Aprílovky 2016
🙂 všetkyyyyy sem 🙂 nech sa spoločne radujeme!

@katuliena82 chôdza ja som sa bála lebo som len od piatka doma . A už som cítila aj V robote že až bolelo keď som veľa behala. A nohy bolia čoraz viac. A bruško no ja neviem ale moja polovička aj kamoška povedali že je nižšie. Ale tak snáď vydržíme dlhooo ešte ako treba 😀😀😀. Cítim sa ináč fajn len rýchlejšie unavená ale to asi za to že som akčná 😀. Pre mňa najhoršia je zahaw
@katuliena82 zavidim postavu juj 🙂 ja som pribrala 28 kg dnes som sa vazila ze rovna stovka ;((( a to do porodu stale daleko.,, ale po prvom porode som pribrala naspet na porodnu vahu a potom som davala dole asi tristvrte roka a schudla som pekne 🙂 tak budem aj teraz na sebe makat a hned po porode 🙂 bude mi mat kto varit chvalabohu :D a inac malu tiez vsade citim a stale ona tusim ani nespi stale sa prevraca jak mama v noci 🙂
@lujzamisko asi este nemaju vysledky.,, ja som bola pondelok a aj povedala ze o tyzden.,, fajn tesime sa na cakanue v nemocnici 😒 Ja mam v nemocke kamosku podava epiduralku tak aspon daka podpora 🙂 spisem s niu aspon papiere 🙂 a ked budem mat teraz stastie ju aj dostanem 🙂)))
@katuliena82 vidim ze mas dve deti ty si mala epiduralku?
@priora nemala a teraz by som ju aj zvazila, ale bojim sa spomalenia porodu...ale ja mam rozdiel medzi detmi 6 rokov, teraz od druheho porodu to bude 7 a nechce sa mi do tej bolesti 😂ale fakt, kebyze sa neobavam ze sa mi spomalia kontrakcie, tak do toho idem. Inac som rodila normalne 🙂
@priora schudnes tak, ako aj predtym...niekedy sa chudne horsie 4 kila ako 14. Ja som pribrala pri prvych dvoch 25kg, teraz zatial 15, ale este to pojde trosku hore. V kazdom pripade, hlavne ze babo rastie ako ma 🙂
@katuliena82 ja som mala vyvolavany a trpela som dlho a uz bolo neskoro ju podat,... Podla coho si myslis ze moze byt spomaleny? Koli otvaraniu? Ja som na 6 cm rychlo otvorila behom 4 hodin ale ten zvysok trval 8 hodin tak preto nechapem podla coho sa to.,,, ja sa skor bojim zleho pichnutia alebo nasledky po porode bolesri hlavy atd.,, ja pri prvom tiez 25 kg 🙂 dufam ze budem kojit a pojde to este rychlejsie 🙂 teraz som si pozerala brucho moje v zrkadle sak je obrovske
@priora citala som, ze obcas sa moze po podani epiduralky stat, ze bolesti ustanu, teda myslim kontrakcie...pytala som sa mojho gyekologa a on to potvrdil. A vraj ,,vsak dve ste porodili, aj tretie porodite,,...ako keby vedel co je to rodit 🙂 inac sa nam vsetkym asi zdaju brucha obrovske. Ja sa uz 2 mesiace holim poleziacky so zrkadielkom 😁😁😁 lebo si dolu dociahnem bez ,,pucenia sa,, len takto..
@katuliena82 no holenie som dnes neviem ani ako zdolala a nohy uf boli tiež sranda.
