icon

Aprílovky 2016

reni1512
14. aug 2015

🙂 všetkyyyyy sem 🙂 nech sa spoločne radujeme!

Aprílovky 2016
lusswinki
5. jan 2016

@bejuska4 vitaj vitaj :D prajem ti bezproblémové tehuľkovanie a "bezbolestný" pôrod 😉 máš už vybraté meno pre malu princezničku? 😀

bejuska4
5. jan 2016

@lusswinki Dakujem, podobne aj ja tebe! 🙂 U mna to predbezne vyzera na druhy cisarsky, tak uvidime este, co sa z toho vyvinie. Meno, mame vybrate (hoci s tazkostami) - Stella 🙂 Ty vies pohlavie, ci bude prekvapko? 🙂

reni1512
autor
5. jan 2016

@lusswinki dakujeeeeem 🙂 a uz nespamujem temu

lusswinki
12. jan 2016

@bejuska4 no my pohlavie "vieme " asi tak, že zatial to vyzerá na dievčatko.. ale to som bola na sono v 20tt a teraz v poradni sa nám bábatko nechcelo ukázať, tak uvidíme, či je také hanblivé, alebo nás chce prekvapiť. začala som už strikovať bielo-ružový svetrík, ale uvidíme, či nezačnem radsej robiť aj modrú verziu, inak všetko čo máme kúpené je neutrálne, prevažne zelene :D a čo sa týka niem, tak som už zúfala... na všetky mená čo vyberiem dostanem hneď nejakú nadávku, alebo agrument, ako mojmu dieťaťu spotvoria deti v škole meno.. 🙂,, tak snáď nájdem niečo, čo sa mi bude páčiť. Zatial som chcela Emmu, a Mateja. Matej zatiaľ ostáva, ale pre dievčatko nie a nie vybrať, Ema sa mojím najbližším nepáči, rovnako ako ani Johanka, Adelka..... a pritom su to tak krásne mená

arwen88
19. jan 2016

@tarniah ahoj,ja som pri prvej dcerke latkovala,ale na von sme davali jednorazovky z dm,aby som nemusela zo sebou vlacit este aj ,,vonavy'' naklad..prva investicia bola vacsia,ale oplatilo sa..mala nemala nikdy ani jednu zapareninu a pienocky vyuzijem aj pri druhej..prala som ich kazdy druhy den,dalo sa to v pohodicke zvladnut

tarniah
19. jan 2016

@arwen88 ahoj 🙂 tak ja uz som sa konecne rozhodla cez vikend som si uz aj poobjednavala cast vybavy dnes uz by mi mal prist prvy balik tak sa neviem dockat :D riadne som sa na to namotala tak snad mi to vydrzi :D ja tiez budem zo zaciatku asi kombinovat aj s jednorazovkami ale chcela by som si potom zaobstarat aj par takych tych nohavickovych plienok aby som mohla potom jednorazovky uplne vylucit zatial som si na skusku vzala len jedny a uvidim ako sa mi to bude pozdavat :D ale stvorce su u mna zatial zaklad 🙂 a s vonavym nakladom co ja viem dnes su na to vseliake tie vrecka a dolu v kociku to snad nevadi :D cakas aj teraz babatlko?

arwen88
19. jan 2016

@tarniah no ja som malu vela nosila v nosici,ale aj v kociku bola a ked som mala nosic,tak som to nechcela v ruksaku nosit 🙂 my mame all in one,ale chcem si teraz pre druhe dokupit este nejake ine..ano cakam,9.aprila 🙂

tarniah
19. jan 2016

@arwen88 jee super ja mam termin 7.4. ;) ja by som chcela co najviac vozit v kociku ak mi tam bude ochotne lezat :D satky a nosice pre miminka moc neuznavam tak snad to pojde podla predstav lebo rodicia mienia a babtka menia :D

arwen88
19. jan 2016

@tarniah no ved toto..ja som planovala tak pol na pol nosit a vozit,ze podla toho kam pojdem a tak,co bude pohodlnejsie..ale moja mala neznasala kocik,strasne tam plakala..tak som vela nosila a mala spokojnucko spinkala,aj sa tak nakojila...neskor som ju tam uz len uspala a vlozila do kocika..ale dlhise spinkala v nosici ako v kociku..od malicka je velmi kontaktna..kde planujes rodit?

