icon

Budeme mamičkami v októbri 2012

marianka0101
25. jan 2012

Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉

katarina_st
6. feb 2012

@mima01 spravne, zle spravy su zakazane 🙂

katarina_st
6. feb 2012

@lawrus no neviem, ci mi bude robit ultrazvuk. Mozno ano, alebo mozno ma zavola za tyzden, dva na ultrazvuk. V stredu sa tam chystam, tak dam potom vediet, ako som dopadla.
Pri prvom tehotenstve srdiecko uz bolo vidno v 6tt.

saska247
6. feb 2012

tak dievcata,manzel konecne dorazil zo zahranicia a mohli sme sa spolu poradovat🙂 ta radost ma fakt prekvapila, vraj budem jeho melonik a nemam nic robit a len sa setrit 🙂 aky zlaty tak uz len vydrzat do piatku co povie lekar...

anjelik87
6. feb 2012

@lawrus Ano v 5tt. Zatial to mam potvrdene len domacim testovanim 🙂 A ty si v ktorom tt? Kolko DPO si?

saska247
6. feb 2012

@certica1979
@aduska_ba aký bol víkend,ako sa cítite?nieco nove?

mima01
6. feb 2012

Babule, zalozila som sukromnu, nech si mozme pisat vsetky starosti, radosti....nemusime byt verejne, kde to citaju vsetci. Tak ak chcete, ste vitane....ak som niekoho zabudla, ospravedlnujem sa, len mi napiste a aj vas tam prihodim 😉

certica1979
6. feb 2012

saska247 @aduska_ba takze kocky som po spontanom potrate stalo sa to s piatku na sobotu je mi to velmi luto ☹ ale vam dievcata drzim palce nech všetko dobre dopadne

aduska_ba
6. feb 2012

@certica1979 nieeeeee......to vazne????Co sa stalo,alebo co si robkala :(

mima01
6. feb 2012

@certica1979 to ma mrzi 😢 😢 😢

certica1979
6. feb 2012

@aduska_ba vazne v noci som zacala krvacat nic ma nebolelo ani som necitila nejak zvlastne len stanem v noci na WC a postel cela krvava v nenocnici mi povedali ze nie je treba robit kyretaz ze vsetko so mna nislo bola som aj na ultrazvuku je mi to strasne luto nemozem sa cez to preniest tak dlho sme sa snazili a nakoniec sa vsetko skonci ☹ ☹

certica1979
6. feb 2012

aj mna to strasne mrzi tak dlho sme cakali a nakoniec sa vsetko skonci ☹ ☹ a tak som sa strasne tesila

saska247
6. feb 2012

@certica1979 to ma velmi mrzi,tu ziadne slova utechy nepomozu,musis sa z toho dostat a vysporiadat sa s tym...verim,ze je to tazke pre teba,neboj ked sa das do poriadku opat pride sanca a urcite to vyjde, hlavu hore,sme s tebou!

certica1979
6. feb 2012

dakujem dievcata ☹

katie1
6. feb 2012

@certica1979 mrzi ma to moja ☹ Viem ako sa citis...drz sa! 😔

saska247
6. feb 2012

@mima01 ahoj,ako sa vola tema? rada sa pridam...

certica1979
6. feb 2012

saska247 @aduska_ba dakujem dievcata ☹

certica1979
6. feb 2012

@katie1 dakujem 😢

mojalaska
6. feb 2012

@certica1979 ☹ je mi to velmi luto prajem ti aby sa ti skoro bolest zmiernila a nech sa vam cim skor zadari nove mimi a nech sa ta drzi zubami nechtami, neviem si ani predstavit ako sa citis clovek kym nezazije nevie ale drzim ti silno prstiky nech aj ku vam bocian dorazi

felinka
6. feb 2012

Ahojte dievcata! Mozem sa k vam pridat? Akurat teraz v sobotu som mala dostat menzes, ale zo zvedavosti som si spravila test a takmer som odpadla od stastia, ked som tam videla slabucku druhu ciarku! S manzelom sme ho studovali pri okne, ci dobre vidime, ale bol tam!!! 🙂 Potom som skusala testy v nedelu aj dnes a ciarka pekne silnie, tesim sa nenormalne, snazili sme sa 8 mesiacov. Takze mi to vychadza asi tak, ze som v 5tt. Vidim, ze ste tu viacere s 5tt, to je super, budeme sa tesit spolu!! 😵

@certica1979 to mi je velmi luto ☹ Tento moj radostny prispevok znie tak nevhodne popri tom tvojom... Ach. Velmi drzim palce, aby si sa coskoro znova tesila a aby to na dalsi raz vyslo vsetko ako ma... Mozno to priroda tak zariadila, ak by malo byt babatko nejako poskodene, mozno je to tak lepsie, zienky sa tym zvyknu utesovat... Velmi drzim palce!

certica1979
6. feb 2012

@felinka dakujem ste zlate ale ked to tak strasne boli ☹

elian
6. feb 2012

Ahojte kočky, tak aj sa k vám pridávam....síce od doktora ešte nemám potvrdené, ale domáci test ukázal // .....tak sa tešíme síce sme to pár dní museli rozchodiť ( pretože to bolo zas na prvý šup)....ale tešíme sa a dúfam, že všetko bude ok. Mám už jednu 2,5 ročnú slečnu, takže snáď sa podaril chlapček 😉

felinka
6. feb 2012

@elian ahoj, ani ja este od doktora, zatial len domace testiky a pocity zvlastne v brusku a tocenie hlavy 🙂 My este rozchodujeme, 😀 je to velky sok, aj ked sa clovek dlhsie snazi, nechce sa mi verit, ze sa to naozaj deje...

felinka
6. feb 2012

@mima01 ahoj, mohla by som sa pridat do tej sukromnej skupiny? 🙂 Kde ju najdem?

elian
6. feb 2012

jáááááj kočky aj vy ste tak strašne unavené ??? Pri malej som pár krát vracala, ale takúto únavu som teda nemala a vracanie dúfam, že ma obíde 😉

felinka
6. feb 2012

no, aj ja som unavena, ale ani nie tak, ze sa mi chce spat, ale mam take lenive stavy, ze si proste chcem len lahnut a odpocivat, nic nerobit. 🙂 u mna je to prve tehotenstvo, tak nemam s cim porovnavat... uvidime.

mojalaska
6. feb 2012

@elian
@felinka ahojte baby gratulujem k ciarkam, ja som si malom spavala v robote 4 krat denne :D ako batola a uz aj teraz ma to chyta :D

anjelik2509
6. feb 2012

Ahojte, dovoľte, aby som vám všetkým pogratulovala k dvojčiarkovým testom...🙂 Ja som októbrovka 2010, a to už ide 2012???? Strašne to letí 🙂...Držím vám palce, nech to krásne obdobie života prežijete v zdraví a v pohode a aby ste v októbri držali v náručí tie krásne vytúžené malinké uzlíčky🙂 @certica1979 je mi veľmi ľúto, čo sa stalo, ale verím, že sa aj ty dočkáš a bude z teba šťastná maminka...držím prsty 😉

mima01
6. feb 2012

@felinka @elian babule, hodila som vam do ip pozvanku do sukromnej temy 😉

elian
6. feb 2012

ok rada sa pridám
@mima01 len mi nič neprišlo 😉

felinka
6. feb 2012

@mima01 ani mne nic neprislo 🙂