Aprílovky 2016
🙂 všetkyyyyy sem 🙂 nech sa spoločne radujeme!

@priora ta ja som začala tiež každý večer jogurt 😀 A hlavne jogobela to teraz je U mňa 😀😀😀 . Tak moja mama ináč chcela strčiť broskynu už pred mesiacom😀😀
@lenka2341 no diétne robíme aj my tekvicovu ale ddám do nej len 10% ja K tomu len max varené bielko chlapci doma majú spekacku .😀😀 . Ach tie naše dietky už sú ale velkaci
@lujzamisko pocuj jogobelu som jedla na kila v tehotenstve 😂 Inac ockovanie mAme za sebou a ani neviem zatial ze bolo ani teplota proste nic., tak sa tesim.,, len 3 dni mam chut v ustach ako v tehotenstve.,, zle mi je uz druhy den.,, a dva tyzdne ma sem tam boli pod brusko.,, a dnes ta migrena.,, injekcia asi posobi namna 😁
@priora my zajtra ☹ som.zvedava čo.to bude . Ešte furt kojim 🙂 🙂 🙂 🙂 joj ked
@priora by som mohla aj rok kľudne 🙂 🙂 síce nemozme chodit.na dlhé prechádzky a cesty max 2-3hod ale stojí to za to 🙂' . Ja som minule mala take zjedla som.niečo varene a na to pribinacik hneď 🙂 🙂
@lujzamisko tak super ked kojis 🙂 ja ten december januar teraz rozmyslam sak to este 4 mesiace 🙂 hadam sa dovtedy nic nestane 🙂 a potom este bude mrazak mlieka ked vnoci odsavam.,, vtedy to pila ked som dokrmovala tak hadam bude aj potom 🙂 no som zvedava ako dopadnete ale iba horucky prinAjhorsom
@priora tak ja neodsavam ☹ lebo to by fakt už potom nemal nič na ráno 😀😀 . Dnes som bola na kontrole U gynek tak mi skracovala teliesko. A stále nemám tam tu vystelku či čo že nemám zatiaľ cakat ms ty si už mala? Snáď nebude ani horúčka nič . K ks som seknuta pod lopatkou A striela do pluc do ruky a ch jaj
@lujzamisko ja musim okolo 2-3 sa budim a mala medti 6-7 a to mam opat full a bojim sa neodsavat ale aj tak mokra sa budim 😂 Ale nevadi mi to i ked niekedy je problem zaspat... A teliesko uz ok? Ja stale nemam chvalabohu ani mi nechybaju 😁 Seknuts pod lopatkou so strielanim do pluc? To fakt😂😂😂😂😂 lebo ja mam to iste ale uz 5 dni 😂😂 ja mam pravu 🙂
@priora týmito je prievan alebozaseknuty nerv. Už dobre ani neviem.ze ho mám 🙂 🙂 . Tak ked napriklad drobec sa napapa okolo 20 potom flasku papa okolo4 a až okolo 6-7 sa potom zobudím ako nemám mokré veci uz ale mám hrcky a plne prsia 🙂 🙂 tak.to potom kým celé vypije a ešte dorobi tak na doobedie do.tej 17 v pohode a potom už sem tam mrnci pri,kojeni ale to potom striedam obe 🙂 tak.ze sa dá medzi.tym cajik dostane ale málo my ho pije a potom sa nevie vykakat. Musim mu potom teplomerom pomahat .... A ked pije je dobre sám kaka. Joj toto počasie nemohli ostať pekne? My.sme zvyknuty 2x denne von niekedy aj 3ked ideme čakať mamu na zastavku alebo so psami ale teraz nič.ale zas.maly spí uz 2hodiny s prestavkou co sa napapl a aj drahemu ráno.na.hodinu zaspal 🙂
@lujzamisko vcera som na teba myslela ze ti musim napisat ;) maly je chory s muzom a mi sMalou nic 🙂 ako ste dopadli s ockovanim?
@priora aj ja si hovorím že co je.s vami 🙂 🙂 no po očkovaní bol 4 ako vymenený plač nervy proste totalne.rozhadzany. teraz uz asi zuby lebo uz ich je dole v dasne.úplne.vidiet len.ešte sa neprerezali ale je strašne umrncanejsi. Aj.ma hnacky vracka uz dva dni vraj zuby. ☹ inak všetko ok . Kojim aj prikrmujem. Ešte furt nejako moc nepapa len kostuje po lyzickach no dnes asi 8lyzic konecne spapal mrkva zemiak tekvica 🙂 a čo ty nohy ako ? Muž ako? A malička?
