Aprílovky 2016
🙂 všetkyyyyy sem 🙂 nech sa spoločne radujeme!

@lujzamisko to dufam aj ja ze bude rychlovka 🙂) dneska som konecne obehala nakupila veci do porodnice tak sa mi nechcelo.,,, a v sobotu som konecne objednala kocik 🙂 dufam ze ta dodacia lehota bude fakt len 2-3 tyzdne a nie mesiace :D mne ten oxitocin tusim davali pri prvom pred vyvolavackou ci to somnou daco nespravi a nic
@priora ja tiež cez víkend pre istotu odsávacku , teplomer , a do porodnice podložky .... kočík som kupovala už pred 2 týždňami a postieľku pre 3 😀😀😀😀😀 už mám aj doma 😀😀 . A čo všetko si si kupovala aby som náhodou niečo ešte nezabudla 😀
@lujzamisko poslem ti potom ip bo je tam toho mrte a stale dopisujem 🙂) sdgry sa ma pytali ci tam idem na dva tyzdne na dovolenku 🙂)))
@priora keď budeš mať čas pošli aspoň sa uistim či mám všetko 😀😀😀. Jak sa poznám ešte aj pred odchodom do porodnice budem stresovat či mám všetko 😀😀😀😀😀 . A platis si aj izbu či normálne ideš ??
@lujzamisko poslala som ti 🙂 idem normalne chcela by spm teda strasne sukromie ale tusim 40€ to stoji co mi pride moc ked tam k tomu budem 3 dni
@priora no čo som si kukla kramare tak keby sama tak 40 a keď že dve na izbe zo sprchou ... Tak 18e tak neviem uvidím ešte . Ďakujem našla som si už len pár vecí 😀 . A ešte pár domov. A to po normálnom iba 3 dní ta nechávajú ??
@lujzamisko tak ako pises tak isto to ma aj antolska, ano 3 dni mi sme zltacku nemali ale nas vtedy chceli pustit uz aj po 2 dnoch skrz toho ze tam bolo mrte ludi ale sme nejsli ale teraz ked bude miznost padam cim skor 🙂 ako prvorodicka som sa strasne bala ked sa mi naleju mliekom ze co a ako
@priora no to som počula že keď tam je veľa posielajú aj po 2 to by som asi nešla . Kramare majú 4 čo som si čítala. Tak ešte som nebola V nemocnici tak neviem čo ma čaká ale asi nič príjemné. 😀😀
@lujzamisko ked budu pustat po 2 dnoch budem medzi prvymi 🙂)) ale da sa to vydrzat 🙂 najhorsie co som neznasala konecne som maleho uspala a nasledne nato dosli robit vysetrenia som penila
@priora tak dúfam že ja všetko zvládnem ale tak to asi prvé bábo každá žena je taká. Bojím sa aby som niečo nezabudla a tak 😀😀😀
@lujzamisko a ako pokračujes ja už dnes posledný deň V práci.
@priora a ako pokračujes ja dnes posledný deň V práci . A môžem začať prať ešte som nič nespravila ☹
@lujzamisko vcera mi trhali dalsi zub :( umieram od bolesti :( neboj ja tiez nic este nemam oprate vsetko nahadzane v skriniach a bars kde 🙂)) ale pojdeme k svokre tak az tam to budem riesit ked bude velka noc 🙂
@lujzamisko zajtra ti zacina MD? Mne zacala dneska 🙂
@priora no už som dnes doma 😀 periem plienky heh 😀 skúsim či to pôjde s nimi 😀. Len som teraz V rozpakoch lebo posledné výsledky si nám dôjsť zapísať k svojej doktorke a potom ísť sa prihlásiť na kramare a doktorka sa mi akurát sťahuje a telefón vypnutý stránka sa preraba tak že neviem čo teraz. Či čakať do budúce týždňa alebo ach . Chuda zuby au ja idem 31 na preventívku a zistila som že vďaka elektrickej kefke som si odslahla blombu kúsok 😀. rýchlo nech ťa prestane bolieť ☹☹☹.
