Augustové mamičky 2011
Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀
@mima1311 moja ja som zistila,ze Pata normalne uspim tym, ze sa mu sparam v uchu 😀
Inak uz sme doma z dovce,vlastne sme hned isli ku segre na dedinu,tak si zase maly uzije zvieratka.A maju nove maciatko,tak dufam ze nasu navstevu prezije.. 😔 Zatial mu zmena nevadi a pokracujeme v nacviku samostatneho zaspavania.Tak som sa rozhodla ukoncit dennik, nejak skoro 😀 ale az som v soku ze ako lahko sa maly naucil spinkat sam.Jasne ze este sa stale po mne vala polhodinu,ale ziadne rukoty,vreskoty ako predtym.A aj v noci,ked sa zobudi-co je tiez dost casto, tak sa poprevaluje,rozprava sam so sebou,ale nevyzaduje nosenie. 😵
@1katkas mozno si len hlada polohu..ja som sa trapila 3 mes.kym som pochopila,preco sa maly budi..a on sa len nevedel ulozit. Alebo mu je teplo v tomto dusne, skuste spinkat pri otvorenom okne. 😉
@gabika84 cicus, kde si sa tolko flakala, hm? 🙂Belly uz takto krasne spinka, super, aj my zacneme skusat (uz asi 3x) spat znovu bez mamkinej didy 😀 Som rada, ze sa mate dobre kocky a Belly je spokojne slniecko. S tou trpezlivostou mi pises z duse...od lasky by som ju zjedla, ale su aj dni, kedy mam chut ju roztrhnut ako zabu 😀 Mimochodom, krasne vozitko dostane krpana. My sme vyskusali plastove odrazadlo auticko z cars. Som si myslela, ze to skutocne az tak velmi potrebovat nebudeme, ale mala isla po nom ako po piskotach 😝 a nie a nie z neho dolu. Ma aj taku tu opierku v zadu, aby sa nepretocila. Je to vlastne choditko aj odrazadlo v jednom, tak snad ju to potesi. A na Vianoce dostane Pukyho, to uz bude mozno chodit....Zatial tiez stvorkuje, comu som strasne rada 🙂 Tak uzivajte slniecka kocky a osviez nas aj castejsie prispevkami Gabi 😉
@gabika84 tak teraz som docitala zvysok tvojho prispevku o nocniku a ockovani. U nas je to s nocnikom podobne, prestala sa pytat, ked sa pokaka, ani neplace, nic, proste sa hra dalej 😒 Jedine, ked zavetrime naloz a ideme ju umyt, tak spokojne vydrzi v polohe lezmo 🙄 Inak ma taky ten speci gombik, ktory spusti krik hned, ako sa polozi dieta na chrbat 🙂 S ockovanim som rovnakeho nazoru 😉
@bejka82 kocka, vy sa tiez pekne flakate so Sofinkou🙂ale odpustame ti, kedze mas vela starosti so zariadovanim bytiku 😉 Ako sa mate, co robi noveho Sofi?ked budes mat cas Bey, daj vediet. Posielame velku pusu princeznej 🙂
@1katkas Dorotka vstava najcastejsie okolo 7dmej, skor jej nedovolime 😉 a ked je nahodou hore, tak sa tvarime, ze spime a musi sa zabavit sama.
@gabika84 ahoj, aj u nas problemy s nocnikom,odkedy cestujeme,nechce si tam ani len sadnut.zaprie nohy a koniec.a to sme kakali uz iba do nocna.Vies co rozmyslam,ze skusime velke wc...ale nechce sa mi ho tam nosit.ale zase umyvat a prat tie plienky uz duplom.. 😝
@krhlicka poloha na chrbate- start sopranistov! u nas des...uz ho pomaly sama neviem ani prebalit.. 🙄
@dadulajda bud spinkava na jednom boku, alebo na druhom to ho striedam a niekedy sa sam pocas spanku da na chrbat.. aj na brusku spi a okno mame otvorene a nelubi spat zakryty tak ho nezakryvam a spinkava v body na kratky rukav.. uz by som chcela aby prespal celu noc ale mozem akurat tak snivat 😀
Ahojte baby 🙂 tak po dlhej odmlke sa vám ozývam aj ja 🙂
Máme už 1. rôčik, oslava bude teraz v sobotu, čo sa už veľmi teším 🙂 začali sme chodiť, ale zatiaľ tak opatrne, púšťa sa sama, ale sem tam nás to ešte hodí do strany 🙂 kakáme do šerblíka, začne prdkať, väčšinou je to vždy večer po okúpkaní 😀 posadíme sa a šup je to tam 😀 dovolenku máme už absolvovanú, a poviem vám, des!!!! nespoznávala som tam našu Domču...boli sme tri rodiny s tromi ročnými deťmi - tie dve baby sa zahrali v pohode spolu a naša Domča stále len sólo, nedaj Boh, aby sa k nej priblížili, spustila krik na celú chatu. Takže sme sa museli furt niekde zdekovať preč 🙂 vtedy to bolo super. Píšete o spinkaní v noci - tak my klop, klop, od cca 10 mesiaca spíme celú noc bez zobudenia, od cca ôsmej do rána do ôsmej. Horšie je to zo spánkom cez deň - ten ona jednoducho ignoruje 🙂 pospí si hodinku a hotovo. S prerábkou bytu pomaly finišujeme, takže čochvíľa sa sťahujeme 😀 huraaaaa 😀
