Budeme mamičkami v októbri 2012
Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉
ja okrem občasnej bolesti bruška a pomaly prechádzajúcej bolesti pŕs nemám zatiaľ žiadne iné príznaky.. dúfam, že ani neprídu.. s malou som mala vynikajúce tehotenstvo... nemala som žiadne problémy.. teda až v posledných týždňoch, keďže som ju čakala cez leto som mala opuchnuté nohy..
@suz2 chcela som napísať máš nie mám 😀 .....
ja som mala veľké bolesti v oboch tehu otvarala som zašívali ma...zvracievala som tak že sompribrala len 6 kgdopôrodu, okrem pohybov som si z tehotenstva neužila nič ,ale chápem maminky čo tužia aby im bolo zle , aby už mali veľké bruško..všetko príde 😉
techotenska knizocka vypisana 🙂...a o 2 tyzden na ultrazvuk 🙂
@aduska_ba gratulujem 🙂 baby mna tak srašne bolia zuby už druhú noc som na liekoch aj tak nespímmrcha nikde nosom zvedava ako to celé dopadne
ako dnes je len 26 dní odposlednej mrchy ja také krátke cykly nemávam,ale zase isto14 dní od ovu ta bola skôr ako zvičajne a vždy až na 1 krát som dostala na 14 den od ovu.....ale kedže somaj veľmichorá a beremlieky aj na tie zuby-bez toho to nejde takasi radčšej nech ta mrcha dojde aby bolo miminko OK
marika a ty ako?ty si mala ovu ako ja a poslednu mrchu si mala kedy? To si už nepametám......
Tak baby ja sa lucim, mrcha meskala uz tyzden vsetko bolo OK som sa tesila, aj priznaky boli, no dnes ta svina jedna dorazila v plnej krase 🙂 Take sa idem venovat praci nech zarobim na ten nas vysnivany domcek ked uz krpec nebude.
@suz2 Si uzivaj tehu, mi sa tesime na malu neter ci synovceka. A pekne sa setri, nech Matko pomaha doma 🙂
@katarinkam juj to ma mrzí asi sa neuchitilo
@katarinkam to ma mrzi, Kati... ale netreba to vzdavat, my sme tiez dlho cakali a oplatilo sa.... a domcek dufam, ze niekdy blizko pri nas hladate :o)
@lucinka1104 no, nieze by som tuzila objimat WC misu, to ani nahodou, len ked niekedy som taka stresacka, ze ci je vsetko OK, ked nemam ziadne extra priznaky... teda uz pozorujem, ze castejsie beham na WC a ze po kazdom malom jedle sa citim plna ako keby som zjedla cele pecene prasa.... inak ja som dokonca aj mala slabunku mrchu 4dni, taky hnedy vytok, len intuicia mi nasepla , aby som si spravila testik a skoro som vyskocila po plafon, ked som videla druhu ciarku :o) len nech uz to mam aj od doktoraa potvrdene....
@suz2 maš dostatočné príznaky super verím že si bola štastná nech všetko dobre dopadne
@aduska_ba super, ze uz mas tehot. knizku 🙂. Ja idem k lekarke buduci tyzden, tak som zvedava.
@katarinkam to mi je luto, tak budem drzat silno palce, aby to vyslo buduci mesiac.
ahojte naša story teho testu pokračuje dnes sa druhá čiarka objavila dosť rýchlo ale je taká slabučká že ju ledva foťák zachyti, podľa PM by som mala byť cca 4týždeň, mali ste to niektorá? Ja nedočkavec testujem ešte pred príchodom MS 😀 ta by mala byť v pondelok
@katarinkam juj škoda že prišla mrcha jedna :( držím palčeky nech sa čím skôr podarí možno sa ešte v tej téme o mesiac stretneme napíšem ti do IP v pondelok či prišla aj mne
@suz2 Jasne ze niekde blizko, aby sme mohli deti spolu na dvore "vencit" a uz tolko nestresuj vsetko bud OK
@mojalaska no gratulujem k ciarockam 🙂 Len testuj sleduj ako silnie a tebe ziadna mrska nepride rozumeno 🙂 takze cakam Len spravu typu : doktor povedal je to poriadku a mam uz aj tehot. knizku 🙂 Ine neprimam 😀
Čaute kočky...všetkým Vám to prajem 😉 Ja som mala dostať 28.1., do 27.01. bolesti podbruška, 27.1. večer hrozne pichanie na pravej strane podruska, od 28.1. som uplne v pohode, len obcas ma boli podrusko, ako keby to malo prist a zatial mrcha nedosla.....ale dnes rano som robila mamatest a nic.... 😔
...asi nie som tehu však?
No dievčatá, tak dnes to už mám potvrdené aj lekárom 🙂 5tt.. No a inak na ten výtok mi dal masť Gynazol, z vás, čo ste už boli tehuľky - mali ste ho niektorá? Ja sa nejak neviem s tým stotožniť, že si mám teraz dnu niečo dať,neviem..
@petkaa28 to špinenie je príznak tehu potichučky gratulujem
@zdenka270921 no radčšej ako by sa malo dieťatko narodiť choré
Ahojte baby 🙂,aj ja mam po 6 rokoch trapenia potvrdene tehu 🙂,tak sa tesim,ze sa az bojim tesit 😀 naposledy nam to skoncilo missedom.Ale verim,ze teraz to dotiahneme do uspesneho konca.Hned ma vypisal,som doma na PN. Uz vam bolo vidiet nieco na USG?Myslim akciu srdiecka.Tak drzme si silno pasticky ako moj lekar hovori 🙂
@2mimi2
Ahoj 🙂
uz dlhsie citam tuto diskusiu, ale zatial sa nechcem zapojit, kym nezistim, ze buduci tyzden pride ci nepride menzes...Aby som nebola sklamana a nepresuvala sa zbytocne do novembroviek. 🙂 Pevne verim, ze nepride a budem moct sa zapajat do temy oktobroviek 🙂 Ja len ze mi nedalo nereagovat na doktorku Fellnerovu.. Je to uzasna lekarka, ja tiez k nej chodim..ale na tu Zaporozsku som zacala chodit pred 11 rokmi. Predtym tam ordinovala ina doktorka, ktora podla mna bola ku koncu vazne chora a odvtedy sa nanovo zrekonstruovali priestory ambulancie a prisli dve nove doktorky...Sestricka Magda je tam uz davno a je velmi fajn...Skratka som veelmi rada , ze ich mam a chodim k Fellnerovej, je taka usmievava, mila a zaujima sa o nas. Dotiahla som tam aj sestru a je tiez spokojna. Takze babenky odporucam vrelo spolu s 2mimi2. 🙂
@petkaa28 ahoj 🙂 prave som pisala keď hodiš očko trošku vyššie o 10:45. Dnes 34 deň od poslednej mrchy....tá nikde, deň pred tym ako mala prist mrcha som myslela ze umriem, od vtedy mi je dobre, ale test rano negativny
baby myslite ze toho 27. teda den predtym ako som mala dosta som mala len ovulaciu? podla tych priznakov? ja uz tomu nerozumiem

@suz2 no ja som tiez 5tt a ja uz teda citim dost velke zmeny na mne ja mam termin tiez az o dva tyzdne tak uvidime dufam ze bude vsetko vporiadku