@priora ja pôjdem bez epi síce som cintlavka ale asi by som skôr nezvládla ihlu do chrbta ☹
@lujzamisko sak tej ihly sa bojim aj ja ale ked si predstavim tie dlhe hodiny bolesti :( a sme teraz chory :( sople horucky katastrofa ;(
@priora ja som už lepšie 3 týždne chrípka. Teraz už dobre. Niektoré ženy majú skvelý porod. Kamoška 2 deti má jedného mala bolesti asi 3hodiny 5x na sále po tlačila a malý bol vonku. A druhu malú išla do nemocnice q už za 5 hodín mi posielala foto že 3x tlacila a bola vonku 😀😀😀😀😀
@lujzamisko chripka bohove teda.,, tak ja som tiez zatlacila 2-3x krat a bol vonku ale to predtym :( kamoska jedna tiez za 5h vonku kurna hadam budem mat aj ja konecne take stastie 🙂))
@priora tiež čakám čo bude ako sestra mala tiež dosť zlý a mamina pri sestre tiež . No snáď keď ja som si toho užila počas tehotenstva tak aspoň porod budem mať lepší. 😀 . Jaj a už máš všetko nachystané?? Ja sa musím prinútiť žehliť 😀 malemu som po prala toho toľko že asi ani polku nevynosi 😀😀😀. Čo už dostali sme velaaa. Tento víkend sa chystám pobalit sa do porodnice aspoň trošku základ . 😀
@priora držím ti hlavne palce nech už máš jednoduchší teraz porod . 😀
tak baby ja som bola dnes na poradni. Krcok riadne skrateny, doktor povedal ze to vidi na max.2 tyzdne, so zartu mi hovori ze este tyzden by som mohla pockat. Ale ked som sa ho pytala, ci sa mam znepokojovat ak sa maly narodi skor, tak ze nie. Ze je velky babos a ze uz by sa nestalo nic. A fakt citim posledny tyzden, ze ma strasne tlaci dolu, kontrakcie mavam aj napriek magneziu, ktore buduci tyzden vysadzam a na to som uz zvedava 😀
@lujzamisko epi by si zvladla, zeny vravia ze to niekedy nie je ani citit. Popravde, ak clovek zvladne porod, tak epi ihla je nic 🙂
@katuliena82 mna cely spodok boli ale riadne taha ci ani nazvat to neviem a mala sombto skoro cely cas ze maternica sa roztahuje to by som pochopila keby ma pod bruchom bolelo ale cely spodok a cim dalej viac.,, uz aj ja by som chcela mat za sebou, mne epi mozno kamoska bude pichat ked sa stijne to bude sranda heh 🙂 ty kedy mas termin? Somninac jednu noc mala tri silne stahy dolu take 20 sekundove
@lujzamisko ja tiez zehlit a zehlit ale to ma este cas teraz maly ma horucky tak ked mu bude lepsie a tiiez stale nejsom povalena vobec sa ovtoho nehrniem ako pri prvom :( dufam aj ja 🙂
Ja vlastne ani kocik este nemam 🙂)) co kukam niektore uz 20 tt maju doma neviem naco
@priora ja mavam cely den stahy, posledny tyzden to magnezko nejak nezabera, ale uz sa tym nestresujem. Telo je aj tak najmudrejsie. Kontrakcie mavam take minutove- 2 minutove ked predychavam lebo to uz boli..termin mam 25.4 ale pochybujem...hej, tak zvykne cely spodok boliet. Ale sranda je, ze fakt to ma kazdy individualne a ja si pri prvych dvoch teho nespominam, ze by ma takto bolievala panva ku koncu, aj krcok citim. Vzdy je to ine. Potom napis ake to bolo s epi 🙂 kedy mas presne termin?
@priora my už máme kočík doma lebo bol ten čo sa nám páči za dobrú cenu. Ale kupovali sme ho asi 28 týždni 😀😀😀
@priora mám pocit že keby som sa pobalila tak to príde skôr heh 😀😀😀
@priora my máme kočík len 2 tyzdne, tiež som nechcela veľmi zavcasu
@katuliena82 tak uvidím prvý porod U mňa snáď aj bez toho to pôjde 😀. KEĎ píšete o tých bolestiach som si myslela že to len panva alebo niečo lebo posledné 4 dní keď sa idem prejsť so psami alebo doma dlho chodím stojím tak ma také bolesti chytia dolu že niekedy srandujem že malý asi sa tlačí. A asi naozaj tlači on 😉😀😉😉
@katuliena82 no ze ci tu epi teraz stihnem 🙂 ale urcite vyskusam 🙂 ja mam termin 28.4 🙂
Maly dneska je fresh uplne ako by nic a ja dneska 2x horsie ako vcera som uplne KO.,,, ani sopel mu netiekol ani teplota nic a ja kazde dve min servitka pri nise ;( to je teda bohove ze este nemam kocik :D ale teraz by mal dojst tyzden co bude hadam nebude nikde zadrhel bo ma svicne
Ja som mala vcera falosnu pohotovost, silné bolesti v krížoch každých 8 min, v nemocke to preslo. Vobec sa netvarili že to idu nejak zastavovať a to som tam preto isla, ze aby nebol pruser kde som bola. Tak sme šli domov po hodinke..😂
@katuliena82 no oni majú čas V nemocniciach 😀. Snáď nebudu častejšie takéto falošné 😀.

@priora ja som sa konečne dovolala k sestričke q poprosila má nech prídem až V stredu. Tak ja pôjdem až vtedy. V Petržalke som sem tam rodina 😀. Heh pýtala som sa hneď a tak ako si hovorila sadnúť V nemocnici a čakať😀😀😀😀