@lujzamisko ja som bola v pondelok na poradni a ze o tyzden mam prist pre zapisanie vysledkov cize v pondelok a 36 tyzdni na poradnu na antolsku povedala ten tyzden 28.3 - 1.4 tak tam vybehnem 31.3 vo stvrtok to budem presne 36 tyzden takze ty dako podobne 🙂)) blombu to ti tam asi len dolozi, mne sa snivalo ze som isla do prace pocas materskej heh 🙂) a pocuj cobto mas za lekarku lebo aj moja sa stahovala akurat vo stvrtok 🙂
@priora no pôjdem asi V utorok na kramare sa objednať 😀 . No dúfam že nebude musieť teraz ešte moc plombu lebo to mám pod dasnom skoro až ☹. Doktorku mám tu U nás V krasnanoch vasilovu
@lujzamisko odpadnem 🙂))) ja tiez k nej chodim 🙂))) objednat sa? To len prides a sedis 🙂 predpokladam ze to tak vsade funguje poial teda nemas zaznluvneneho porodnika,... kedy ides k doktorke? Sme sa mozno aj videli heh 🙂))
@priora sranda 😀😀😀 no ja chcem ísť pozrieť V pondelok či už je na tej tbiliskej a zapísať tie výsledky. A netreba ísť skôr sa za hlásiť niekam?? Lebo som myslela že máš ísť skôr ako objednať sa alebo niečo také ?? Možno sme sa videli q si s krasnan? ?
@lujzamisko ja idem tiez si zajtra zapisat vysledky 🙂)) sa spytaj sestricky ale na antolskej si vyberes lekara a cakas a sedis.,, vacsinou pol dna :( cca v 36 tt tam dojdes ako hovorim popytaj sa u sestricky 🙂 nie som az s petrzalky 🙂) dufam ze najdem tu tbilisku strasny nazov heh
@priora ja to tam poznám vraj bude niekde jak sablova ta je na 3pos. No idem aj ja teraz ráno aby som už mala pokoj 😀 potom budem prať prať a prať 😀😀 q odkiaľ si ??
baby aj vy mate taky problem pri chodzi, ja za posledne dva tyzdne citim ako mam babo uplne dolu, ked zatlaci na mechur tak to je taka bolest ze ani krok prejst...vcera ma svokra nastrasila, ze mi brucho spadlo a ja dufam ze to este potiahnem 😀 ako sa citite?
@katuliena82 Ahoj.Mne brucho tiez spadlo ale babo je hore aj dole a vsade lebo je velke,teda dlhe.A mi vrti hlavou v krcku.
@tomasko27 hej, presne. Ja ho citim ako sa mi tlaci do rebier a z druheho konca do mechura...akoze ja sama som nikdy nevedela posudit ci mi brucho spadlo alebo nie. Mne pripada len vacsie. Ale svokra s mamou usudili ze teda je uuuuplne padnute 😀 uvidim v poradni vo stvrtok
@katuliena82 Ako mne sa moc nezda takto padnutepadnute,tiez to dako neviem posudit a to cakam 3dieta ale ked sa pozriem do zrkadla tak vyzera padnute.Mne tlaci zaludok jednym koncom a druhym mi masiruje krcok a mechur 🙂 a je to tam dole blby pocit aspon pre mna.
@lujzamisko ja som nakoniec muza poslala aby som zbytocne nechodila hore dole on to ma kusok od roboty tak tam vybehne pocas dna 🙂 ja tiez vcera som prala a prala a aj oprala uz iba vyzehlit 🙂)) uz som pisala petrzalka 🙂 daleko od lekarky 🙂
@katuliena82 ja uz mesiac ani nechodim 🙂)) paty krize a vsetko nevydrzim dlho chodit ani stat.,, a tuez mi svokra vcera povedala ze mam nizko brucho a matka den predtym 🙂 ale mne sa zda ze ho mam tak nizko cely cas.,, a vcera ma este prehanalo brutal a tazko sa mi dychalo :(
@priora a pritom vsade pisu ze ked je babos nizko, ze sa dobre dycha...ja mam pocit ze babo je vsade...

@priora Tak snáď nebudeme sa dlho trápiť tam . Som zvedava ako to pôjde . No čítala som veľa že ten oxitocin je niekedy horší ako bez.