tarniah
19. jan 2016

@arwen88 my sme kupili vcelku drahy kocik tak ma porazi ked v nom nebude spokojna :D rodit planujem v popradskej nemocnici ale pochadzam z oravy takze ked nahodou budeme u babky na navsteve a mala zas rozhodne ze sa uz narodi skor tak mozno aj tam :D ale plan je poprad

zdravy_zivot
20. jan 2016

Ahojte aprílovky 🙂 ja mam termín 20/4, nemocnica Kramare, Bratislava

arwen88
20. jan 2016

@tarniah my sme tiez kupili.krasny kocik a vacsinou som tam vozila aspon nakupy,tak sme ho vyuzili 🙂

tarniah
20. jan 2016

@arwen88 my sme nesli podla dizajnu ale podla kvality tak snad jej tam bude dobre a nebude vymyslat :D

tarniah
20. jan 2016

@lusswinki kde si sa stratila? ako pokracujes s pripravami?
@zdravy_zivot ahoj vitaj medzi nami

nayrufa
20. jan 2016

Baby mate uz vsetko nachystane? 🙂

zdravy_zivot
20. jan 2016

@nayrufa ja pomaly zbieram veci do porodnice, ale inak nic, ani kocik, ani postielku, ani oblecenie

nayrufa
20. jan 2016

@zdravy_zivot my kocik a postielku mame.. inak nic 🙂 ale uz si zacinam robit aspon zoznam 🙂

vierkamrtvikova
20. jan 2016

Ahojte baby.Ja už mám skoro všetko 🙂

zdravy_zivot
20. jan 2016

@vierkamrtvikova my sme nejako poverčivy, že nema sa dopredu kupovať.....

vierkamrtvikova
20. jan 2016

@zdravy_zivot ano tie prvé mesiace určite nie ale takto už v 3.trimestri si myslìm,že je to normálne a nebude potom toho vela naraz 🙂

tarniah
20. jan 2016

Ja mam teraz tiez maniu objednavaciu a nakupovaciu pomalicky sa nam to kompletizuje urcite by som si to nenechavala na poslednu chvilu lebo je toho vela co treba a potom to v strese riesit ked uz budem maximalne nemotorna a asi aj unavena by sa mi nechcelo 🙂 teraz s radostou a elanom zistujem hladam vyberam a vytesujem sa zo vsetkeho 🙂

vierkamrtvikova
20. jan 2016

@tarniah ja sa tiež tak vytešujem z toho nakupovania 🙂 Všetko by som kúpila čo sa mi páči ale nemožem predsa

reni1512
autor
20. jan 2016

Caute baby 🙂 vidim ze sa vam to tu pomalicky krati 🙂 a nakupujeteeee... ja len ze nekupujte vela, vsetko sa da dokupit aj priebezne a hlavne v predstihu si nakupte co je dolezite..na mna to prislo 3 tyzdne skor, este ze som mala zbalenu tasku 😀 nejak pocitovo...Drzte sa, myslim na vas 😉

tarniah
20. jan 2016

@vierkamrtvikova ja mam momentalne plienkovu maniu lebo som sa rozhodla pouzivat latklove plienky tak som hladala zistovala a uz aj poobjednavala tak parada 🙂 co sa oblecenia tyka to som postupne nieco kupovala a este som doobjednala z netu tak ked to pride uz len nejake pyzamka kupim a vecicky viac nebudem riesit vsetci vravia ze zbytocne toho vela pokupili tak som len taky zaklad a ked nieco chybne dokupime ved dnes je vsetkeho nadostac 🙂 ale tesim sa ze take vacsie polozky uz mame vybrate..kocik postielka autosedacka komoda...

tarniah
20. jan 2016

@reni1512 je super ze tu na nas dohliadas a tesis sa s nami ;)

bejuska4
20. jan 2016

Ahojte, ja nemam nic. Po dcere sme nechali kočík, postieľku, vaničku aj nejaké oblečko. Doplním akurát lekárničku a kúpim cumel :D

nayrufa
20. jan 2016

@bejuska4 super o kopec starosti menej 😀

lusswinki
21. jan 2016

@tarniah Ahoj, no ja tu už pomenej chodim, hanbim sa, ale cele dni prespím, som asi medved a momentalne si ešte uživam dlhý zimný spanok... hehe,, neviem čo mi je, ale dajako casto som unavená, tak miesto sedenia pri pc spim 😕

tarniah
21. jan 2016

@lusswinki ja uz som sa zlakla ze si sa na nas vykaslala :D ked len spis vsetko je v poriadku :D mne dnes prisli nejake dalsie vecicky co som objednala tak sa vytesujem mala akurat asi skusa aku silu kopanca vydrzi ten obal v ktorom je :D tak u nas veselo 🙂 a so spanim to mam teraz vseliak tak dve noci nemozem vobec zaspat tak spim tak zo tri hodiny v noci a potom tretiu ma odpecie a spim jak dudok a potom zas dookola 🙂

zdravy_zivot
2. feb 2016

ahojte. mne uz tak tvrdne brusko a maly tlaci ze som cele noci nespavala. Ale uz som s tym vybabrala, tesne pred spanim si supnem šumak magnezia a spim ako batola a nic ma neboli 🙂