@lujzamisko mi zuby este nie ale ked malemu zacali bol to des a dlho nikde nic.,, ked mal 6 mesiacov mu konecne vybehli 5 zubov naraz 🙂 mi stale kojime a stale v noci spime teda ja stale odsavam 🙂 ja mam cas do dokrmovania aby alergie nedostal az v decembri zacnem.,, chodim cely tyzden na rehabilitacie hradene poistovnou a dalsi tyzden mam co si hradim ja.,, uvidime ale je to lepsie.,, malicka super a muz konecne v praci mam pokoj 😂
@priora tak ja som.začala skôr davat lebo na nas furt pozeral a aj aby si.zvykol on je hľadosko velky 🙂. A uz je.lepšie pomaha ti tvoj ? Tak.on zacal slintat a.všetko strkat.do pusy ale.nie.Tak.ze.ochutnavat ale uplne búcha uz na konci 3mes. Dokonca si viac krát tak skrabal ďasno.až do krvy ☹ tak snáď uz pojdu . My za 3dni 5mesiacov 🙂. Minule som bola kupovat oblečenie a 68 male 🙂
@priora dieta ma do 7 mes vyskušať všetko čo sa týka jedla práve preto aby nedosltalo alergie a hlavne lepok ...🙂) a alergie ti može dostať tak či tak..ja kojená do 2 rokov a mam plno alergii m už na umelom a nemá nič a imunitu super ja stale corá takže neverim už na kojenie lebo okolo kojene deti maju same alergie..niet sa čo čudovat ked už mlieko materské nie je to čo bolo a všade su samé ečka aj teda kojacce matky ich jedia dýchaju atd takže neni pravda že dostane alergie ked budeš prikrmovat :D :D skor naopak
@lujzamisko to ste na tom este dobre.my nosime uz 80ku velkost.a je nam akurat:D
@maminka1986 ano je pravda ze do 7meho mesiaca by malo uz ochutnat dieta viac toho.ale zase nesuhlasim ze kojene deti nie su zdravsie.mestaci len jo kojit a cakat ze dieta bude zdrave treba nanho davat pozor hlavne. lebo ked napriklad sa podchladi tak bude chorlave tal ci tak.a ogladom alergie zas plati ze ked sa dietatu da vsetko to co jeho organizmus je schopne uniest a hlavne v ten spravny cas tak mu nic nebude.
@lenka2341 pekný macko 🙂 🙂 🙂 no ja som vcera sa bola.mierne vysantit.v pepcu lebo nám teraz.daju veci baby v parku 🙂 🙂 tak čiapočku autickovu pyzamko teplé.take.tie hunate ponozku a podkolienky do nosica budú.A.sebe leginy a nohavice take.teplejsie 🙂 🙂
@maminka1986 len neviem kedy skusit diskotéku alebo roztek uz mal aj jablcko.🙂
V nedelu na vysiel prvý zúbok ako ste na tom vy???
@debora16 jej no konečne 🙂 🙂 🙂 ste sa ozvali 🙂 júj tiež veliky a nosíte.sa 🙂 🙂 🙂 ach tie.aprilovcata sa.tuším skoro všetky chcu nosiť.🙂 🙂 🙂
@lenka2341 nás uz mesiac všetko hryze ale iba ich vidieť spredu celé.biele ale.zub stále.nič len take.čiary na ďasne ale ked ho mojim uz ma.s tym zacina hryzt tak.asi dúfam uz pojde von
@lujzamisko to uz onedlho isto pojdu von 🙂
@lenka2341 ešte furt nič len je viac mrncavy ked chce zaspat a hryze vtedy az dudlik
@lujzamisko mne to robil tiez.mrčal furt pred zaspatim. 🙂
Baby my mame problem s kocikom ze nam uz je akurat.a s fusakom sa mi uz donho nezmesti.vy budete pouzivat este hlboku vanicku cez zimu?
@lenka2341 ešte som.neskusala.s fusakom vacsinou sa nosime kocik uplne ofrfle ☹ . No uvidím kedy príde zubcek ešte nic
@lujzamisko @lenka2341 kočky od včera máme aj my zúbok vonku slintali sme asi mesiac a najlepšie je studené a nosíme Oliverko má rád aj kočík

Joj tak to je aj u nas tak.ale ved jogurty su zdrave.🙂 a koprovka so vsetkym co k tomu patry je tiez zdrava.mozno to nie je zrovna dietne ale zase si zober ze pri kojeni musis mat kvalitnu a pestru stravu.