Aprílovky 2016
🙂 všetkyyyyy sem 🙂 nech sa spoločne radujeme!

@priora ano take na niekolko rokov je najlepsie.ono to vybledne do ruzova az sa to nakoniec celkom strati vydela som to uz jednej.ja uz teraz tiez viem ze pri druhom by som uz tak nestresovala.a tak no napriek tomu sa toho ako keby bojim.ale mozno preto lebo je to vsetko este cerstve.tehotenstvo,porod,atd.
@lenka2341 mydslis obocie? Ja zo zaciatku tiez horor.,,, ja som povedala ze kojit nebudem ani keby co bolo.,, a dako som to zvladla.,,uz som sa na nu najcila., prve dva mesiace boli zle spat az okolo 1-2 chodila.,, a raz az o 5 doteraz si pametam a o 8 bstavala k prvemu.,, ale pri nom som vedela prelezat ked som bola vycerpana.,, no dost zalezi od dietati ake je.,, a po porode som hovorila ze uz nikdy!!!! A trvalo to kratko uz som zabudla teda snazim sa :( brr ale ja som aj tehotenstvo mala zle aj prve aj druhe.,, a tie prepinacky.,, ja sa cudujem ze sa somnou rodina bavi 😂 Ale ja som chlspa nato upozornila a dali sme to
@priora ano obocie.no tak to mas potom super.no vsak toho sa obavam ze kazde dieta je ine.moj je velmi dobry spime od 8vecer do 8-9rano ale cez den pri nom neviem nic urobit ked som sama.stale si vyzaduje pozirnost.a ked jospi tak len take pol hodinky.akurat sa naobedujem a ked mi dovoli tak si dam sprchu.to je uz 15:00 prichistame sa ideme von do 18:00 a koniec dna.a vobec nic ine pri tom nestiham.aj vy ste s tym tak?alebo len ha som nemozna??
@priora hej hej vyucena aj som to chvíľku popri robote robila ale.od kedy som porodila nie je čas vobec ani o seba nie ti o.druuhych 🙂 🙂 🙂 co uz. Ale.som.s toho na nervy lebo mám zrazu pleť ako keby na nej granát vybuchol strašne sa mi začali robiť vyrážky či fakt dajaký hormony alebo mi možno uz pridu za chvíľku ehm lebo este som nemala.
@lenka2341 tak nás vstáva okolo 7 napapa sa a okolo 8:30 zacne byť unavený.Tak zaspi asi hodinku potom ideme vonku na chvíľku dôjdeme.domov teraz uz skusam.mu davat varene tak.uvarim mu buď mrkvu alebo dnes tekvicu a potom papat aj mliecko a okolo 14 spinkat tak na 2 hod niekedy 3. Okolo 18ideme von do parku kde máme kamosky a kamošov.v rovnakom a podobnom veku jemu a okolo 19:30domov umyť napapt.a.ideme.skúšať ked je unaveny tak uz o20:20spí a ked nie tak až okolo 21 dnes napriklad až skoro 22 bolo co si.ešte v polospanku stále.blabotal. Ale asi.z.a to ze zaspal vonku o 19 v manduce na 20minút . A okolo 4ráno sa zobudí dostane didi.a.ide spat k nam do.rana
@lujzamisko uz ho prikrmujes??a iba kojis???lebo kojene deti sa nesmu este v 4tom prikrmovat az od 6mesiacov.iba tie deti sa zvyknu ktore jedia umele mlieko.lebo kojene dieta ma citlivejsi zaludok,nie je tak zatazeny ako od sunaru.na to treba dat pozor lebo problemy s travenim sa potom u deti ukazu az v dospelosti.
@lujzamisko viem si predstavit 🙂)) ja tiez ani na nechty nemam cas vzdy namalovane no serem ja na ne 😂 Radsej idem spat vecer.,, ja tiez este nic a ani by nemuselo tak skoro potom o 3-4 roky 😂
@lenka2341 ja sprchu davam vacsinu rano mala sa zobudi okolo 6-7 a napapa a spi dalej, ked je maly hore pustim tv a idem sak to je chvilka.,, a moja cez den tiez nespi malinko,, a ked zaspi a idem varit, spi v kociku, a zobudi sa tak mama ju ukolise este a ja si varim.,, inacby som tiez nic nerobila a by som penila iba
Inac s tym prikrmovanim je aj podla mna skoro.,, neviem ci davas um ale mne doktorka hovorila pri synovi koniec 4 mesiaca on bol cisto na um a aj tak som zacala az koncom 5.,, a teraz ked je na mm budem cakat na koniec 6 mesiaca
@priora tak.malý dostava aj.um na vecer stále sa snazim kojit. Ale ja.Kvôli imunologickemu oknu.to.robim skôr ked ze ja som.alergik aby nebol aj on. Dost s si toho precitala a je to lepšie lebo niekedy deti papaju riadne . Náš kostuje ide o to ze ked ma mu plnu misu ale napriklad.denne spapa na obed 5-6lyziciek
Kolko?ved by mal len jednu az od 9m jeden a pol lyzice.pockaj ja som to akurat dakde citala
@priora nechty striham na kratko 🙂. Tie ms netrápia uz 🙂 🙂 🙂
Ale s tou lyzicov neviem presne.lebo dieta by malo najprv iba spoznavat chute.a tej alergie sa neboj ked bude dpho kojeny nebude mat pravdepodobne ziadnu.
@lujzamisko ja konecne nie v praci som museka byt bez.,, teda inac by sa mi lamali
@lenka2341 to len masa by s a malo tolko ale zeleninky môžeš viac 🙂 🙂 a ja maso tak skoro nechcem davat napriklad z mrkvy ho zapieklo ale spapal celú porciu kdez to batat.nula bodov ale.tekvicka chutila včera 1x a hneď 6 lyzic zbuchal. 🙂 🙂
@lenka2341 len.tým.ze ja veľa toho nemozem jemu sa to do mlieka nemá ako dostat ☹ . A môj uz na na A stále pozeral a hneval sa a to je dobre potom mu davat trosku. Ako nedávam mu to Ako ze ho to ma.nasitit ale aby sa naucil 🙂 🙂 ste aj v tej skupine aprilovky? Tam uz ine normalne porcie 200ml a tak dávajú
@priora tak ked môj nechce tak ho nenutim ale ked mu chuti papa tak nech si da aj 6lyzic 🙂 🙂 ovocie som neskusala ešte aby sa naučil najprv zeleninou 🙂 🙂
@lujzamisko viem ze tu je to tak pisane ze maso ale mne sa mari daco z ineho clanku.nevadi.mysliz ze ty toho vela nemozes???ako jest??
Ja jem len somariny a zijeme 😂
@lujzamisko aha rozumiem.
Napriklad dnes koprovka 🙂 knedla maso a vajco 🙂

@lenka2341 ja tak mAm a pohoda klidek tabacek 🙂 maly si moc pozornost nevyzaduje.,, ale zahra sa s nim mama ci segry a je to ok