie takze ked otehotneju budu si musiet zaobstarat nieco ine ;) respektive kym otehotneju mozno u zbudete mat aj vy na ceste druhe tak to mozno zbyutocne riesis 🙂 my sme sa tiez rozhodli dat tolko s tym ze ostane aj pre dalsie tak nech to prezije 🙂
@priora camarelo art mám vybraný aj ja . Na veľkom ultrazvuku nám najprv povedali dievčatko o 10 min že chlapec tak sme vybrali bielo modro červený tým sa isto nič nepokazí . 😀😀😀😀 . Teraz ešte ideme na jeden veľký tak snáď povedia už presne že či bude jakubko alebo laurinka 😀.
@lujzamisko mozem otazku 🙂? ty sa volas Lujza?
Hej lujza 😀 prečo ?
Reni1512
@lujzamisko (musis kliknut na Odpovedz, aby ti vpisalo moje meno) lebo to je moje najkrajsie menoooooo 🙂 😀
Ked uz ste sa rozpisali tYak ako sa vam dari? 🙂
@priora všetko dobre až nato že mi začali puchnuť nohy...
@vierkamrtvikova jij pametam pri prvom ale to az na konci som mala, mna volia paty a krize neskutocne, doktorka ma poslala k neurologovi len neviem ci sa mi vobec oplati ist, mam problem do obchodu prejst
@priora noo ja už teraz.že mam pit Lucku a nesoliť...šak nech ťa niekto zavezie či? Mna ešte na jednom mieste na bruchu tak páli až bolí...
@vierkamrtvikova akurat mame 1 auto to ma muz, a ja mam este syna ktoreho treba von zobrat.,, ja som mala toez napravo od pupku bolesti cez mesiac ked som bola okolo 20 tyzdna a zistili mi 2 neskodne bacile ci ako to nAzvali a samo to potom preslo
@reni1512 Aha tak 😀. No my budeme mať jakubka. 😀 . To som mala vybrané už roky 😀
@priora darí sa . Od 10.2 som bola PN chrípka a teraz hup do roboty . Neviete náhodou či má môže dať na materskú už V 33 týždni? ? Lebo vtedy mám poslednú poradňu U svojej doktorky. A prosím neviete poradiť ako potom kedy mám sa ísť za hlásiť do nemocnice ??
@lujzamisko všetko by ti mala povedať tvoja doktorka...dnes sa ma na poradni pytala kde pojdem rodiť a tam ma poslala aj na sono...myslim že 6 tyzdnov pred terminom sa chodi na matersku to neviem či sa da aj skor
@lujzamisko ja som vypisana id dakeho 23 tt a keby som sa chcela aktual vratit do prace tak neviem kam by ma zaradili 🙂) na MD sa moze dAt 8 tyzdnov pred plrodom alebo 6 tyzdnov. Ja osobne idem na antolsku ale ty si musis vybrat 🙂 pokukaj fora 🙂
@lujzamisko ja lujzu cely zivot.... a ked sme cakali dievcatko, nikto nesuhlasil, dala som nelku a mrzi ma to :-/ preto dufam ze druha bude baba 😀 lebo lujzinka musi byt!!!
drzim prsty 🙂, zakladala som tuto skupinu, ale nevyslo :-/ druhy krat..tak pfuj pfuj nech to dogulate do uspesneho konca vsetky
@priora no mňa sa pýtala doktorka že či od 32 nakoľko počas tehu sa mi ukázali zlcnikove kamene a mám diétu lebo záchvaty boli každé 3 dni. A V robote som zistila že od 10 so mnou už neráta ju lebo si myslia že už má dajú na matersku. 😀 tak za to sa pýtam . No ja pôjdem na kramare. Máme to bližšie .
@reni1512 moja polovička tiež zo začiatku s kubka nebola happy ale prebojovala som sa 😀. To mi je ľúto že nevyšlo. Ale neboj bude isto. 😀 .
@vierkamrtvikova Ďakujem. Spytam sa na poslednej poradni lebo to mi už povedala že to bude posledná s ňou.
@lujzamisko ja mam termin porodu 28.4 a na md idem 17.3 cize 6 tyzdnov pred porodom a do 16.3 pn a poslednu poradnu mam 14.3 a potom do nemocky na co sa vobec netesim milion ludi a cely den tam sedet
@priora mne zatiaľ stále hovorili o 29.4. A na poslednom veľkom ultrazvuku čo sme teraz boli meral prezeral a povedal že sa troška mení dátum že môžme čakať o 3 dní skôr tak to aspoň nieje taký rozdiel 😀. No do nemocnice sa ne teším ani ja to čakanie tam hlavne ☹ . Ale pre pokladik vydrzim
@lujzamisko mne to tam tiez vychadzalo o 2 dni skor ale to tusim na kazdom ultrazvuku inak vychadzalo 🙂 ja dufam ze nebude tak vela mamiciek ako v maji lebo mam pocit ze v maji sa najviac rodi 🙂
@priora no nad tým som ešte ani ne rozmýšľala lebo sa skôr orientujem na to že sa bojím a že budem tam sama keď že moje zlato tam nechce ísť 😀. Ty to máš ako s polovičkou? ?
@lujzamisko ono sa hovori ze v septembri je ruja 🙂)) pri prvom tehu mi hovoril ze pojde ja cele tehotenstvo v tom a potom jeho mama ze on nepojde ze sa boji krvi ( ked vidi svoju odpadne ) a tak ze nejde a nakoniec v den terminu povedal ze ide 🙂 a nakoniec aj bol a bol neskutocne velkou oporou neviem si predstavit byt bez neho este si ho tam chceli aj nechat 🙂))) na sale sme boli o 20 do 4 rana ale vtedy povedal ze bol stastny ze tam bol a ze pojde aj na dalsie 🙂
@priora tak super ja mojho presviecam stále tak dúfam že pôjde lebo si myslím že ho tam budem potrebovať ako moralnu pomoc. 😀😀😀😀😀. A ČO BUDEŠ mať ??
@lujzamisko skzsaj nozno sa ri podari vidis mojhi som presvedculi at v datume planovaneho porodu, chvalabohu sa to len zaplati na pokladnici 🙂 mna musel drzat na fitlopte bo som odpadavala a do sprchy ma poslali so stojanom a s infuzkami ja ani neviem ako by som presla tam a nieto este vyzliect koselu 🙂 teraz pre zmenu dievcatko 🙂
@priora som počula že niektoré sestričky " sú milé" ale až takto . Si si užila svoje. Ja dúfam že nebudem moc dlho ale tak vraj prvé porodí sú najťažšie . Dievčatko sme straaasne chceli aj my ale tesime sa veľmi aj s chlapčeka. Aspoň je dôvod na druhé 😀😀😀😀😀
@lujzamisko praveze tamm bolo super aj porodnicka mladsia sice ale nemala chybu pomahala ako sa dalo, mne porod vyvolavali asi preto bol dlhsi teda dufam ze pri druhom bude kratsi a a hlavne ze ho nebudu vyvolavat 🙂 ani pedu mi nedali to som sa tesila o 20 ked som bola uz otvorena na 6.,, mi sme prve chceli chlapca 🙂 aj vyslo
Tak snáď nebudeme sa dlho trápiť tam 😀. Som zvedava ako to pôjde 😀. No čítala som veľa že ten oxitocin je niekedy horší ako bez.

@tarniah oni to berú automaticky to sa mi nepáči :( skúšala som v obchode a fakt vyzerajú kvalitne brala by som ho všetkými desiatimi 🙂 a v brendone ho majú teraz v akcí za 730 tuším