Budeme mamičkami v októbri 2012
Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉
@2mimi2 ani ja som nemala take pocity pri prvom tehotenstve. No vtedy som toho tolko nestudovala a mala som mensi strach. Sice az v 5tt som zacala mat problemy, ale nastastie sa babo udrzalo. Tak vtedy som akurat studovala vsetko mozne. Ale potom cele tehotenstvo som bola v pohode a az pred porodom, ked som nemala co robit, tak som zas studovala negativne veci. Tak snad budeme coraz viac a viac mysliet pozitivne a negativne myslienky stratime 🙂
@katarina_st myslim ze my vsetky pri druhom mame rovnake pocity a stresujeme ci vobec bude na prvom ult v maternici, potom ci vyjdu dobre NT testy atd ked som maleho cakala som nevedela do coho idem teraz sa vsetkeho bojim 😀 a ani nemusim studovat na nete 😀 @2mimi2
@cantharis ahojky ja som mala malu v opatere v ruzinove cast trnavka a bola som maximalne spokojna a viem,ze viacere maminy boli spokojne aj telefonne cislo tu dala jedna maminka tak viem,ze tam maju teraz volne a plati sa tam 300eur
@mojalaska ano, to mas pravdu. No musime mysliet iba na to, ze vsetko bude v poriadku 🙂. Velakrat ked mam take myslienky, tak si pohladkam brucho a je mi lepsie.
@bublinka111 dakujem za radu, vedela by si mi prip. poslat nejake blizsie info do internej posty? dakujem!
Dobre ranko dievacata. Tak ako sa dnes mate? Ja budem dnes volat sestricke ze sa objednam na krv. Vy to uz mate za sebou? A kedy je prvy ultrazvuk?
Bré ránko kočky....tak testík tuším silnie, čo je dobre a teplota sa drží. Ešte nejaké dva, tri dni odmeriam a potom teplomer odkladám hlboko do skrine 😀 Doki ma objednal na 20.2, nech už aj niečo vidíme, to by som mala byť 5tt+6 ak dobre počítam, tak som zvedavá. A nasadil mi duphaston 3x denne pre istotu. Tak už si len držme palce všetky, nech to pokračuje tak ako má a nech je všetko ok. 🙂
@katarina_st ani ja nechcem predbiehať, dnes ráno som volala doktorovi, a povedal mi nech príde kedy chcem 🙂 tak tento tyzden pôjdem....strasne sa tesím 🙂 ty si uz volala s lekarom?
@lawrus tak keby som isla teraz, tak by videl tak akurat velke nic 😒 Ale okolo 6tt by uz mohlo byt bublinku vidno, srdiecko asi az neskor, aj ked mam jednu kamosku, ktorej uz v 6tt bolo vidno srdiecko 🙂 Myslim, ze u kazdeho je to inak. A dakujem...podobne leti gratulacia k vam 😉 U nas je to vytuzene babo, uz dvakrat sa nepodarilo, tak verime, ze do tretice vsetko dobre 😵
@lawrus no, to je tazko povedat, mozno nieco uvidi....sliznica bude dobra, mozno bude bublinka, tazko povedat. Ale minimalne z krvi ti zisti vysku HCG, ked uz nic ine 😉 To ze boli brusko je ok, to je normalne. Vacsinou to byva cele tri mesiace, take pocity na mrchu. Takze neboj. Pokial nespinis, tak je dobre. Treba mysliet pozitivne a vsetko bude ok. 😉
Babule, urobte tu niekto z toho sukromnu temu, nech mozme pisat "inkognito" 🙂 Ja som to hladala, ale nejak neviem vyknurat, kde a ako. Normalne temu na zalozenie som nasla ale nejak nevidim, ako sa robi sukromna 😒 😅
jaaaj tu je to blbo vidiet
@lawrus No uz som aj ja volala sestricke a povedala mi ze mam prist v stredu na krv a mam doniest ranajsi moc a ze na ultrazvuku nebude asi este nic vidno tak potom sa dohodneme co dalej teda v tu stredu. Tak neviem ci mi z mocu bude robit este test ci som tehu alebo naco jej bude moj moc?
@lawrus ahoj 🙂, ja som nevolala lekarka, pojdem tam len tak. Pojdem uz tento tyzden, som v 6tt. Sice by som isla radsej buduci tyzden, aby bolo vidiet srdiecko, ale uz to nevydrzim 🙂.
@mima01 aj ked trosku oneskorene, ale blahozelam k dvom ciarkam 🙂. Ano, mas pravdu, je to individualne, kedy vidiet srdiecko a zalezi asi aj od toho aky ma doktor ultrazvuk. Lebo ja som prve tehotenstvo zacala v 6tt spinit a moja lekarka ma poslala do nemocnice, lebo na jej ultrazvuku videla, ze sice je babo v maternici (ze to nie je mimomaternicove), ale nevedela, ci je vsetko v poriadku. Tak potom v nemocnici mi robili ultrazvuk, tam videli srdiecko, tak mi dali Duphaston a ten som brala do prvych pohybov dietata. Som zvedava, co mi povie teraz lekarka. Ci mi preistotu da tiez Duphaston, neviem. Ale Tebe velmi drzim palce 🙂
@katarina_st ďakujem, aj k vam leti jedna velka 😉 Urcite vela zalezi aj od utz, kazdy doki ma ine, jeden lepsie, jeden horsie. Moj ma lepsie, tak verim, ze co to uvidime, a ked nie, no tak si budeme musiet pockat 🙂 Ja mam tiez teraz dupik nasadeny, 3x denne, pre istotu po tych poslednych razoch, tak to hadam tentokrat dobojujeme do konca...a nie len ja, ale vsetky co sme tu 🙂 😵
@mima01 dakujem pekne 🙂. No snad budeme si tu pisat len same vesele spravy a ziadne smutne 🙂.
@katarina_st urcite ano, zle su tu zakazane 😉
@katarina_st 🙂 ale ultrazvuk ti uz spravi, ze ? srdiečko je vidno okolo 9 tt??? či už skor?

@2mimi2 nove mesto... skusam ale aj v starom pozerat, lebo okolo nas su bud prilis drahe alebo z nejakeho ineho dovodu nevyhovuju, tak hladam, hladam 🙂