Baby, prajem vám a vašim drobcom krásne slnečné leto, a oslávencom všetko najlepšie 😀
@vanilashot tento vikend oslavujeme aj my s nikolajom 🙂 sikovna je dominika, moj este chodi vselijako, ale ked nanho dava pozor manzel, tak to nikolajovi ide lepsie 😀 a ten spanok v dobrom zavidim 🙂 my sa vela budime
@krhlicka 🙂 😉 ahojky, no tak máme toho dostatočne počas leta 😝 a to sme si mysleli, že min. týždeň budeme dole u babky a týžden na orave. no ale nič z toho, horko-ťažko sme sa vybrali na víkend ☹ no ale už to nejak vydržíme, podstatné je že konečne máme ten bytík, lebo už tu v tom 1-izbovom mi pomaly ale iste začína hrabkať 😅 Malá herečka je zlatučká, kecá o sto-šesť, dnes začala chodiť za jednu rúčku 🙂, 🙂 zúbky má 4 a už sa tlačia ďalšie,a je zvedavá ako stará babka 😀 všade chce byť a všetko chce vidieť, Bože chráň z niečoho ju vynechať, patrične to dá najavo, že sa jej to nepáči 😀 a každým dňom ma prekvapuje, že aká je rozumná, neskutočne veľa vecí vie a rozumie čo jej poviem, normálne žasnem. ja jej vkuse hovorím čo robíme, čo je čo ..... a ani si nevšimnem a ona to už po čase všetko ovláda. aj keď jej poviem aby spravila niečo, tak to spraví (napr. zhodila kľúče a ušla-aby sa vrátila, dvihla ich a podala mi- všetko ako som povedala spravila, alebo zoberie špinavú plienku a zoberie do koša, keď jej poviem....) no tešíme sa aká je šikulka. dúfam, že jej to ostane... 😀 chodíme na WC, nočniček nechcela ani vidieť, tak som to nesilila, aha a samozrejme spinkať chodíme stále von v kočíku 😅 😝 😝 ale už som si zvykla 😎 no v skrate a rýchlosti toľko. fotky som ešte nestihla posťahovať, tak sem potom nejaké hodím 😉 a Dorotka ako? poslúcha maminku? 🙂
Baby , som na praaaaaasky ....vojdem do detskej a krpec na bicykli ,, stacionarnom ,, 😲 😲 😲 a este hodil na mna hollywodsky usmev 😠 akoze uz neni miesta kde by nevyliezol , alebo z coho by nevisel ... 😨
@vanilashot prajeme vsetko dobre a tesime sa na foto 😉
@bejka82 no ta je teda sikulka , ku tomu este aj poslusna ....uz sa tesim na fotecky 😉
@natalitimk zlatá je. aj my máme zajtra 1 rôčik. 🙂
@dvorakovajana prajeme vsetko naj... hlavne vela zdravicka k prvemu rocku 🙂 🙂 🙂 🙂
@majulino
ďakujeme. 🙂
@natalitimk
@dvorakovajana vsetko najlepsie augustovciatka 😀 hlavne vela zdravicka , vela stastia a super rodinku , 😉
su to nase vylety na siravu morske oko a demanovskej doliny a este aj prvy pokus o uzivanie nocnika 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 To bola aj prva jazda na auticku
@natalitimk
@dvorakovajana VŠETKO LEN TO NAJ NAJ NAJ OSLáVENCOM. tak sa to už rozbehlo s oslavami. už sa teším na fotečky z osláv 😉
@natalitimk super bodynko má malá, to si jej kúpila cez internet alebo v obchode? ak sa môžem spýtať 😕 🙂
@bejka82 -nie to bodynko som kupila čiste a kamoška mi ho skrašlila.teraz namam breblem ak mi Nelka niečo zamaže tak tam dam dokresliť kvitočky a je to 😀 😀 😀

@abriela vitaj spat medzi nami. ani nevies, ako casto som si na vas spomenula... velmi gratulujem k miminku, budeme posielat vela dobrej energie, neboj, vsetko dobre dopadne.. treba mysliet pozitivne, miminko si predstavovat v naruci, nedaj na povery o predcasnych nakupoch vybavicky a pod.. babatko vyciti, ze ho uz teraz vsetci lubia, ze sa chystaju na jeho prichod a tiez sa bude tesit na vas a na tento svet 😉 prajem co najpohodovejsie tehu, ziadny stres, len dobru naladu 😎