Aprílovky 2016
🙂 všetkyyyyy sem 🙂 nech sa spoločne radujeme!

Ahojte.nejak je tu vymreto:D co mate nove???
@lenka2341 ahoj no nejako sme asi stále.len inde 🙂 🙂 🙂 no my máme dva zubky pretacame ostošesť.ale hore.ritku na štyri nič ..čo uz papame zeleninku kase ovocie 🙂 🙂 kojime.sa stale . A čo vy ?
@priora ešte nepapate? 🙂 doktorka nič nevravela lebo naša hneď uz aj mäso musi ma sprdla ked mal.malý,6m no nasmu.idú ďalšie ale.Aspoň uz menej kuse . 🙂
@lujzamisko papame ale ako keby nevedela papat ja nechapem
@priora tak Kubo kým normalne aj.ze zacal papat a.Nie.len ochutnavat bol aj mesiac a teraz 190g zmasti na posedenie niekedy musim ešte pol lyzicu.pridať do misky aby bol spokojný 🙂 zajtra sa prvý krát chystam mu,davat žĺtok vareny so senátom a zemiakmi 🙂
@lujzamisko no my mame uz piaty zubok vonku.mame dve dole a tri hore.A uz mesiac papame a aj kojime nadalej.sediet este nevieme ale ani ho nenutim.po styroch este nechodime ale uz sa plazíme a on sa skor tak tahá rucickami.inak do sedu sa prvý krat pritahol pred tyzdnom ale nechavame ho aby si sadol sam.
@priora super.a to sa ako postavila šikulka mala keď este nesedí???inac som pocula viac takych pripadov ze skor sa dieta postavilo ako posadilo.ze to je ok.mozno ti preto nechce papat lebo mas dobre mlieko a staci jej to.z toho si nic nerob.mne Oliver tiez niekedy nechce obedovat ani za svet.ale nemutim ho.a na druhy den sa zase napapa bez problemov.
@lenka2341 teraz nám idú ale neviem ktoré lebo horné dasno opuchnuté A aj dolne vedľa 1tiek. Ach je už od nedele úplakany nič ho nebavy len ma kusat prsty. A čo auto sedačku riesis už ?
@lujzamisko este nie lebo v aute ho mam vacsinou na rukach.a sama s nim sa neodvazim chodit autom lebo to by bol plac keby ho v zadu necham sameho.aj tak sa stale tak pučí ze uz ho neviem ako drzat.no ale uz by trebalo riesit aj auto sedacku.a kociar vam je este dobry ci uz maye sportovy???
@lenka2341 na rukach? Sa nebojis nie len nehody ale.aj.pokuty? Fu nie.v zlom len za to sú palky . No ešte v hlbokom ale.ltt.ale.kým.nesedi.nedam sportak.a.nie teraz zima brr
@lujzamisko hm ani nie.tatino je policajt😁skor ta nehoda.no ale co narobim ked on v tom vajicku nechce sediet ani za svet.ale akurat dnes som mu uz vybrala sedacku.ale taku tu polohovatelnu.my tiez chodime v hlbokom este ale da sa nam napolohovat vyssie aby trosku bol v polosede.musime tak aby sa vedel obzerat lebo je strasne zvedavy.inac ja tiez sportovy planujem az na jar.ale niektore mamicky ktore maju take state deti ako my ich uz daju do sportoveho.podla mna to je blbost lebo v tej vanicke ich vies predsa len lepsie zababusit.
@lenka2341 aj podľa.mňa aj chrbtica lepsie.Ked.nesedi.v kocari. A akú ste vybrali.len nekupujte urcite tu nania. Ja mám tu cybex sirona.325€'a.druhu joie idem.brat ra do 130skus kuk aladdin.sk ked sa tam.zaregistrujes máš 5%zľavu na.všetko 🙂 🙂
@lenka2341 Ahoj.Moja toto iste robi vo vajicku od narodenia.Ma 8mesiacov ale vo vajicku pocas jazdy spala asi 5krat.V kociku od mala nie lebo by nic nevidela a tak sa ani v kociku nevozila,len ked zaspala doma tak sup do kocika aspon tak ist von.Ja som jej obcas dala vajicko na kocik a v tom celkom vydrzala pol hodky 🙂Uz sedi sama tak mame sportovy kocik a to celkom vydrzi len musi mat naladu.Inak tiez kolkokrat som ju musela vybrat z vajicka pocas cesty lebo tak revala ze az vracala.No horor s nou ist niekam.
@lujzamisko a preco nie nania???bie su dobre????ja som pozerala prave tie.
@lenka2341 čítala.som recenzie a v anglicku bola dokonca roky zakazana lebo ze sa zlomy pri naraze a doreze baby aký máš buddget na sedacku ? Ja som o tom veľa hladala a podľa toho ak chceš kľudne ip 🙂 🙂
@tomasko27
My sa.nosime možno raz za týždeň kočík ale v sedacke vydrzi 🙂 🙂 🙂
@lujzamisko no vydis ja som si este ani nestihla precitat recenzie.len som pozerapa aby bola polohovatelna.na cene mi ani velmi nezalezi len aby bola kvalitna.vies mi poslat do spravy link aku mas ty??
http://www.aladdin.sk/od-narodenia-do-18kg/joie... túto beriem.Do auta kde nemám izofix a v druhom máme
http://www.aladdin.sk/od-narodenia-do-18kg/cybe... A tuto mám v núdzovom so izoixom ta vyšla.najlepsie v testoch a ked.sa tam registrujes je za 324
Pozerala som si ich.len sa mi zda trosku draha ta za 324€ na to ze mi v nej bude sediet minimalne.a skoda ze je len do 18kg.a vy chodite autom casto ???
@lujzamisko tak som si o tom pozistovala a nasla som tuto od 9mes. do 12rokov.http://autosedacky.heureka.sk/romer-advansafix-ii-sict-2016-green-marble/
@lenka2341 len túto nemás polohovarelnu skoro kazdy zatiaľ.kupuje takú aby sa dalo najprv dať aj.Do lahu trochu. Nechodime často ako každý druhý den ale na striedačku auta . A áno je.to veľa ale.ja som.mu odkladala.čo dostal a tá sedacka nie.je do kg ale do vysky 105cm tak.Ked.máš mensie dieťa napriklad sestrina mala.bude mať te raz 2 roky a nemá ani 90cm tak.jej.by bola.aj.Do 4,5 roka 🙂 🙂 🙂
@lujzamisko no nejaku teda len vyberiem.co mate nove???
@lenka2341 ani moc nič točí sa po posteli tak.ze na co on bude stvornokovat on sa radšej k.predmetu pootaca kolko potrebuje.🙂 🙂 🙂 a vy ?
@lujzamisko aj moj to tak robi niekedy.ale my sa tiez zatial len plazime a sadá si.niekedy sa mu aj podari sadnut si ale vacsinou mu treba pomoct trosicku.no a uz sme sa naucili zamávať ze papa.a ťapi ťapi uz tiez vie.
@lenka2341 nás zas uz vie.davat pusku a pekné povie mama tak inak ako predtym 🙂 🙂 🙂 🙂 a a snaží sa davat do takeho sikmeho sedu 🙂
@lujzamisko super.šikovný je 🙂

My sme rave dokrstili Natalinku ;)