Aprílovky 2016
🙂 všetkyyyyy sem 🙂 nech sa spoločne radujeme!

Heh ja ked dosranem kontrakxie ale plodova voda praskne asi sa zblaznim 🙂) nezabudni ze pol kila hore dolevtak moze mat aj 2,5 kg a aj 3,5 🙂 to hadam nie 🙂 ja dufam ze mala nebude velka, som vypila dnes 1,5 zazvoroveho caju dufam ze zajtra uz bude lepsie
@priora aj v nemocke, aj u doktora mi už viackrát povedali že je veľký. Jasne že to nevedia uplne presne. Prečo sa zbláznil keď ti praskne voda? Ja by som to chcela, nech viem že už je to definitívne tu 🙂
@katuliena82 tak ked ti praskne niekde vonku abo daco to musi byt aka haluz 🙂 a ked sa budem kupat vobec vsimnem si to? 🙂) ja som vcera utekala za malym kusok a mam ako keby seknute v panve neviem vobec chodit a u neurologicky mi dala kolagenovy obstrek a o par dni bolo lepsue ale neviem ci mi to pomohlo ci co.,, ci mamnistvs tym na pohotovost som hotova, este aj dasna ma bolia zub este neni ok po trhani a to podla mna secko koli tomu ze som chora.,, muza som poslala do lekarne zakazdym vsetko kupi opacne no mna ide vzdy roztrhat
@katuliena82 tak ja teraz vv utorok sa chystám prvý krát na poradňu do nemocnice som zvedavá koľko tam strávime 😀 . No ja neviem čo ma čaká čo je začiatkom pôrodu 😀 snáď keď to príde budem vedieť 😀😀😀😀. Aj ja by som chcela aby praskla voda aby som vedela že áno to je ono 😀😀
@priora choroba je hnus. Ja teraz neviem či už U mňa vypukla alergia alebo zase nádcha. Uvidím 3 dní lieky na alergiu a ked nic tak zas chorobana
@lujzamisko daj vedet potom ako dlho si cakala 🙂)) mne kamoska hovorila ze tento tyzden co bude te vela ludi bere dovolenkubtak sa teda tesim.,, ja pojdem streda alebo stvrtok.,,, ja som ta 2 dni minula kvapky 🙂)) a dvoje uz mam v zasobe a ked prejde nadcha potom zas sa odnaucit od kvapiek bude zabava nemam to rada, a maly bol chory ze den a v noci horucky a uz davno fit len ja nic a nic
@priora hahaa, bodaj by mi praskla 😂😂😂ta panika okolo..
@priora som zvedavá aj ja koľko tam budeme trcat. Ja kvapky do nosa používam už asi 9 rokov . Ani alergologicka už to nerieši. Bez toho ani dýchať . Silné alergie na prach peľ q ďalších 30 veci ☹. Mňa už skriabe aj V hrdle tak sme nateseny.
My sme mali zasa noc...kontrakcie každé 4 minúty v trvani 2 hodiny a zas to ustalo. Aj vy mávate takýchto poslickov?
To fakt? To si nebola v nemocnici? Uz by som tam davno bola i ked tie 2 h by som sa asi len chystala.,, mala som iba raz v noci brutal bolesti ale to som pisala ze len 3 krat ma pivhlo brutal.,, jabsom celu noc nespala mam pricviknuty ten sedaci nerv musim ist s tym uz dakam.,, si pamatam ked som mala posledne 4 h kazde dve az minutz kontrakcie ble a zazivat to len cvicne teda nechcem :(
@priora nebola, lebo som bola minule a nič a ani zátka neodchádza, ani hnačka, ani voda...už som si povedala že pôjdem ak to neustane po 3 hodkach, alebo bude zosilňovať. Nic z toho nebolo, ale je to na nervy...
@priora a čo sbtym nervom? To máš kvoli teho či mavas problémy aj inokedy?
@katuliena82 ti verim ze to musi byt na nervy.,,, a sak zajtka nemusi odist ci? Ja pred prvym tehu som mala problemy s panvou nemohla som lezat na chrbte 4 roky aj som sa bala porodu ze ako to odlezim a po porode sa mi to "opravilo" zrazu vsetko super ziadna bolest mohla som konecne lezat na chrbte.,,, a zas tehotna problemy s panvou klasika.,, a ten nerv ma bolel pred mesiacom ale ne tak ako teraz a potom po injekci prestalo a ako som pobehla za malym tak to iste miesto a dvakrat horsie
@priora zátka asi nemusí odísť, ale vždy to je viac znakov okrem tvrdnutia.ale dufam ze vydrzim do stvrtka do poradne a uvidim co krcok. Ale ak mi bude tvrdnut dlhšie než dnes, pojdem 🙂
Ja mávam len pichanie alebo tak 10 min bolesti q potom prejdú ale ty chuda naše to máš teda 😀 aj priora chudá ten nerv.
@katuliena82 no ja tiez streda stvrtoknrviem sa rozhodnut 🙂 mne 2 dni vkuse tvrdne brucho ale vynechavam magnetium uz mi leze na nervy tolko tabletiek brat, vecer si dam dve.,, a bhdes rodit v liptovskom?
@priora v Rk 🙂 ja som vysadila magnezko včera. Vraj od 37.tt ho už nemám brat. Ty ideš kam rodit?
Ja to magnezium moc ani neberiem lebo mám aj železo aj na alergiu aj na astmu nemám ani kedy si to pomali za deliť. 😀 . Poradte mi vlastne čo je to tvrdutie bruška lebo ja som fakt úplne stratená ☹
@lujzamisko tvrdnutie sú falosne kontrakcie. Z brucha sa ti stane taka vystúpená skala, tvrdá. Obcas su nebolestive, obcas áno. Mna to niekedy bolí pod bruchom, niekedy v krizoch. Telo sa pripravuje na porod. Ale keď je to priskoro a pričasto, môže sa otvárať krcok. Proti kontrakciam sa podáva magnezko
Ahojte.tak patrim medzi vas.cakame druhe dievcatko a termin mam 28.4...
@priora tak dnes sme boli na tých Kramároch. Dala som im knižku a výsledky čo som počas tehu dostala zlcnikove kamene a niečo hepatopatia dali má do rizikovej poradne. Neviem čo tam a prečo ... termín 4 aj na monitor aj na poradnu tak neviem vôbec čo čakať teraz.
@lujzamisko hepatopatia byva niekedy v tehu a po porode sa pecen napravi 🙂 drzim palce, hadam je to ten pripad.
@katuliena82 snáď Hej Ďakujem no kamene budú neskôr vyberať aj so žlčníkom to už viem teraz . Ale tak ma to vystrašilo že až.
@lujzamisko prosim ta,co beries na alergiu?
@lujzamisko kolko si cakala ? Mne bude segra strazit maleho este ze ma kto 🙂
@alenka7777 Cetirizin od sandoz
@lujzamisko a mne to zakazala doktorka...zevraj ani po porode nemozem.. :( neviem ako to idem riesit, som alergik a do jula budem soplit
@priora no asi hodku sme čakali tak že nie moc zle ale boli sme asi 5.

@lujzamisko už pôjdem len keď praskne voda alebo odíde zátka + kontrakcie v min.5 minútových intervaloch 😀 ale ja som sla, aby potom nepindali že je to moc skoro na porod a na čo som čakala...ale moj doki hovoril že malý je veľké babo a že aj keby som už rodila, nie je to katastrofa..mal by 3000g teraz